مناقصه اجرای عملیات رفت روب، لایروبی جوب ها و حمل زباله - نوبت دوم
-
آگهی گزار شهرداری قره ضیاء الدین
|
کد پارس نماد: 1573051 |
استان: آذربایجان غربی |
تاریخ درج آگهی: 1398/01/17 |
تاریخ شروع: 1398/01/17 |
مهلت اسناد:
1398/01/21 |
شماره آگهی: نوبت دوم شماره 13673 |
منبع: ابتکار 98.1.17 |
عنوان آگهی: مناقصه اجرای عملیات رفت روب، لایروبی جوب ها و حمل زباله - نوبت دوم |
شرح آگهی:
آگهی مناقصه ؟
نوبت دوم شماره 13673
شهرداری قره ضیاء الدین در نظر دارد اجرای عملیات رفت روب، لایروبی جوب ها و حمل زباله منازل مسکونی تجاری و اداری و سایر امورات خدماتی از قبیل تامین راننده، سرایداری، اپراتورهای جایگاه CNG، نگهبانی از تاسیسات شهرداری و امور فضای سبز را از طریق مناقصه عمومی به شرکت های خدماتی (بخش خصوصی) واجد شرایط واگذار نماید
1-نام مناقصه گزار: شهرداری قره ضیاالدین
٢- شرایط شرکت کنندگان در مناقصه شرکت های خدماتی دارای مجوز رسمی از ادارات ذیصلاح و اداره کار و امور اجتماعی، داشتن امکانات و نیروی انسانی کافی و لازم، ضمن رعایت معیارهای استاندارد و زیست محیطی و بهداشتی و تعهد به حسن اجرای انجام وظیفه و رعایت مقررات و وظایف محوله و حسن شهرت در سوابق کاری از هر لحاظ مالی
۳- تامین کلیه ابزار آلات و ماشین آلات از قبیل جارو و بیل و فرغون و سایر لوازم مورد نیاز به عهده پیمانکار می باشد.
4- حداکثر سقف نیروی انسانی مورد نیاز به تعداد ۹۸ نفر و حداقل 93 نفر خواهد بود که تعداد کارگران مورد نیاز نسبت به فصول سال طبق نظر شهرداری متغیر خواهد بود
5- پیمانکار بایستی توان پرداخت حداقل سه ماه هزینه شرکت و حقوق و دستمزد کارگران تحت پوشش خود را در صورت تاخیر درپرداخت صورت وضعیت از طرف شهرداری را داشته باشد.
6- امضای تعهدنامه پیشنهاد دهنده در مورد عدم شمول قانون منع مداخله کارکنان در معملات دولتی
7- نوع و مبلغ تضمین شرکت در مناقصه: پیمانکار می بایستی از بابت تضمین شرکت در مناقصه مبلغ 1.695.000.000 ریال (یک میلیارد و ششصد و نود و پنج میلیون ریال) بصورت ضمانت نامه بانکی با اعتباریک ماهه یا فیش واریزی نقدی به شماره حساب 2034/61 نزد بانک سپه بنام شهرداری قره ضیاء الدین را ارائه نماید. (لازم به توضیح است چک بانکی صادره از سوی اشخاص تضمین شرکت در مناقصه نمی باشد)
8- مدت قرارداد یکساله خواهد بود
9- مهلت و محل دریافت اسناد و قبول پیشنهادها: متقاضیان می توانند جهت دریافت اسناد مناقصه از تاریخ نشر آگهی همه روزه در ساعات اداری به واحد قراردادهای شهرداری مراجعه نمايند. آخرین مهلت قبول پیشنهادات لغایت ساعت 14:45 ظهر روز چهارشنبه مورخ 98.01.21 می باشد. متقاضیان بایستی فیش بانکی و یا ضمانتنامه بانکی مربوط به سپرده در پاکت الف و اسناد و مدارک مربوطه شامل اسناد مناقصه تکمیل شده، اساسنامه شرکت، تجربه کاری و گواهی ارزش افزوده معتبر در پاکت ب و مبلغ پیشنهادی جهت عقد قرارداد را در پاکت ج تحویل دبیرخانه شهرداری نمایند .
11- بهای اسناد مناقصه به مبلغ 200.000 ریال می باشد که متقاضیان باید جهت دریافت اسناد مزبور مبلغ فوق را به حساب در آمد شهرداری نزد بانک ملی به شماره حساب ۰۱۰۶۴۱۴۳۹۰۰۰۶ شهرداری واریز نمایند.
12- به پیشنهادهای مشروط، قلم خورده، ناقص، مخدوش و فاقد ضمانت نامه بانکی یا فیش سپرده ترتیب اثر داده نخواهد شد.
13- برندگان اول و دوم و سوم هرگاه حاضر به انعقاد قرارداد نشوند سپرده آنان بترتیب ضبط خواهد شد. ضمنا با توجه به اینکه مراحل قانونی برگزاری مناقصه طولانی می باشد لذا استرداد سپرده های نفرات دوم و سوم بعد از عقد قرارداد با برنده اول صورت خواهد گرفت.
14- برنده مناقصة موظف به ارائه تضمین حسن اجرای قرارداد به میزان ۱۰ درصد کل مبلغ قرارداد یکساله به نفع شهرداری حداکثر به مدت یک هفته از ابلاغ کتبی شهرداری خواهد بود.
15- با توجه به قانون ارزش افزوده ارائه گواهینامه موقت مالیات ارزش افزوده ( دارای اعتبار) به همراه سایر مدارک الزامی است.
16- هزینه چاپ آگهی در دو نوبت ( به تاریخ های نوبت اول 97.12.26 و نوبت دوم انتشار 98.01.17 هزینه های ثبتی و آگهی بعهده برنده مناقصه خواهد بود.
17- شهرداری در رد یا قبول هر یک از پیشنهادات واصله مختار است.
18 - تاریخ گشایش پیشنهادها: ساعت 12 ظهر روز پنجشنبه مورخ 98.01.22 می باشد
19 - حضور پیشنهاد دهندگان در جلسه بررسی مناقصه آزاد است.
شهردار قره ضياء الدين - حامی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: آذربایجان غربی, -, - |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۸/۰۱/۱۷ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|