تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش پلاک ثبتی 33/ 3854

  • آگهی گزار اجرای احکام مدنی شعبه اول مدنی اراک
    کد پارس نماد: 3164380
    استان: مرکزی تاریخ درج آگهی: 1399/11/23
    تاریخ شروع: 1399/11/23 مهلت اسناد: 1399/12/03
    شماره آگهی: 9910468611300125 منبع: سایت 99.11.23
    عنوان آگهی: مزایده فروش پلاک ثبتی 33/ 3854
    شرح آگهی: شماره آگهی: 9910468611300125
    شماره پرونده:6D2E1A0BE4D2436C9826E20AF3953A73

    تاریخ صدور:1399/11/13

    شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان اراک

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    به نام خدا

    آگهی مزایده

    به اطلاع عموم می رساند موجب پرونده اجرائی شماره 9900461  صادره از شعبه اول اجرای احکام مدنی اراک  ارزیابی  ملک به مالکیت هیبت اله خان محمدی و غیره  به پلاک ثبتی 28 /3854 -3853 که به پلاک 33/ 3854 تبدیل شده است به ادرس:اراک-خیابان شهدا(کشتارگاه)-نبش کوچه شهید عزیزی-کدپستی3816734144 ،در این اجرا به مزایده و توسط کارشناس با مشخصات زیرتوصیف و ارزیابی گردیده و یکشنبه مورخ  3/ 12 /1399 راس ساعت 10 صبح در اتاق مزایده (اتاق شماره 155) واقع در طبقه همکف مجتمع حقوقی و کیفری اراک به ادرس اراک بعد از میدان امام حسین شهرک الغدیر  ساختمان دادگاه های حقوقی و کیفری دادگستری اراک ازطریق مزایده به فروش می رسد.متقاضیان خرید می توانند پنج روز قبل از تاریخ مزایده از مال مذکور بازدید نمایند همچنین میبایست ده درصد مبلغ پایه را در روز موعود به حساب شماره 4051012907520303 به نام  سپرده متمرکز دادگستری نزد بانک مرکزی واریز و اصل قبض آن را تحویل اجرای احکام حقوقی شعبه اول  دادگستری اراک دهند.برنده مزایده کسی خواهدبود که بالاترین مبلغ را پیشنهاد نمایند.

    مشخصات ثبتی و اعیانی احداثی

    : ساختمان مورد بازدیددارای بنای بصورت نیمه اسکلت فلزی وسقف طاق ضربی با تیر آهن بوده و شامل دو طبقه+زیرزمین(همکف شامل چهارواحد تجاری،زیرزمین انباری مسکونی وطبقه اول مسکونی)می باشد. ساختمان مذکور دارای گواهی اتمام بنا به شماره 13342 مورخ17/09/1365از شهرداری اراک و قدمت ساختی در حدود35 سال بوده ودارای مساحت عرصه حدود70مترمربع واعیانی در حدود255 مترمربع می باشدطبق اسناد موجود در شهرداری هر طبقه دارای اضافه بنا در حدود40/9مترمربع،انباری مسکونی به مساحت60/7مترمربع که به تجاری تبدیل شده،احداث بالکن در مغازه تجاری به مساحتهای 8و20مترمربع می باشدمساحت مغازه ها به ترتیب از چپ،مغازه اول عکاسی به مساحت25.4مترمربع که سرقفلی آن درتاریخ24/11/1385 به آقای جواد صدرایی واگذار شده است مغازه دوم لباس فروشی به مساحت30مترمربع که در حال حاضر در اختیارآقای مجید نوشاد بوده که همسر وی اظهار داشتندمدت اجاره روبه اتمام بوده ودر حال تخلیه مغازه می باشندمغازه سوم میوه فروشی به مساحت17.6مترمربع که در حال حاضر تخلیه می باشد ومغازه چهارم سیگار فروشی به مساحت 9مترمربع که تخلیه شده است طبقه زیرزمین بصورت انباری وطبقه اول بصورت مسکونی در اختیار آقای عباس خان محمدی صالحی بوده وبعنوان احدی از شرکاء تصرف مالکانه در ملک دارد.ملک ثبت شده ومشاع بوده ودارای 30سانتی متر تجاوزبه گذر و1.30مترمربع عقب نشینی می باشدطبق اسناد ارائه شده سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه واعیان پلاکمذکور متعلق به آقای عباس خان محمدی صالحی، یک دانگ مشاع از ششدانگ عرصه واعیان متعلق به آقای هیبت اله خان محمدی صالحی ،یک دانگ مشاع از ششدانگ عرصه واعیان متعلق به آقای ولی اله خان محمدی صالحی ویک دانگ مشاع از ششدانگ عرصه واعیان سهم آقای فرج اله خان محمدی صالحی می باشد. ملک یادشده از انشعابات آب ،برق وگاز بصورت مجزی برخوردار می باشد. حدود رسیدگی و مسئولیت کارشناس : گزارش ارائه شده ، صرفاً بر اساس اسناد و مدارک موجوددر شهرداری و ارائه شده از سوی آقای عباس وهیبت اله خان محمدی صالحی بوده بدیهی است مسئولیت هرگونه مدرک و مستند جدیدی که در مفاد گزارش و محاسبات آن تاثیرگذار بوده و پس از تقدیم گزارش به آن مرجع محترم ، ارائه گردد به عهده کارشناس نمی باشد . همچنین مسئولیت هرگونه ادعایی دایر بر جعل ، مخدوش بودن یا مغایرت تصاویر و روگرفت های ابرازی با نسخ اصلی آنها یا اظهارات متوجه ابراز کننده اسناد و مدارک و اظهار کننده بوده و در این خصوص مسئولیتی متوجه کارشناس نمی باشد. نظریه کارشناسی: با توجه به موارد یادشده،موقعیت ملک، ابعادومساحت،نوع سازه،قدمت اعیانی،نوع کاربری (مسکونی وتجاری) وبه لحاظ جمیع جهات موثر درقضیه، ارزش پایه ششدانگ عرصه واعیان وسرقفلی قسمت واگذار نشده پلاک موصوف به همراه انشعابات در زمان اجرای قرار کارشناسی صرف نظر از موانع قانونی ودیون احتمالی جمعاً مبلغ26.520.000.000(بیست وشش میلیارد وپانصد وبیست میلیون)ریال دومیلیاردوششصد وپنجاه ودو میلیون تومان تعیین و پیشنهادمی گردد.میزان ارزش سهم سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه واعیان آقای عباس خان محمدی صالحی جمعاً مبلغ 13.260.000.000(سیزده میلیارد ودویست وشصت میلیون ریال) وسهم آقایان هیبت اله،ولی اله وفرج اله خان محمدی صالحی هرکدام مبلغ 4.420.000.000(چهار میلیارد وچهارصد وبیست میلیون ریال)اعلام می گردد. و به مزایده  گذاشته خواهد شد .

    دادورز اجرای احکام مدنی شعبه اول مدنی اراک-حبیبه  نوروزی

     


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن: -
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data