شرح آگهی:
شماره آگهی: 140134460000120501
شماره پرونده:9909985278400858
تاریخ صدور:1401/07/23
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیر منقول – نوبت دوم
بموجب پرونده اجرایی به شماره بایگانی 0100043 شعبه اجرای احکام مدنی حوزه قضائی شهرستان لاهیجان و حسب رای صادره از شعبه دوم حقوقی لاهیجان به شماره 140034390003948457 به تاریخ 27/07/ 1400 و رای صادره به شماره 140034390005616079 مورخه 1400/10/11 شعبه 25 دادگاه تجدید نظر موضوع تقسیم ترکه مرحوم مرحوم بابا دیمر از طریق فروش، مراتب جهت ارزیابی به کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بررسی و مطالعه پرونده از ملک مورد نظر بازدید بعمل آورده و سپس نظر خود را به شرح ذیل اعلام داشته است.
مشخصات ملک :
محل مورد نظر واقع در قریه کوشکجان از توابع شهرزستان لاهیجان یک قطعه زمین که به علت رها سازی به مخروبه تبدیل شده است به مساحت 3314 متر با کسر مساحت عرصه و اعیان مرحوم علی دیمر شمالا به شالیزار بابا دیمر و جمایل کرامتی و شرقاً به کوچه شقایق 10 و 11 و جنوباً به شالیزار ایرج صدیقی و غرباً به شالیزار غلامحسین دیمر ملک فوق الذکر جزء مستثنیات اشخاص بوده هر متر به مبلغ 15،000،000 ریال به قیمت ریالی 49،713،750،000 ریال متعلق به مرحوم بابا دیمر ارزیابی گردید . لازم به ذکر است طبق رای دادگاه اعیانی ساخته شده از شمول مزایده خارج است ولی وکیل وراث مرحوم علی دیمر حسب اختیارات حاصله از موکلین طی لایحه یی خواستار مزایده و فروش ان اعیان ساختمان به شرح 61.87 متر مربع با کف کرسی با ساختار بوک سیمانی دیوار آجر و با دو اتاق و ایوان و پنجره های الومینیومی با سربنید چوبی و پوشش ایرانیت با امکانات آب و برق متعلق به وراث مرحوم علی دیمر که با توجه به فاقد سند رسمی بودن آن جمعاً به مبلغ صرفاً به متراژ 61.87 متر مربع به مبلغ 1،546،750،000 ریال برآورد گردیده است .
علی ایحال حسب درخواست وکیل احدی از وراث جلسه مزایده جهت فروش ملک در روز چهار شنبه مورخه 1401/08/09 از ساعت 12 در محل سالن اجتماعات دادگستری شهرستان لاهیجان (طبقه سوم ) با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل شده و از قیمت پایه شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت کل خریداری شده فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه خریدار نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله (90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید می گردد. شایان ذکر است دستگاه lan pose بانکی ملی در شعبه اجرای احکام مدنی مدنی نصب شده است و متقاضیان گرامی به میزان 10% قیمت پیشنهادی در حساب خود موجودی داشته و کارت بانکی را جهت کارسازی تادیه وجه مذکور به همراه فیش که مبین میزان موجودی باشد به همراه گواهی ثبت نام ثنا قبل از شروع جریان مزایده ارائه نمایند . همچنین بعد از طی شدن فرایند مزایده در صورت عدم تادیه مبلغ 10% ثمن معامله فی المجلس توسط شخص متقاضی، نفرات متقاضی بعدی به ترتیب قیمت پیشنهادی در صورت تمایل می توانند نسبت به واریز مبلغ ایجابی و خرید ملک اقدام نمایند . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از مال صدرالاشاره واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاع بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند. . این این آگهی یک بار در سامانه اگهی الکترونیک قوه قضاییه به آدرس www.agahi.adliran.ir وفق بند ح و بند ز ماده یک و ماده 3 و ماده 4 آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی به شماره 9000/29849/100 مورخه 1395/05/24 موضوع ماده 175 و 176 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و طبق ماده 12 دستور العمل ساماندهی و تسریع در اجرای احکام به شماره 9000/108841/100 مورخه 07/30 /1398 ریاست محترم قوه قضاییه درج و در معابر عمومی و نقاط پرجمعیت شهر الصاق میگردد .
دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان – مژگان مهدوی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|