|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140422460000143012
شماره پرونده:140422920000382669
تاریخ صدور:1404/11/06
شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان قزوین
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
*** آگهی مزایده اموال منقول و غیر منقول نوبت اول ***
نظر به اینکه در پرونده کلاسه 140422920000382669 به شماره بایگانی 0400241 شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری قزوین به موجب اجرائیه شماره 140422420000098949 مورخ 1404/04/18 صادره از شعبه دو دادگاه خانواده شهرستان قزوین محکوم علیه آقای باقر سلیمان نژاد فرزند صدراله به پرداخت مبلغ 11،716،884،956 ریال بابت ارزش مهریه از سال 1375 تا سال 1403 مبلغ 40،000،000 ریال به نرخ روز مهریه + پرداخت خسارات دادرسی به مبلغ 3،095،000 ریال در حق محکوم له خانم رقیه رستمی چلکاسری فرزند احمد + پرداخت نیم عشر اجرایی در حق صندوق دولت محکوم شده است و محکوم له جهت وصول مطالبات خود تقاضای توقیف ، ارزیابی و فروش اموال منقول و غیر منقول متعلق به محکوم علیه از طریق مزایده را نموده است لذا این شعبه اجرای احکام جهت وصول مطالبات محکوم له قصد دارد در روز دوشنبه مورخ 1404/11/20 از ساعت هشت صبح الی دوازده ظهر یک (1) دانگ مشاع از شش (6) دانگ اعیانی ساختمان مسکونی فاقد سند رسمی واقع در قزوین - ناصرآباد - شهرک امیدیه - خیابان صیاد شیرازی - پلاک 73 - کدپستی 3419379963 در مالکیت محکوم علیه آقای باقر سلیمان نژاد فرزند صدراله را به شرح و میزان کارشناسی ذیل از طریق برگزاری تشریفات مزایده عمومی با قیمت پایه کارشناسی 3،166،666،667 ریال در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت ستاد به نشانی اینترنتی سایت ستاد ایران با شماره حراج 3004106652000106 به فروش برساند.
*** توضیحات :
1-به موجب نامه شماره 1510 مورخ 1404/06/24 متولی موقوفات مولاوردیخانی نظر به اینکه قطعات دوم و سوم تفکیکی از پلاک 44 اصلی بخش 5 موسوم به ناصرآباد موقوفه مرحوم مولاوردیخانی است و مالکیت آقای باقر سلیمان نژاد نسبت به مستحدثات و منافع آن برای موقوفه محرز نشده لذا چنانچه مالکیت مشارالیه نسبت به اعیان و منافع برای آن شعبه محترم محرز شده و با توجه به مالکیت موقوفه نسبت به عرصه ضمن موافقت با برگزاری مزایده می بایست در ادامه ذینفع جهت پرداخت حقوق موقوفه ( پذیره و اجور ) و تنظیم اجاره نامه نسبت به عرصه به این موقوفه مراجعه نماید.
2- وفق تبصره یک ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی : چنانچه منزل مسکونی محکوم علیه بیش از نیاز و شأن عرفی او در حالت اعسارش بوده و مال دیگری از وی در دسترس نباشد و مشارالیه حاضر به فروش منزل مسکونی خود تحت نظارت مرجع اجراءکننده رأی نباشد به تقاضای محکوم له به وسیله مرجع اجراءکننده حکم با رعایت تشریفات قانونی به فروش رفته و مازاد بر قیمت منزل مسکونی عرفی ، صرف تأدیه دیون محکوم علیه خواهد شد مگر اینکه استیفای محکوم به به طریق سهل تری مانند استیفاء از محل منافع بخش مازاد منزل مسکونی محکوم علیه یا انتقال سهم مشاعی از آن به شخص ثالث یا طلبکار امکان پذیر باشد که در این صورت محکوم به از طرق مذکور استیفاء خواهد شد.
