مزایده اجاره 17 عدد تابلوی بیلبورد تبلیغاتی نوبت دوم
-
آگهی گزار شهرداری سردشت
|
کد پارس نماد: 5675104 |
استان: آذربایجان غربی |
تاریخ درج آگهی: 1402/01/19 |
تاریخ شروع: 1402/01/19 |
مهلت اسناد:
1402/01/23 |
شماره آگهی: نوبت دوم |
منبع: نقش اقتصاد 1402.1.19 |
عنوان آگهی: مزایده اجاره 17 عدد تابلوی بیلبورد تبلیغاتی نوبت دوم |
شرح آگهی:
آگهی مزایده اجاره 17 عدد تابلوی بیلبورد تبلیغاتی در سطح شهر سردشت؟
نوبت دوم
شرداری سردشت به استناد به صورتجلسه کمیسیون هیات عالی معاملات به شماره 225/1402 مورخ 1402.1.10 و بند یک پیوست شماره 3 احکام مرتبط با بودجه سال 1402 شهرداری سردشت و با رعایت مادتین 5 و 6 آیین نامه مالی شهرداری ها و رعایت کامل مفاد تبصره1 الحاقی 1382.7.6 و اصلاحی 1386.08.27 م اده 82 مکردد قانون تشکیلات و وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و قانون منع مداخله کارمندان در معاملات دولتی تعداد ۱۹ عدد تابلوی تبلیغاتی در معابر سطح شهر را با قیمت پایه و کارشناسی ماهیانه 27.600.000 ریال برای مجموع هفده تابلو، به صورت اجاره پایان سال 1402 از طریق مزایده عمومی به افراد متقاضی و دارای مجوزهای مربوطه برابر مشخصات و شرایط ذیل واگذار نماید.
مشخصات مورد مزایده
1- برگزاری مزایده صرفا از طریق سامانه تدارکات الکترونی دولت می باشد و تمامی مراحل فرآیند مزایده شامل خرید و دریافت اسناد مزایده ارائه تضمین شرکت در مزایده (سپرده) ارسال پیشنهاد قیمت بازگشایی پاکات در بستر سامانه امکان پذیر می باشد.
2- محل و زمان دریافت اسناد متقاضیان می توانند از مورخه 1402.1.20 حداکثر تا مورخ 1402.1.23 سامانه تدارکات الکترونیکی دولت جهت خرید اسناد مزایده مراجعه نمایند.
3- برد عمومی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت ستاد ایرا می باشد.
4- محل نصب 19عدد تابلو تبلیغاتی به آدرس مندرج در جدول پیوست اسناد مزایده می باشد
5- شرکت کننده در مزایده بایستی سپرده شرکت در مزایده را به میزان 15.000.000 ریال به حساب شماره 3-12073501 – 43- 1216 بنام سپرده شهرداری سردشت نزد بانک سپه (انصار سابق) شعبه خیابان پیروزی سردشت واریز نماید و فیش آن را بهمراه برگ پیشنهاد قیمت در سامانه ستاد بارگذاری و ثبت نماید.
6- محل تحویل پیشنهادات: شرکت کنندگان در مزایده بایستی از مورخه 1402.1.20لغایت ساعت 14:30 بعدازظهر مورخه 1402.2.6پیشنهادات خویش را در سامانه تدارکات الکترونیک دولت بارگذاری نمایند
7- شهرداری در رد یا قبول پیشنهادات مختار است و به پیشنهادات مشروط و فاقد سپرده و ناخوانا و مخدوش و مبهم ترتیب اثر داده نخواهد شد.
8- جلسه بازگشایی پاکت ها راس ساعت 15 روز 4شنبه مورخ 1402.2.6 در محل سالن جلسات شهرداری برگزار می گردد
9- سپرده برندگان اول و دوم تا زمان انعقاد قرارداد با برنده اول در حساب سپرده شهرداری باقی خواهد ماند و در صورت خودداری برنده اول از عقد قرارداد ضمن ضبط سپرده ایشان با برنده دوم قرارداد منعقد می گردد و در صورت انصراف برنده دوم، سپرده ایشان نیز ضبط می گردد.
10- هرگونه هزینه مربوط به چاپ آگهی در جراید به عهده برنده یا برندگان مزایده می باشد.
11- تعداد 5 عدد تابلو به آدرسی که در قرارداد مشخص خواهد شد برای تبلیغ موضوعات شهرداری در صورت نیاز، مورد استفاده قرار خواهد گرفت و بابت آنها شهرداری هیچگونه مبلغی پرداخت نخواهد کرد
12- برنده مزایده موظف به رعایت قوانین و مقررات مربوطه در حین استفاده از تابلوهای تبلیغاتی و هماهنگی های لازم با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص موضوعات تبلیغی شهروندان می باشد و هر گونه مسئولیت به عهده ایشان می باشد
13- شهرداری تعهدی در خصوص برچیدن داربست و یا تابلوهای تبلیغاتی نصب شده توسط شهروندان در سطح شهر را تقبل نخواهد نمود
14- برنده مزایده بایستی یک فقره چک به مبلغ 300.000.000 ریال را قبل از عقد قرارداد اجاره به عنوان تضمین حسن انجام تعهدات مستاجر در وجه شهرداری ارائه نماید.
کامل رسولی – شهردار سردشت
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: آذربایجان غربی, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۱۹ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|