تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده واگذاری حق انتفاع دکه و...

  • آگهی گزار شهرداری نهاوند
    کد پارس نماد: 6213975
    استان: همدان تاریخ درج آگهی: 1402/05/22
    تاریخ شروع: 1402/05/22 مهلت اسناد: 1402/05/30
    شماره آگهی: - منبع: محلی همدان 1402.5.22
    عنوان آگهی: مزایده واگذاری حق انتفاع دکه و...
    شرح آگهی:

    آگهی مزایده عمومی 
    شهرداری نهاوند در نظر دارد با توجه به شرایط و مقررات مالی و آیین نامه مالی شهرداری ها و به استناد بند 1 از یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر نهاوند چند باب دکه و بند 1 از یکصد و هشتاد و ششمین صورتجلسه شورای اسلامی شهر اجاره و واگذاری زمین پیست اسکیت پارک لاله و از طریق آگهی مزایده عمومی سامانه ستاد به آدرس ستاد ایران با مشخصات ذیل را به اشخاص حقیقی و حقوقی واجدصلاحیت واگذار نماید.
    لذا متقاضیان جهت گرفتن اسناد مزایده به آدرس فوق الذکر مراجعه نمایند.

    ردیف شرح ابعاد مدت اجاره سپرده شرکت
    در مزایده ریال
    اجاره بهای ماهیانه ریال
    1 واگذاری حق انتفاع دکه واقع در میدان 15 خرداد (میدان با) 3*3 سه ساله 20.000.000  56.000.000
    2 واگذاری حق انتفاع دکه (نبش درب ورودی پارک کوثر) 3*3 سه ساله 26.000.000  69.000.000
    3 واگذاری حق انتفاع دکه واقع در میدان امام ره - نبش اداره چغندر قند 3*3 سه ساله 18.000.000  47.000.000
    4 واگذاری حق انتفاع دکه واقع در میدان سیدالشهدا (جنب راهنمایی و رانندگی) 3*3 سه ساله 18.000.000  47.000.000
    5 واگذاری حق انتفاع دکه واقع در میدان عارف (نبش سازمان تامین اجتماعی) 3*3 سه ساله 10.000.000  43.000.000
    6 واگذاری حق انتفاع زمین پیست اسکیت واقع در پارک لاله به مساحت 2100 مترمربع یک ساله 10.000.000  43.000.000

    شهرداری در رد یا قبول هر یک از پیشنهادها مختار می باشد
    متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر به واحد امور قراردادها و املاک مراجعه و یا با شماره تلفن 08133237445 داخلی 122 تماس حاصل فرمایند.
    هزینه چاپ آگهی روزنامه و کارشناسی و دیگر هزینه های ثبتی برعهده برنده مزایده می باشد
    به پیشنهادات مخدوش و مشروط و فاقد سپرده ترتیب اثر داده نخواهد شد.
    مستاجرین قبلی دکه ها جهت شرکت در مزایده می بایست نسبت به تسویه حساب بدهی معوقه خود اقدام نمایند. در غیر این صورت به پیشنهاد قیمت آنها ترتیب اثر نخواهد شد.
    انشعاب برق، گاز، آب و ... بر عهده برنده مزایده می باشد.
    هزینه ساخت و تهیه دکه بر عهده برنده مزایده می باشد.
    هر زمان که شهرداری جهت پروژه های عمرانی از جمله چهارباغ به مستاجر جهت جابجایی دکه فوق الذکر ابلاغ نماید، مستاجر موظف به جابجایی دکه فوق الذکر ابلاغ نماید.
    مستاجر موظف به جابجایی دکه بوده و مطابق جانمایی که شهرداری برای وی تعیین می نماید می بایست عمل نماید و حق هیچگونه اعتراضی در این خصوص نداشته و ندارد.
    متقاضیان می بایست از تاریخ 1402.5.22 لغایت 1402.5.30 از سامانه ستاد اسناد را دریافت و تا مورخ 1402.6.11 نسبت به بارگذاری اسناد و پیشنهاد قیمت اقدام نمایند.
    کمیسیون عالی معاملات ساعت 11 صبح روز 1شنبه مورخ 1402.6.12 در محل شهرداری نهاوند و چنانچه نفر اول ظرف مدت یک هفته از اعلام کمیسیون حاضر به انعقاد قرارداد نگردد، سپرده شرکت در مزایده وی به نفع شهرداری ضبط و چنانچه کمیسیون نفر دوم را معرفی نماید وی نیز از زمان اعلام کمیسیون می بایست ظرف مدت یک هفته نسبت به انعقاد قرارداد اقدام نماید. در غیر این صورت سپرده شرکت در مزایده وی نیز ضبط می گردد و نفر سوم به همین منوال خواهد بود.
    متقاضیان نسبت به بارگذاری تصویر گواهی سوء پیشینه خود در سامانه ستاد اقدام نمایند.
    متقاضیان می بایست تمامی بندهای مربوط به شرایط عمومی و خصوصی مزایده را رعایت نمایند.
    متقاضیان می بایست مبلغ سپرده شرکت در مزایده را تا مورخ 1402.6.11 بشماره حساب 740911966356212 نزد بانک مهر ایران واریز و فیش واریزی را در سامانه بارگذاری نمایند. متقاضایان می توانند بجای وجه نقد از ضمانت نامه بانکی و اسناد خزانه که اعتبار آن از تاریخ ارائه پیشنهاد حداقل سه ماه باشد استفاده نماید.
    مزایده های امروز 


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن: همدان,
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۲۲ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data