تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش اعیان یک باب مغازه واقع در پلاک ثبتی 5 اصلی

  • آگهی گزار شعبه دوم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
    کد پارس نماد: 3322809
    استان: تهران تاریخ درج آگهی: 1400/01/25
    تاریخ شروع: 1400/01/24 مهلت اسناد: 1400/02/19
    شماره آگهی: 140068460000017412 منبع: سایت 1400.1.25
    عنوان آگهی: مزایده فروش اعیان یک باب مغازه واقع در پلاک ثبتی 5 اصلی
    شرح آگهی: شماره آگهی: 140068460000017412
    شماره پرونده:5BFACC1AC00843DA85D4DCF45DE8B802

    تاریخ صدور:1400/01/24

    شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    آگهی مزایده اموال غیرمنقول(نوبت دوم)

    به موجب پرونده اجرایی کلاسه 9901513/2 این اجرا حکم به تقسیم ترکه مرحومین علی بالا مالکی و صابر مالکی صادر گردیده است خواهان پرونده خانم فرشته سادات غفاری اصالتا وبه قیمومیت از خانم سارا مالکی به طرفیت آقایان و خانم ها 1- نسرین نامور 2- پیمان مالکی 3- علی اکبر مالکی قورتولمش 4- لطیفه مالکی قورتولمش 5- محمدرضا مالکی 6- دادستان محترم عمومی و انقلاب تهران(دادسرای ناحیه 25 تهران)7- موقوفه مدرسه مروی(قمرالسلطنه) درخواست تقسیم ترکه نموده که دادگاه پس از بررسی حکم به فروش اعیان یک باب مغازه واقع در پلاک ثبتی 5 اصلی واقع در بخش 12تهران به مساحت 23/12 مترمربع صادر نموده است به نشانی: تهران- نعمت آباد- خ طالقانی- روبروی بانک ملت- پ282 این اجرا در راستای تقسیم ترکه اقدام به کارشناسی مغازه مذکور واقع در تهران- نعمت آباد- خ طالقانی- روبروی بانک ملت- پ282 نموده .مشخصات ملک بشرح: مساحت 23/12 متر مربع کف موزائیک و دیوارها سرامیک و سقف با گچ و رنگ پوشش داده شده درب ورودی پروفیل فلزی و شیشه ای و بنا بر اظهار خواندگان در اختیار مستاجر بوده در حال حاضر مغازه عطاری می باشد کاربری مغازه تجاری بوده و براساس اجاره نامه شماره 94145 دفترخانه اسناد رسمی تهران موجر حضرت آِیت اله محمدرضا مهدوی کنی فرزند اسداله به شماره شناسنامه 68 تهران تولیت موقوفه قمرالسلطنه و مستاجر مرحوم علی بالا مالکی قورتولمش فرزند اسد به شماره شناسنامه 699 می باشد. ارزش واحد تجاری شامل اعیان و سرقفلی ( بنا بر اجاره نامه اوقاف) به انضمام انشعابات به میزان 16/000/000/000 ریال برآورد گردیده است .

    بنا بر مراتب فوق: مزایده مغازه در روز یکشنبه  مورخ  1400/2/19 از ساعت  9  الی  9/30 صبح  در محل مزایده مجتمع قضایی شهید بهشتی واقع در خیابان سپهبد قرنی تقاطع خیابان سمیه و سپهبد قرنی مجتمع قضایی شهید بهشتی طبقه اول واحد مزایده از قیمت پایه کارشناسی به میزان 16/000/000/000 ریال برگزار و به هرکس که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد برنده مزایده می بایست در روز مزایده 10% قیمت پیشنهادی را به حساب سپرده دادگستری تودیع و مابقی را ظرف یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده تودیع نماید والا 10% ایشان به نفع صندوق دولت ضبط خواهد شد و کسانی که تمایل به  ملاحظه و بازدید از ملک دارند می توانند تا 5 روز قبل از برگزاری مزایده به اجرای احکام مدنی شعبه دوم مراجعه تا هماهنگی جهت بازدید ایشان فراهم آید. بدیهی است پس از وصول کل مبلغ از برنده مزایده وجه حاصله به نسبت سهم هر یک از ورثه بین ایشان تقسیم خواهد شد.

    دادورزشعبه دوم اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی- زند


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن: تهران
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۲۵ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data