شرح آگهی:
شماره آگهی: 140034460000089515
شماره پرونده:5D5FCD894BF7469CB947713D14CBC596
تاریخ صدور:1400/03/27
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
( آگهی مزایده اموال غیر منقول - نوبت اول )
بموجب پرونده اجرایی کلاسه 971157 و 972156 این اجرا محکوم ٌ علیه آقای مسلم طوسی فرحمند فرزند باباخان محکوم گردیده به 1 - در پرونده 971152 به انجام تعهد مبنی بر ساخت ساختمان موضوع قرارداد های 1392/12/20 و پرداخت خسارت تاخیر در انجام تعهد از تاریخ 1394/05/31 لغایت زمان اجرای حکم بانضمام خسارات دادرسی در حق محکوم ٌ له آقای ابوذر صدقی فرزند محمد صادق با وکالت خانم مریم پاینده نژاد و نیز پرداخت نیم عشر در حق صندوق دولت 2 - در پرونده 972156 به تکمیل آپارتمان موضوع مبایعه نامه مورخه 1393/01/06 و پرداخت خسارت تاخیر روزانه از تاریخ 1394/05/31 لغایت زمان اجرای حکم ( انجام تعهد ) بانضمام خسارات دادرسی در حق محکوم ٌ لهم آقای ابوذر صدقی فرزند محمد صادق و خانم اکرم مهدوی ملکوتی فرزند علی با وکالت خانم مریم پاینده نژاد و نیز پرداخت نیم عشر در حق صندوق دولت ، نظر به در خواست وکیل محکوم ٌ لهم مبنی بر توقیف و فروش پلاک ثبتی 293 فرعی از 29 اصلی بخش 14 لاهیجان ( ملک موضوع تعهد نامه مورخه 1399/08/21 ) و وصول مبلغ مندرج در تعهدنامه بمبلغ ششصد میلیون تومان بابت محکوم ٌ به دو فقره پرونده ی مزبور از طریق مزایده ، ملک مزبور از طریق اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان لاهیجان توقیف ، مراتب جهت ارزیابی به احدی از کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بررسی و مطالعه پرونده از ملک مورد نظر بازدید بعمل آورده و سپس نظریه خود را به شرح ذیل اعلام داشته اند .
( مشخصات املاک و ارزش ریالی )
1 - حسب استعلام واصله از اداره ثبت اسناد و املاک لاهیجان ملک موصوف عبارت است از ششدانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی شماره 293 فرعی از 29 اصلی بخش 14 ناحیه 55 به مساحت 425/05 متر مربع مورد ثبت شماره 41455 در صفحه 158 دفتر 301 دفاتر بخش چهارده لاهیجان ملکی محکوم ٌ علیه آقای مسلم طوسی فرحمند فرزند باباخان
2 - حسب مشاهدات کارشناس محترم وفق نظریه اعلامی ، ملک مزبور عبارتست از یک محوطه بمساحت 425 مترمربع از سه جهت محصور بـا دیوار بلوکی مشتمل بــر یک خانه یک طبقه ویلایی و یک آلاچیق و فضای مسقف با حلب جهت پارکینگ واقع در لاهیجان - روستای آهندان - کوچه میثاق - پلاک 20 - کد پستی 84595 - 44161 ، خانه یک طبقه ویلایی به مساحت زیربنا حدود 100 مترمربع با قدمت بیش از 20 سال ساخته شده از مصالح بنایی ( دیوار بلوک ، سربندی چوب بـــا پوشش حلب ، نما سرامیک و سیمانی ) مشتمل بـر یک اتاق ، هال ، آشپزخانه ، سرویس بهداشتی و حمام ، کف سرامیک ، دیوار و سقف گچ ، پنجره آلومینیم ، در چــوبی وآلومینیم می باشد . ملک از امتیاز آب ، برق و گاز برخوردار است .که کارشناس محترم بر اساس بازدید بعمل آمده و با توجه به موقعیت مکانی ، مساحت ، نوع وکیفیت بنا و بررسیهای بعمل آمده از معتمدین و مطلعین محلی و در نظر گــرفتن سایـر جــوانب موثر در قضیه ارزش ششدانگ عرصه و اعیان ملک موصوف با احتساب امتیازات متعلق بمبلغ 12،100،000،000 ریال معادل یک میلیارد و دویست و ده میلیون تومان ارزیابی و تعیین قیمت نموده که این امر مصون از اعتراض قرار گرفته است .
ملک مذکور در روز دوشنبه مورخه 1400/04/21 از ساعت 9 الی 11 در محل دادگستری شهرستان لاهیجان طبقه سوم سالن اجتماعات دادگستری با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان و رابط حفاظت از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل و از قیمت پایه شروع و کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت خریداری شده را فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله ( 90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی ) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید میگردد . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از ملک فوق واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاعات بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند .
دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان – علیرضا عاشوری نژاد
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|