تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش ششدانگ یکباب خانه به شماره 1132

  • آگهی گزار شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
    کد پارس نماد: 5972750
    استان: تهران تاریخ درج آگهی: 1402/03/29
    تاریخ شروع: 1402/03/28 مهلت اسناد: 1402/04/21
    شماره آگهی: 140268460000136618 منبع: سایت 1402.3.29
    عنوان آگهی: مزایده فروش ششدانگ یکباب خانه به شماره 1132
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140268460000136618
    شماره پرونده:140068920002918426

    تاریخ صدور:1402/03/28

    شعبه صادر کننده:شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    آگهی مزایده اموال غیرمنقول

    بموجب دادنامه صادره از شعبه 18 دادگاه عمومی تهران و در پرونده اجرایی کلاسه 020067  با موضوع تقسیم ترکه که در این خصوص  پلاک ثبتی شماره 1132 واقع در بخشی 3 ثبتی تهران متعلق به محکوم علیه حسب اعلام محکوم له توسط این اجراء توقیف و بوسیله کارشناس رسمی دادگستری بشرح ذیل توصیف و ارزیابی گردیده است.

    ریاست محترم شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

    با سلام و احترام؛ عطف به ابلاغیه کارشناسی به شماره بایگانی پرونده 0200678 در خصوص ارزیابی یک ملک قدیمی به نشانی تعرفه شده در تهران، خیابان حافظ،خیابان سرهنگ سخایی، کوچه سادات شریف، کوچه عبداله میرزایی، پلاک19؛ با توجه به بازدیدی که از محل مذکور، نظریه بشرح ذیل به استحضار می رساند:

    مستندات ابرازی: مطابق مستندات موجود در پرونده بترتیب اولویت بشرح ذیل می باشد:

    طبق روگرفت سند دفترچه ای ثبتی، ششدانگ یکباب خانه به شماره 1132 واقع در بخشی 3 ثبتی تهران اعلام شده است.

      طبق روگرفت جوابیه استعلام مأخوذه از شهرداری منطقه 12 تهران، ملک متعلق به مرحومه عذرا مایلی طبق طرح تفصیلی مصوب، از حد شمال به گذر 10 متری اصلاحی 2.2 متر عقب تر و از حد شرق با گذر 10 متری اصلاحی 3.2 متری عقب تر برخورد دارد. مساحت وضع موجود ملک 237.00 مترمربع و بر این اساس باقیمانده پس از اصلاحی 154.80 مترمربع ملاک عمل می باشد. طبق طرح مصوب، در پهنه M114 (مختلط مسکونی تجاری) با حداکثر تراکم 200 درصد(4 طبقه 50 درصد) و لیکن در محدوده میراث فرهنگی واقع گردیده است. 

    وضعیت ملک در زمان بازدید: بنا به مشاهدات انجام شده، ساختمان قدیمی مذکور بصورت دو نبش از ضلع شمالی و شرقی به کوچه محدود می گردد. ملک مذکور بصورت یک باب خانه قدیمی با حیاط مرکزی در ضلع جنوبی 3 اطاق و یک انباری، سرویس بهداشتی قدیمی در ضلع شمالی دو اطاق، یک حمام و سرویس فرنگی و زیرزمین بصورت انباری می باشد. در ضلع شمالی یک آشپزخانه واقع شده است. واحد دارای یک انشعاب برق، آب و گاز می باشد. طبق طرح تفصیلی ارائه شده در سامانه شهرداری تهران؛ ملک در بافت ناپایدار و فرسوده واقع شده است.

    نظریه کارشناسی: بعد از اعلام مشاهدات و موارد مطروحه فوق الذکر محضر آن مقام محترم؛ با در نظر گرفتن مساحت اعلام شده، موقعیت محلی و جغرافیایی، نوع کاربری، سال ساخت، اثر گذاری جهات موثر، تمامی ششدانگ ملک مذکور با ملحقات مربوطه و انشعابات منصوبه، بصورت خالص و بدون در نظر گرفتن بدهی های احتمالی به ارگانهای دولتی و سازمان ها و اشخاص حقیقی و حقوقی و مشروط به بلامعارض بودن و پرداخت هر گونه عوارض و بدون در نظر گرفتن هر گونه دیون احتمالی و با فرض اینکه در هر دفترخانه

    اسناد رسمی قابلیت انتقال را داشته باشد، با وضع موجود، برابر مبلغ چهارصدوپنجاه ودومیلیارد(452،000،000،000)ریال؛ ارزیابی و اعلام می گردد.

    در درخاتمه متذکرمی گردد که نظریه حاضر بر اساس مستندات ابرازی موجود در پرونده تا تنظیم گزارش حاضر، بوده؛ بنابراین ضمن اینکه مسئولیت احراز احتمالی مستندات بر عهده کارشناسان منتخب نبوده؛ معروض می دارد با توجه به نوع و کیفیت پرونده در صورتیکه هر گونه مستندات جدیدی که تاثیر بر نظریه داشته باشد، ارائه گردد با دستور قضایی، نظریه قابل بازنگری احتمالی خواهد بود. همچنین در صورت ارائه مستندات ثبتی جدید مبنی بر ارائه مساحت وضع موجود؛ نظریه با توجه به مساحت جدید احتمالی؛ قابل تجدید نظر و بررسی مجدد خواهد بود.

        ضمناً با عنایت به ارزیابی انجام شده؛ خواهشمند است نسبت به تودیع حق الزحمه کارشناسی برابرنوزده میلیون و دویست هزار تومان دستورات لازم را مبذول فرمایید.باتشکر:سیدرضادیباجی

    مقرر گردید

    ششدانگ ملک فوق الذکر با قیمت پایه کارشناسی به مبلغ چهارصدوپنجاه ودومیلیارد(452،000،000،000)ریال در روز چهارشنبه مورخ  1402/04/21 از ساعت 9 الی 9/30  از طریق مزایده حضوری در اتاق مزایده  مجتمع قضائی شهید بهشتی واقع در تهران خیابان سپهبد قرنی بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد. طالبین می توانند پنج روز قبل از مراسم مزایده به اجرای احکام مدنی مراجعت تا ترتیب بازدید از مورد مزایده را فراهم نماید.

    اجرای احکام مدنی شعبه پنجم مجتمع قضایی شهید بهشتی


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۹ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data