شرح آگهی:
شماره آگهی: 140268460000119013
شماره پرونده:9809980228300389
تاریخ صدور:1402/03/18
شعبه صادر کننده:شعبه ششم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول
به موجب دادنامه صادره از شعبه 23 دادگاه عمومی تهران و در پرونده اجرائی کلاسه فوق الذکر موضوع دعوی ابوالحسن مقیمی الموتی با وکالت زکیه کریمی علیه علی عرفاتی فرزند اسداله ، کامران محسنی یکتا فرزند محمد ، ، که محکوم علیهما بصورت تضامنی محکومند به پرداخت مبلغ 275/854/751/740 ریال در حق محکوم له و مبلغ 13/792/737/587 ریال نیم عشر اجرای که در این خصوص مراتب جهت ارزیابی به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع و به شرح ذیل توصیف اجمالی و ارزیابی گردیده است.
ریاست محترم اجرای احکام شعبه 23 دادگاه حقوقی مجتمع قضایی بهشتی تهران،
موضوع: گزارش کارشناسی پرونده 0100062
احتراما، عطف به قرار کارشناسی آن مرجع محترم در خصوص ارزیابی یک دستگاه اپارتمان موضوع دعوی ابوالحسن مقیمی الموتی به طرفیت کامران محسنی یکتا و علی عرفاتی با وکالت زکیه کریمی از محل بازدید و با توجه به مدارک موجود در پرونده و مطالعه مدارک ثبتی موجود در اداره ثبت شمیران تهران این گزارش تهیه و به شرح زیر تقدیم می شود.
ادرس: تهران، ازگل، خیابان کامران، خیابان ابشار شرقی، تقاطع سام، پلاک 8، طبقه 5، واحد 12 مجتمع ساختمانی نئوکلاسیک
مشخصات ثبتی و مستندات:
با ملاحظه تصویر یک جلد سند مالکیت تک برگی شش دانگ عرصه و اعیان یک دستگاه اپارتمان مسکونی (وضعیت طلق خاص) پلاک ثبتی 6231 فرعی از 80 اصلی مفروز و مجزی شده از پلاک 53 فرعی از اصلی مذکور قطعه 11 تفکیکی بخش 11 حوزه ثبتی ملک شمیران تهران، واقع در سمت غرب طبقه پنجم بمساحت 173،52 مترمربع که مقدار 2،24 مترمربع ان پیشرفتگی و مقدار 11،49 مترمربع ان بالکن در دو قسمت و 2،5 مترمربع ان بالکن و بالکن پیشرفته است، بانضمام پارکینگ قطعه 16 تفکیکی بمساحت 10،56 مترمربع سمت غربی زیرزمین یک و به انضمام انباری مسکونی قطعه 2 تفکیکی بمساحت 6،36 مترمربع واقع در سمت شمالی زیرزمین 2 بموجب سند قطعی شماره 4306 مورخ 19/12/1392 دفترخانه 1110 تهران بنام خریدار کامران محسنی یکتا با شماره کد ملی 0452161932 ثبت گردیده است.
مشخصات فنی و ظاهری وضع موجود:
پلاک ثبتی مورد کارشناسی که موقعیت آن روی نقشه مشخص شده است اپارتمانی است مسکونی در سمت غرب طبقه پنجم ساختمانی دو بر شامل 8 طبقه روی همکف و دو طبقه زیرزمین دو واحدی مجموعا 18 واحد با نما سنگ، اسکلت بتنی و حدود 9 سال ساخت است. دارای 3 اتاق، حمام و توالت، اشپزخانه اوپن با کابینت ام دی اف، کف سنگ و پارکت، دیوارها نقاشی و کاغذ دیواری، دربها طرح چوب ، پنجره ها یو پی وی سی دو جداره اجرا شده است. سیستم سرمایش و گرمایش داکت اسپیلیت با سیستم هواساز می باشد. سیستم اعلام حریق در واحد و اعلام و اطفاء حریق و باکس اتش نشانی در مشاعات ملاحظه گردید. دارای پارکینگ در زیرزمین منفی یک و انباری در زیرزمین منفی دو می باشد. کف و دیوار راه پله از سنگ با نرده طرح استیل اجرا شده است. کف و دیوار پارکینگها و زیرزمین از سنگ اجرا شده است. دارای استخر، جکوزی، سونای بخار، دوش و رختکن و سالن اجتماعات در زیرزمین منفی دو می باشد. ساختمان دارای لابی شیک و مبلمان شده است. دارای انشعاب آب و گاز مشترک و برق اختصاصی است. با ملاحظه سامانه طرح تفصیلی شهر تهران این ملک با شماره شناسایی 52004001 در پهنه R112 با کاربری مسکونی با تراکم کم قرار دارد. در زمان بازدید و بنا به ابراز مالک در ملک سکونت دارند.
نظریه کارشناسی:
با توجه به نکات فوق الذکر و مشخصات و موقعیت عرصه / اعیانی و در وضع موجود و تخلیه و بدون در نظر گرفتن سوابق ثبتی و مالکیتی و بدون در نظر گرفتن هر گونه تعهدات و دین و سوابق بازداشتی احتمالی، و در صورت نداشتن منعی برای نقل و انتقال رسمی و بدون مدعی و معارض و با در نظر گرفتن قدر السهم از عرصه و سایر مشاعات، ارزش شش دانگ عرصه و اعیانی و متعلقات پلاک ثبتی فوق برابر 168/000/000/000 ریال معادل شانزده میلیارد و هشتصد میلیون تومان است.
ارزش پایه مزایده ریال می باشد.
بنابراین مقرر گردید 6 دانگ ملک فوق الذکر در روز 1402/4/5 از ساعت 11 الی 11:30 از طریق مزایده حضوری در واحد مزایده مجتمع قضایی شهید بهشتی( طبقه پنجم) واقع در تهران، خیابان سپهبد قرنی نبش خ سمیه به فروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگذاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط خواهد گردید. طالبین می توانند 5 روز قبل از مراسم مزایده به اجرای مدنی مراجعه تا ترتیب بازدید از مورد مزایده را فراهم نماید.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|