*** نظریه کارشناس رسمی دادگستری :
بازگشت به ابلاغیه کارشناسی به شماره 140422100012304138 مورخه 1404/06/24 در راستای اجرای قرار کارشناسی به شماره 140422440000412053 مورخه 1404/06/24 مرتبط با دعوی مطروحه از سوی رقیه رستمی چلکاسری به طرفیت باقر سلیمان نژاد طی پرونده به شماره کلاسه 0400241 با موضوع ارزیابی یک فقره منزل مسکونی به استحضار می رساند از ملک مذکور بازدید فنی و متعاقباً تحقیقات محلی بعمل آمد که در همین راستا نظریه کارشناسی بشرح ذیل تقدیم حضور می گردد : ( دلیل تاخیر ادعای احدی از کارشناسان محترم مبنی بر جایگزینی اینجانب بود که بمحض اطلاع از موضوع توسط مسئولین شعبه نظریه ارسال گردید )
* جانمایی و مشخصات ثبتی و فنی : ساختمان مذکور در ضلع غربی ناصرآباد قزوین ( شهرک امیدیه ) خیابان صیاد شیرازی پلاک 73 با مختصات تقریبی میانه ملک 406030 شرقی 4018439 شمالی واقع شده و فاقد سند می باشد و مستندات صرفاً مبایعه نامه ابرازی از سوی خواهان به تاریخ 1400/12/14 است که مالک آقای باقر سلیمان نژاد معرفی گردیده است و بر اساس آن مساحت عرصه ملک برابر با 153 متر بوده که در یک طبقه ساخته شده است و مشتمل بر بنای مسکونی ، یک مغازه و حیاط بوده و کلیه انشعابات دایر است ؛ بهنگام بازدید و دق الباب شخصی در منزل جواب نداد و علیرغم تماس با خوانده امکان بازدید داخلی میسر نگردید و ارزیابی بر اساس ظواهر و مشابهات و تحقیقات اعلام گردیده است و وضعیت ملک از نظر طلق ، وقف و حبس نامشخص است.
* ارزیابی : ارزش روز شش دانگ ساختمان با مشخصات فوق الذکر با لحاظ جانمایی کلی ، مرغوبیت محل ، مصالح بکار رفته ، مساحت و سایر موارد اثر گذار ( بدون لحاظ بدهی های احتمالی به ارگانها و افراد ، جرائم ساختمانی ، عقب نشینی ، قرارگرفتن در طرحهای عمرانی و فروش حقوق بهره برداری و انتفاعی بصورت مجزی ) اعم از عرصه ، اعیان ، حقوق انتفاعی ( مغازه ) ، منصوبات و انشعابات برابر با 19،000،000،000 ریال معادل یک میلیارد و نهصد میلیون تومان تمام اعلام می گردد .
**** شرایط مزایده : طالبین و خریداران می توانند ظرف پنج روز قبل از زمان مزایده ازاموال آگهی شده با هماهنگی این اجرا احکام بازدید نمایند. کسانی می توانند در مزایده شرکت نمایند که اولاً منع قانونی نداشته و در ثانی می بایست حداقل به میزان 10 درصد قیمت کارشناسی مندرج در متن آگهی مزایده را به شماره حساب اعلامی در سامانه ستاد واریز نمایند. مال مورد مزایده به کسی فروخته می شود که بالاترین قیمت پیشنهاد ی را داشته و 10 درصد مبلغ کارشناسی خود را واریز کرده باشد کسی که در مزایده اخلال نماید مطابق مقررات با ایشان برخورد می گردد . ( فاصله قانونی نشرآگهی بیش از یک ماه و کمتر از ده روز نمی باشد)
*** شرایط خریدار: کسی بعنوان خریدار مزایده شناخته می شود که بدواً نسبت به پرداخت 10درصد قیمت کارشناسی مندرج در متن آگهی مزایده را به شماره حساب اعلامی در سامانه ستاد واریز نماید. و سپس حداکثر تا یک ماه از زمان انجام مزایده مهلت دارد تا مابقی مبلغ مزایده را به حساب سپرده مندرج در سامانه ستاد واریز نمایند.انتقال سند در اموال غیرمنقول و یا تسلیم مال در اموال منقول منوط به واریز بهای مزایده در موعد مقرر و همچنین تایید مزایده از سوی دادگاه محترم صادرکننده اجراییه می باشد. در صورت عدم تایید مزایده کلیه مبلغ واریزی مسترد می شود. در صورت عدم واریز الباقی مبلغ مزایده در مهلت قانونی و یا اعلام انصراف از سوی خریدار 10 درصد واریزی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع دولت ضبط می گردد و خریدار حق هیچ گونه اعتراضی را نخواهد داشت. در تشریفات مزایده به استناد ماده 131 قانون اجرای احکام مدنی در صورت نبود خریدار ، طلبکار نیز می تواند معادل طلب خود از اموال مورد مزایده را قبول نماید.
***همچنین لازم به ذکر است به جهت شفاف سازی و برگزاری مزایده عادﻻنه ، درصورتی که پیشنهاد قیمت در 60 ثانیه انتهای زمان مزایده ثبت شود ، سامانه به صورت خودکار 180 ثانیه زمان مزایده را تمدید می نماید. تکرار این امر تا انتهای وقت اداری امکان پذیر است.
دادورز اجرای احکام شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان قزوین - روح اله میرزائی
استان قزوین -شهرستان قزوین- خیابان دانشگاه- جنب پارک الغدیر- دادگستری کل استان قزوین
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|