مناقصه لکه گیری آسفالت در سطح منطقه و ...
-
آگهی گزار منطقه 4 شهرداری اصفهان
|
کد پارس نماد: 2665200 |
استان: اصفهان |
تاریخ درج آگهی: 1399/06/11 |
تاریخ شروع: 1399/06/11 |
مهلت اسناد:
1399/06/16 |
شماره آگهی: - |
منبع: محلی اصفهان 99.6.11 |
عنوان آگهی: مناقصه لکه گیری آسفالت در سطح منطقه و ... |
شرح آگهی:
آگهی مناقصه؟
منطقه 4 شهرداری در نظر دارد پروژه های ذیل را تعیین پیمانکار کند
نام پروژه |
مبلغ برآورد اولیه تقریبی ریال |
مدت اجرای عملیات ماه |
تضمین شرکت در استعلام ریال |
لکه گیری آسفالت در سطح منطقه 4 |
1.500.000.000 |
6 ماه |
12.000.000 |
حفر و لایروبی چاه آب باران در سطح منطقه 4 |
600.000.000 |
2 |
7.500.000 |
سرویس راهبری و نگهداری و تعمیرات 2 دستگاه آسانسور ساختمان منطقه 4 شهرداری اصفهان و خدمات شهری منطقه 4 |
100.000.000 |
یکسال |
5.000.000 |
تذکرات:
1 پیمانکاران ملزم به ارائه روزمه کاری خود و یا سوابق کاری در سایر مناطق شهرداری اصفهان قبل از تهیه اسناد می باشند. بدیهی است تحویل اسناد استعلام منوط به ارزیابی سوابق و توان شرکت کنندگان می باشد.
2-واجدین شرایط می توانند از تاریخ 99.6.10 تا تاریخ 99.6.16 همه روزه به جز روزهای تعطیل به منطقه 4 واقع در خیابان 22 بهمن ساختمان امیر کبیر شهرداری منطقه 4 مراجعه و با ارائه معرفی نامه کتبی شرکت پیمانکاری و سایر مدارک نسبت به خرید استاد اقدام کنند. لازم بذکر است کلیه اسناد استعلام می بایست توسط شرکت کننده تائید، مهر و امضاء شده و طبق شرایط استعلام ضمیمه پیشنهاد شود.
3- آخرین مهلت ارسال پیشنهاد قیمت تا پایان روز دوشنبه مورخ 99.6.17 می باشد بدیهی است دریافت پاکت ها بعد از ساعت مقرر امکان پذیر نمی باشد.
4- منطقه 4 در رد یا قبول هریک از پیشنهادها مختار است.
5- حضور نماینده تام الاختیار و مطلع به آنالیز قیمت پیشنهادی و یا در دست داشتن معرفینامه کتبی پیمانکار در روز بازگشایی پاکتها در محل الزامی است.
6- برندگان اول و دوم استعلام هرگاه حاضر به انعقاد قرارداد نشوند سپرده آنان به ترتیب ضبط خواهد شد.
7- برنده استعلام جهت عقد قرارداد باید معادل ۵% مبلغ مورد پیمان را به عنوان تضمین انجام تعهدات پیمان به صورت ضمانتنامه بانکی و یا فیش نقدی تسلیم نماید. این ضمانتنامه طبق ماده 34 شرایط عمومی پیمان آزاد می شود.
8- شرکت کنندگان باید مبلغ سپرده شرکت در مناقصه را توسط چک تضمینی بانکی و یا به صورت نقدی (طی فیش واریزی 3 برگی به حساب شماره 1001581981 به نام منطقه 4 شهردرای اصفهان نزدیکی از شعب بانک شهر) در پاکت الف ارائه نمایند.
9- هزینه چاپ آگهی به عهده برندگان مناقصه می باشد
10- شرکت کنندگان در آیتم شماره 3 این آگهی (آسانسور) ملزم به ارائه پروانه معتبر از سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی استان اصفهان می باشند.
11. شرکت کنندگان ملزم به ارائه گواهی صلاحیت ایمنی پیمانکاران می باشند.
مدیر منطقه 4 شهرداری اصفهان
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: اصفهان, اصفهان, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۱۱ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|