تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده ملک

  • آگهی گزار شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تاکستان
    کد پارس نماد: 10031894
    استان: قزوین تاریخ درج آگهی: 1404/10/01
    تاریخ شروع: 1404/09/30 مهلت اسناد: 1404/10/17
    شماره آگهی: 140422460000133213 منبع: سایت 1404.10.1
    عنوان آگهی: مزایده ملک
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140422460000133213
    شماره پرونده:140322920000352823

    تاریخ صدور:1404/09/30

    شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تاکستان

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    آگهی مزایده اموال غیر منقول مرحله اول

    در پرونده کلاسه  0402143 / اج اجرای احکام مدنی متمرکز دادگستری تاکستان این  اجرا قصد دارد در مورخ 1404/10/17ساعت 8 صبح الی 11 صبح در  محل سایت ستاد ایران از طریق مزایده عمومی اموال ذیل را بفروش برساند طالبین و خریداران می توانند همه روز تا پنج روز قبل از زمان مزایده از اموال مورد مزایده با هماهنگی این اجرا بازدید و در زمان مزایده حضورا شرکت نمایند و خریدار می بایست 10% مبلغ پیشنهادی خود را نقدا پرداخت و مابقی را ظرف مهلت یک ماه بحساب سپرده دادگستری واریز نماید و پس از تایید مزایده توسط دادگاه محترم صادر کننده حکم اموال به خریدار منتقل خواهد شد و در صورت عدم تایید مزایده مبلغ 10% واریزی به خریدار مسترد خواهد شد و در صورتی که خریدار مابقی وجه مزایده را در زمان مقرر بحساب سپرده واریز ننماید و یا اعلام انصراف نماید مبلغ 10% پیشنهادی خریدار پس از کسر هزینه ی مزایده به نفع صندوق دولت ضبط و خریدار حق هیچگونه اعتراضی را نخواهد داشت مراسم مزایده با رعایت مواد قانون اجرای احکام مدنی اجراء خواهد شد.

    توجه شرکت کنندگان در زمان برگذاری مزایده می بایست ده درصد مبلغ پایه کارشناسی در قالب چک تضمینی به همراه داشته باشند تا بعنوان شرکت کننده در مزایده محسوب شوند ضمنا برنده شخصی است که بالاترین قیمت را برای خرید پیشنهاد نماید متعاقب مابه التفاوت مبلغ قیمت پایه و نتیجه مزایده برنده مکلف است فی المجلس پرداخت گردد .

    برابربازدید صورت گرفته با تعرفه احدی به نام ابوالفضل طاهرخانی فرزند نورزوعلی مورد تعرفه زمین خالی فاقد مستثنیات و کروم می باشد و در نقطه ای با مختصات جغرفیاییx=383953y=3994525 واقع در تاکستان فلکه دادگستری جاده اسفالت به سمت مسکن مهر بعد از دیوار کارخانه شن و ماسه(بچینگ) شرکت توانا بتن قرار دارد.

    لازم به ذکر است ملک تعرفه شده بصورت زمین خالی فاقد کشت و مرزبندی طبیعی و یا  مصنوعی(دست ساز) حدوحدود  با اراضی همجواربوده وبصورت زمین یکپارچه می باشد؛ ارزیابی صورت گرفته صرفا بر اساس بازدید میدانی آقای ابوالفضل طاهرخانی فرزند نوروز علی  صرف نظر از صحت و سقم موقعیت مکانی آن نفیا یا اثباتا انجام شده و هیچگونه مسئولیتی از بابت حدود و ثغورآن،مالکیت و یا وجود معارض احتمالی و احتمال تداخل دراراضی همجوار متوجه کارشناس نمی باشدو مسئولیت قانونی تعرفه ملک و یا وجود معارض و یا احراز مالکیت با آقای ابوالفضل طاهرخانی می باشد. 

    مستندی مبنی بر مالکیت عرصه مورد درخواست به اینجانب ارائه نگردید و تنها تصویر یک فقره سند دفترجه ای (قدیمی) فاقد شناسه جام به میزان یک سهم از از یازده سهم یک دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه زمین بمساحت دو هزار مترمربع باستثنایی(ناخوانا) اعیانی پلاک چهارهزار و ششصدو شصت ونه فرعی از یک اصلی بخش هشت به نام خانم مهناز طاهری نژاد فرزند رمضان در پرونده دادگاه موجود است.

    در همین سند به موجب رای کمیسون موضوع ماده دوازده قانون اراضی شهری زمین بایر تشخیص و اعلام نظر شده است.

    به موجب ابلاغیه  شماره 140422100016901001 مورخ 1404/08/06 آن مرجع محترم قضایی  آمده است که عطف به لایحه مورخ1404/08/06با عنایت به اینکه پلاک ثبتی موضوع کارشناسی (4669) در مالکیت محکوم علیه آقای یداله شقاقی پور می باشد فلذا با مطالعه سابقه ثبتی پلاک فوق نسبت به ارزیابی و ارسال نظر کارشناسی اقدام گردد آقای مجید بیگدلی وکیل خواهان اظهار و تائید نمود حسب استعلام صورت گرفته پلاک4669 هنوز به نام اقای یداله شقاقی پور می باشد.

    با توجه به اینکه سندی به اینجانب ارائه نگردید امکان بررسی بازداشت های احتمالی سند مقدور نگردید ودر صورت لزوم بازداشت ها و محدودیت های رهنی احتمالی ملک در صورت صلاحدید توسط دفتر آن شعبه محترم استعلام گردد فقط طبق نامه شماره 140422990006289499مورخ 1404/06/29 آن مرجع محترم قضایی درخواست توقیق پلاک 4669 فرعی در قبال 5000000000 ریال در صورت اینکه پلاک به نام آقای یداله شقاقی پور فرزند رمضانعلی با کد ملی4391267284 شده است.

    - قیمتی که مزایده شروع می شود با امعان نظر به تمامی موارد مارالاشاره و سایر عوامل مؤثر درکارشناسی،ارزش معاملاتی هر متر مربع 1500000 ریال و برای ده هزار مترمربع 15000000000 ریال ارزیابی می گردد، محل سکونت و کسب و پیشه نیست. موقعیت وقوع حدود تعرفه شده با راهنمایی آقای ابوالفضل طاهرخانی بر روی googleearth پیوستی جانمایی شده است وسهل الابیع نمی باشد.


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۰۱ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data