تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش یک قطعه زمین دو کله بمساحت 174/5 مترمربع

  • آگهی گزار شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
    کد پارس نماد: 5411025
    استان: گیلان تاریخ درج آگهی: 1401/10/29
    تاریخ شروع: 1401/10/20 مهلت اسناد: 1401/11/04
    شماره آگهی: 140134460000181485 منبع: سایت 1401.10.29
    عنوان آگهی: مزایده فروش یک قطعه زمین دو کله بمساحت 174/5 مترمربع
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140134460000181485
    شماره پرونده:140134920000623500

    تاریخ صدور:1401/10/20

    شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    ( آگهی مزایده  اموال غیر منقول - نوبت اول )

        بموجب پرونده اجرایی کلاسه 0100932 این اجرا و حسب دادنامه شماره 140134390002506435 مورخ 1401/05/11 صادره از شعبه دوم دادگاه عمومی حقوقی لاهیجان ، دستور فروش پلاک ثبتی به شماره 61 فرعی از 155 اصلی بخش 13 گیلان  با مالکیت مشاعی آقایان حمید پورعبداله و حبیب پور عبداله و خانم ها سارا و سابینه دانشوران صادر گردیده که با این وصف و حسب در خواست احدی از خواهان ها بنام آقای حمید پورعبداله فرزند حیدر  جهت ارزیابی به احد از کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بازدید از ملک و مطالعه پرونده و با در نظر گرفتن تمامی عوامل موثر در قیمت گذاری نظریه خود را به شرح ذیل اعلام داشته اند :

    ( مشخصات ملک و ارزش ریالی ملک حسب اعلام کارشناس )

    بنا به مندرجات اسناد مالکیت مشاعی ابرازی احدی از خواهان ها ملک شماره 61 فرعی از 155 اصلی بخش بخش 13 حوزه ثبت ملک لاهیجان استان گیلان عبارت از عرصه و اعیان خانه مشتمل بر دکاکین (وضعیت خاص طلق) به مساحت 174/5 مترمربع با حدود شمالا درب و دیوار است بطول 15/75 متر به خیابان ، شرقا دیواریست مشترک بطول 9/35 متر به شماره 155/1/4/5 فرعی جنوبا درب و دیوار است بطول 16/30 به خیابان غربا دیوار مشترک بطول 12/60 متر به شماره 155/22/23 فرعی می باشد .

    توضیح اینکه حسب اعلام کارشناس بنا به اظهارات آقای حمید پور عبداله ، سرقفلی دکان ها واگذار شده است ولیکن مدرکی در این خصوص ارائه نشد .

    گزارش بازدید کارشناس

    طبق مشاهدات ملک مورد تعرفه عبارت از یک قطعه زمین دو کله بمساحت 174/5 مترمربع واقع در  لاهیجان - خیابان امام خمینی - روبروی پاساژ شهرسبز مشتمل بر یک ساختمان دو طبقه واقع در بخش جنوبی بهمراه حیاط واقع در بخش شمالی می باشد ساختمان دو طبقه با قدمت بیش از 50 سال ساخته شده از مصالح بنائی ، سربندی تغییر یافته ساخته شده از خرپای چوبی با پوشش حلب و مشتمل بر چهار دکان در همکف و یک واحد مسکونی متروکه و مخروبه در طبقه اول با دسترسی از طریق حیاط شمالی می باشد مغازه های واقع در همکف بارتفاع 4/5 متر بترتیب از شرق به غرب 1- مغازه به مساحت حدود 21 مترمربع با دهانه بطول حدود 4/1 بسمت جنوب دارای درب و شیشه سکوریت و کرکره حلبی متصل به پیاده رو خیابان امام خمینی ، کف سنگ ، دیوار اندود سیمانی می باشد که در زمان بازدید کسب اسباب بازی فروشی در آن دایر بود و بنا به اظهارات خواهان سرقفلی آن متعلق به آقای عطااله نوارچی می باشد . 2- مغازه به مساحت حدود 18/5 مترمربع با دهانه بطول حدود 4/0 بسمت جنوب دارای درب و شیشه سکوریت و کرکره مشبک فلزی متصل به پیاده رو خیابان امام خمینی ، کف سرامیک ، دیوار کاشی ، سقف کمپارس می باشد که در زمان بازدید فروشگاه چای در آن دایر بود و بنا به اظهارات خواهان سرقفلی آن متعلق به آقای نورجعفری می باشد . 3- مغازه به مساحت حدود 21 مترمربع با دهانه بطول حدود 4/0 بسمت جنوب دارای درب و شیشه سکوریت و کرکره برقی متصل به پیاده رو خیابان امام خمینی ، کف سرامیک ، دیوار و سقف دکوراتیو می باشد که در زمان بازدید کسب موبایل فروشی در آن دایر بود و بنا به اظهارات خواهان سرقفلی آن متعلق به آقای حامد هادی تجارتی می باشد . 4- مغازه دو کله به مساحت حدود 52 مترمربع با دهانه های بطول حدود 4/2 بسمت شمال دارای کرکره حلبی متصل به کوچه خسروی و بسمت جنوب دارای درب و شیشه سکوریت و کرکره برقی متصل به پیاده رو خیابان امام خمینی ، کف سرامیک ، دیوار کاشی ، سقف کمپارس می باشد که در زمان بازدید کسب خدمات تایپ و تکثیر در آن دایر بود و بنا به اظهارات خواهان سرقفلی آن متعلق به آقای حمیدرضا هادی تجارتی می باشد .

    نظریه کارشناسی

    که کارشناس محترم بـر اساس بازدید بعمل آمده و با توجه به موقعیت مکانی، ابعاد و مساحت ، نوع کاربری و بررسی هــای بعمل آمده از معتمدین و مطلعین محلی ودر نظر گـــرفتن سایر جوانب موثر در قضیه ارزش ششدانگ ملک موصوف بکسر ارزش سرقفلی 4 باب مغازه واقع در همکف با احتساب امتیازات متعلق و صرفنظر از دیون احتمالی (نظیر رهن و بازداشت و . . . ) را بمبلغ38،500،000،000 ریال معادل سه میلیارد و هشتصد و پنجاه میلیون تـــومان ارزیابی و تعیین قیمت نموده است .

      ملک مذکور در سه شنبه مورخه 1401/11/04  راس ساعت 10 در محل دادگستری شهرستان لاهیجان طبقه سوم سالن اجتماعات دادگستری با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان و رابط حفاظت از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل و از قیمت پایه شروع و کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت خریداری شده را فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر  ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله ( 90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی ) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید میگردد . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از ملک فوق  واقع در آدرس فوق الذکر  بازدید و جهت کسب اطلاعات بیشتر به این اجرا مراجعه  فرمایند .

    دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان – مژگان مهدوی


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data