تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مناقصه اجرای پروژه کمربندی ـ نوبت دوم

  • آگهی گزار شهرداری املش
    کد پارس نماد: 1132928
    استان: گیلان تاریخ درج آگهی: 1397/02/23
    تاریخ شروع: 1397/02/23 مهلت اسناد: 1397/02/30
    شماره آگهی: نوبت دوم منبع: محلی گیلان 97.2.23
    عنوان آگهی: مناقصه اجرای پروژه کمربندی ـ نوبت دوم
    شرح آگهی: مناقصه عمومی؟
    نوبت دوم
    شهرداری املش پروژه ذیل را از طریق برگزاری مناقصه عمومی اقدام نماید. اجرای پروژه کمربندی آیت اله طالقانی براساس فهرست بها راه و باند سال 97 به مبلغ 26.684.764.803 ریال 
    شرکت کنندگان بایستی موارد ذیل را دقیقا مراعات نمایند.
    1ـ پیشنهاد دهندگان باید مشمول ممنوعیت موضوع لایحه قانونی راجع به منع مداخله وزرا و نمایندگان مجلس و کارمندان دولت و معاملات دولتی و کشوری مصوب دیماه سال 1337 نباشند و در ذیل پیشنهاد خود اقرار به این مطلب نمایند تعهد محضری
    2ـ متقاضیان می توانند از روز یکشنبه مورخ 97.2.16 تا ساعت 14 روز یکشنبه مورخ 97.2.30 در ساعت مناقصات شهرداری املش مراجعه نمایند. شماره ساعت مناقصه 
    3ـ پیشنهادات باید تا ساعت 14 روز یکشنبه مورخ 97.2.30 در پاکات جداگانه الف ـ ب ـ ج ـ لاک و مهر شده در قبال اخذ رسیدیه دبیرخانه شهرداری املش تحویل گردد. پاکت الف: محتوی مبلغ تضمینی شرکت در مناقصه به میزان 1.334.238.240 ریال ضمانت نامه بانیک که مورد قبول دستگاه مناقصه گزار تهیه و تسلیم می گردد. پاکت ب: محتوی مدارک و اسناد مناقصه و همچنین مدارک شرکت که شامل اساسناماه روزنامه رسمی و رزومه کاری به همراه کپی قراردادهای آن که به امضا و مهر متقاضی رسیده باشد. پیشنهاد دهندگان بایستی مشخصات و اطلاعات خود را از قبیل نام شرکت ، تاریخ تاسیس شرکت، شماره ثبت و محل آن و مدارک مربوط به سوابق کاری و مدت فعالیت را به طور درست و کامل درج و به همراه مدارک فوق در پاکت ب قرار دهند. پاکت ج: پیشنهاد قیمت بوده که می بایستی مطابق فرم دریافتی از شهرداری با عدد و حروف خوانا نوشته شود و به امضا و مهر شرکت رسیده باشد. تغییر در فرم ارائه پیشنهاد قیمت چه در شکل و چه در شرایط به منزله قیمت مشروط و مبهم و مخدوش تلقی گردیده و پیشنهاد قیمت مردود می باشد. 
    4ـ پیشنهادات رسیده در ساعت 12 روز دوشنبه مورخ 97.2.31 در کمیسیون عالی شهردار گشایش و قرائت خواهد شد و کمیسیون در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات دارای اختیار کامل است و به پیشنهادات مبهم شروط مخدوش و آنهاییکه بعد از وقت مقرر برسد ترتیب اثر نخواهد داد.
    5ـ کلیه کسورات قانونی از قبیل مالیات و غیره براساس مقررات شهرداری و سایر مقررات حاکم از صورت وضعیت ها کسر خواهدشد. 
    6ـ شهرداری اختیار دارد تا 25% از کل موضوع قرارداد را افزایش یا کاهش دهد.
    7ـ برنده مناقصه در هنگام عقد قرارداد باید 10% مبلغ قرارداد را به عنوان تضمینی انجام تعهدات به صورت ضمانت نامه بانکی به شهرداری تسلیم نماید. 
    8ـ پرداخت هرگونه وجه به شرکت برنده موکول به تائید صورت وضعیت کارکرد توسط دستگاه نظارت و پسر از کسر کسورات قانونیم یباشد. 
    9ـ آیین نامه مالی شهرداری و ضوابط ذکر شده و قراردادی که بین طرفین منعقد خواهد شد ملاک عمل طرفین خواهد بود. 
    10ـ هزینه انتشار آگاهی و غیره به عهده برنده مناقصه می باشد. 
    11ـ هیچ شرکتی حق تغییر نحوه ارائه یشنهاد قیمت چه در شکل و چه در شرایط را نداشته و در غیر این صورت مراتب به منزله مشروط مبهم و مخدوش تلقی گردیده و پیشنهاد قیمت رد می گردد. 
    12ـ ملاک پرداختها و اقدامات اجرایی قرارداد فی ما بین می باشد. 
    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن: گیلان, -
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۷/۰۲/۲۳ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data