|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140434460000111447
شماره پرونده:140334920002379704
تاریخ صدور:1404/11/14
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندر انزلی
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
مزایده نوبت اول
نظر به اینکه محکوم علیه پرونده آقای سید جواد موسوی کویشاهی فرزند سید جلال به پرداخت مبلغ رد مال محکوم گردیده لذا خودرو پژو 405 نقره ای رنگ مورد مزایده از طریق سامانه ستاد در تاریخ 1404/12/06ساعت 8 الی 12 صبح به نشانی سایت ستاد ایران به مزایده و فروش خواهد رسید متقاضیان می بایست در وقت فوق از طریق سامانه مزبور در مزایده شرکت نموده و پیشنهادات خود را ارائه نمایند شرط شرکت در مزایده واریز 10 درصد مبلغ مال مورد تعرفه به عنوان پیش پرداخت می باشد و در صورت برنده شدن در مزایده مابه التفاوت مبلغ را ظرف یک ماه باید به حساب واریز نماید .
در خصوص ارزیابی قیمت یکدستگاه خودرو
پژو 405 به شماره پلاک ایران 76ایران 714 س 35
1)مشخصات وسیله نقلیه:
405glxi مدل 1387 رنگ نقره ای سوخت بنزین شماره موتور 12487148987و شماره شاسی 12129
2)سابقه دستورات قضایی:دارای 1 فقره توقیف سیستمی وفیزیکی در سیستم پلیس راهور می باشد
توقیف سیستمی وفیزیکی در سیستم پلیس راهور می باشد
3)وضعیت بیمه نامه شخص ثالث:
با استعلام از سامانه بیمه مرکزی خودروی موصوف دارای بیمه نامه شخص ثالث نزد شرکت بیمه آرمان تا تاریخ 1405/01/06 دارای اعتبار
می باشد.
4)استعلام خلافی خودرو: میزان خلافی خودرو 14100000ریال معادل یک میلیون وچهارصدوده هزار تومان می باشد.
5)وضعیت ظاهری خودرو در زمان بازدید
در زمان بازدیدخودرو دور تا دور خودرو خط وخش دارد-گلگیر جلو سمت چپ رنگ خوردگی دارد-سقف خودرو آفتاب سوختگی دارد-روی صندوق عقب آفتاب سوختگی دارد-بالای گلگیر عقب سمت چپ آفتاب سوختگی دارد-روی کاپوت جلو آفتاب سوختگی دارد-شاسی جلو سمت چپ خوردگی دارد-تایر های جلو وعقب تقریبا دارای 50درصد عمر مفید بوده ضمنا در زمان بازدید از خودروی موصوف در پارکینگ
خودرو به صورت خاموش بازدید گردید.
6)نتیجه کارشناسی
ارزیابی خسارت با توجه به اینکه سال تولید خودروی موصوف(1387) بوده و با توجه به خاموش بودن خودن خودرو وعدم دسترسی به سوئیچ خودرو وبرابر بررسی های به عمل آمده وقیمت عادله کارشناسی با وضعیت موجود در بازار3/000/000/000ریال معادل سیصدمیلیون تومان می باشد
هرکس از قیمت پایه بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید برنده مزایده است و می بایست حداقل 10درصد قیمت پیشنهادی را در روز مزایده به حساب سپرده واریز نماید و مازاد را حداکثر ظرف مهلت یکماه واریز نماید. عدم واریز ما به التفاوت ظرف یکماه از تاریخ برگزاری مزایده موجب ضبط مبلغ واریزی اولیه خواهد بود. کلیه متقاضیان 5 روز قبل از برگزاری مزایده می توانند نسبت به مشاهده و بازدید وسیله نقلیه اقدام نمایند. تحویل وسیله نقلیه به برنده مزایده تا یک هفته پس از برگزاری مزایده و قطعیت مزایده به عمل نخواهد آمد./ کلیه هزینه های نقل و انتقال وفق مقررات بر عهده خریدار است و هر گونه کشف فساد و ایجاد خسارت نیز بر عهده خریدار بوده و این اجرا هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت.
ضمناً چنانچه در 60 ثانیه آخر پیشنهاد خرید ارائه نماید مدت مزایده 180 ثانیه افزایش می یابد و در صورت ارائه پیشنهادات دیگر این روال تا پایان روز کاری ادامه خواهد داشت.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|