مناقصه محدود یک مرحله ای تامین نیروی انسانی مراکز اتفاقات 121
-
آگهی گزار شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان
|
کد پارس نماد: 2097077 |
استان: گیلان |
تاریخ درج آگهی: 1398/10/02 |
تاریخ شروع: 1398/10/02 |
مهلت اسناد:
1398/10/04 |
شماره آگهی: شماره 98-08 |
منبع: سایت 98.10.02 |
عنوان آگهی: مناقصه محدود یک مرحله ای تامین نیروی انسانی مراکز اتفاقات 121 |
شرح آگهی:
مناقصه محدود یک مرحله ای تامین نیروی انسانی مراکز اتفاقات 121
شماره 98-08
1- موضوع مناقصه: عبارت از واگذاری و تامین 46 نفر نیروی انسانی از مراکز اتفاقات 121 شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان برابر برگ شرایط حاضر، شرایط خصوصی و عمومی قرارداد به شرح پیوست می باشد.
2- مدت اجرای قرارداد از تاریخ ابلاغ به مدت یک سال می باشد و در صورت هر گونه افزایش حقوق و مزایای قانونی مطابق مصوبات شورای عالی کار و امور اجتماعی ، برابر مفاد قرارداد افزایشات قانونی محاسبه و به صورت الحاقیه به مبلغ قرارداد اضافه می گردد.
3- محل انجام کار : حوزه عملکرد شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان می باشد.
4- محل دریافت اسناد مناقصه : شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان - امور تدارکات و انبارها
5- کلیه پیشنهادات می بایست حداکثر تا پایان وقت اداری مورخ 98.10.14 تسلیم اداره دبیرخانه شرکت مناقصه گذار شده و رسید دریافت گردد.
6- قیمت خرید اسناد و شماره حساب : مبلغ 500.000 ریال (پانصد هزار ریال) به ازای هر مناقصه به حساب سپهر شماره 0207394180000 نزد بانک صادرات شعبه 549 فرهنگ رشت به نام شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان می باشد.
در صورت عدم وصول فیش واریزی به شرح فوق توسط این شرکت به مدارک ارسالی ترتیب اثر داده نمی شود.
7- مهلت دریافت اسناد: از تاریخ 98.09.30 لغایت تاریخ 98.10.04
8- در صورتی که برنده مناقصه ظرف مدت 10 روز حاضر به انعقاد قرارداد نگردد سپرده پیشنهاد قیمت او ضبط و با برنده دوم مناقصه قرارداد منعقد می گردد.
9- کلیه کسور قانونی متعلق به این قرارداد از جمله بیمه تامین اجتماعی تکمیلی درمان عمر و حوادث مسئولیت مدنی و مالیات عملکرد کلا بر عهده پیمانکار بوده و در قیمت های پیشنهادی می بایست منظور گردد و کارفرما هیچ گونه مسئولیتی در این خصوص ندارد. و در صورت وضعیت های ماهیانه کسور قانونی طبق مقررات اعمال خواهد گردید. شرکت کارفرما به منظور رعایت قوانین و مقررات پرداخت های پرسنلی سالانه دوبار دفاتر مالی و حسابهای شرکت پیمانکار را بررسی و گزارش می نماید.
تبصره 1: قیمت قراداد بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده محاسبه و درج گردیده و در صورت ارائه گواهی ثبت نام ارزش افزوده معتبر مبالغ مربوطه طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده در وجه پیمانکار پرداخت می گردد. ضمنا قبل از دریافت صورت وضعیت قطعی پیمانکار مکلف است نسبت به اخذ مفاصا حساب بیمه و مالیات از ادارات ذینفع اقدام و تحویل کارفرما نماید.
تبصره 2- کارفرما مجاز خواهد بود مبلغ 5 در هزار از صورت وضعیت های ارائه شده توسط پیمانکار را کسر و صرف هزینه های اموزش پرسنل پیمانکار نماید.
تبصره 3: کسر 5 در هزار از صورت وضعیت های پیمانکار توسط کارفرما رافع مسئولیت پیمانکار در پرداخت هزنیه های مازاد اموزشی نبوده و پیمانکار در صورت ضرورت موظف به پرداخت هزینه های مازاد می باشد.
تبصره 4: پیمانکار می بایست توان مالی جهت پرداخت حداقل چهار ماه حقوق و مزایای پرسنل تحت پوشش را داشته باشد. و مبالغ مربوطه را متعاقبا از کارفرما مطالبه نماید.
10- تضیمین انجام تعهدات قرارداد به میزان ده درصد مبلغ کل قرارداد و به صورت تضمین قابل قبول کارفرما بوده که تا پایان مدت قرارداد می بایست اعتبار داشته باشد. تضمین مذکور به هنگام عقد قرارداد اخذ و پس از انجام تعهدات برابر مفاد قرارداد عینا به پیمانکار مسترد می گردد.
11- کارفرما مجاز خواهد بود حجم موضوع قرارداد را به میزان 25 درصد حجم اولیه قرارداد افزایش یا کاهش دهد و پیمانکار موظف است برابر قیمت های قرارداد نسبت به انجام کار محوطه اقدام نماید.
رشت بلوار امام خمینی صندوق پستی 3554-41635 تلفن 7-6665001 دور نگار 6664499
سایت شرکت HTTP://WW.GILANPDC.IR پست الکترونیکی INFO@GILANPDC.IR
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: گیلان, گیلان، رشت، بلوار امام خمینی، |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۰۲ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|