شرح آگهی:
شماره آگهی: 140268460000226652
شماره پرونده:9909980228500130
تاریخ صدور:1402/05/14
شعبه صادر کننده:شعبه ششم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول
بموجب دادنامه شماره 99/1561 صادره از شعبه 25 دادگاه عمومی تهران و در پرونده اجرایی کلاسه 0200895 له مصطفی عباسی علیه علیرضا قاسمی که محکوم علیه محکوم است به پرداخت مبلغ 19/470/567/021 ریال در حق محکوم له و مبلغ 973/528/351 ریال بابت نیم عشر اجرایی در حق دولت و مبلغ 768/963/341 ریال بابت نیم عشر اجرایی پرونده کلاسه 0003191 شعبه دوم اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی و مبلغ 10/702/179/407 ریال بابت محکوم به و مبلغ 535/108/970 ریال بابتنیم عشراجرایی پرونده کلاسه اجرایی 980214 شعبه 16 اجرای احکام منی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران گردیده که در این خصوص حسب تقاضای محکوم له سهم الارث محکوم علیه از 1534 فرعی از 3578 اصلی بخش 7 تهران به مقدار 0/733 دانگ مشاع از شش دانگ توسط این اجراء توقیف و بوسیله کارشناس رسمی دادگستری بشرح ذیل توصیف و ارزیابی گردیده است.
موضوع: نظر کارشناسی در پرونده به شماره بایگانی 0200895
احتراماً؛ در اجرای قرار کارشناسی صادره پرونده محکوم له: آقای مصطفی عباسی، محکوم علیه: آقای علیرضا قاسمی، مبنی بر ارزیابی ملک مورد کارشناسی پلاک ثبتی 1534 فرعی از 3578 اصلی بخش 7 تهران و پیرو اعلام عدم همکاری محکوم علیه طی لایحه با کدرهگیری 1402220515293192 مورخ 1402/2/29 و سپس دستور آن عالیجناب مبنی بر اینکه در صورت عدم همکاری متصرفین با بازدید، ازخارج ملک و با وضعیت موجود نسبت به ارائه نظر کارشناسی اقدام نمایم، به استحضار می رساند علی الرغم داشتن این دستور جنابعالی، مجدداً با شماره تلفن های مندرج در پرونده از قبیل 888967408- 09121127580 و 09361127580 تماس گرفتم و بعد از پاسخگویی مادر و برادر محکوم علیه، متاسفانه باز هم محکوم علیه همکاری ننمود که در نتیجه ساعت 12:15 تاریخ 1402/3/22 به محل ملک یا ساختمان مورد کارشناسی به نشانی تهران- خیابان پیروزی- خیابان شکوفه- نبش جنوبی خیابان حاجیان فر- مجتمع تجاری مسکونی پارسا مراجعه نموده و پس از بازدید بیرون از ساختمان و داخل تعدادی از واحدهای تجاری و سپس به اتفاق آقایی که خود را مدیر ساختمان و به نام ابولقاسم تیموری معرفی نمود، از طبقه زیرزمین اول و قسمتی از مشاعات طبقات همکف بازدید بعمل آورده که هم اینک متعاقب بررسی ها، تحقیقات معموله و همچنین مدارک مضبوط در پرونده، نظر کارشناسی طبق 3 برگ عکس پیوست تقدیم حضور می گردد:
مستندات
1- مشخصات ملک مورد کارشناسی به استناد تصویر وضعیت ثبتی مضبوط در پرونده صادره از اداره ثبت اسناد و املاک پیروزی تهران به تاریخ ایجاد نامه 1401/6/8 عبارت است از یک قطعه زمین نوع ملک طلق به پلاک ثبتی 1534 فرعی از 3578 اصلی مفروز و مجزی شده از تجمیعی 143 و 265 فرعی از اصلی مذکور واقع در بخش 7 حوزه ثبت ملک پیروزی تهران به مساحت 329/56 مترمربع با حدود اربعه شمالاً در دو قسمت درب و دیوار به طول 13/50 متر به خیابان به عرض 12/5 متر و دوم پخی است به طول 3/02 متر به خیابان 12 متری شرقاً درب و دیوار به طول 19/60 متر به خیابان با عرض 20 متر جنوباً به طول 16 متر به قطعه مجاور و غرباً به طول 19/50 متر به قطعه مجاور که مالکیت 0/733 دانگ مشاع از 6 دانگ عرصه و اعیان به استثنای بهای ثمن عرصه و اعیان با مستند مالکیت شماره 138972 تاریخ 1400/2/20 دفترخانه اسناد رسمی شماره 14 تهران به نام (محکوم علیه) آقای علیرضا قاسمی ثبت گردیده است و با این توضیح که سهمی محکوم علیه، دارای چندین مورد بازداشتی به شرح نامه فوق الذکر می باشد.
2- به استناد تصویر نامه بازداشت دائم مضبوط در پرونده صادره از اداره ثبت اسناد و املاک پیروزی تهران به تاریخ ایجاد نامه 1400/10/7، سابقه پلاک ثبتی مورد کارشناسی در اجرای بند 313 مجموعه بخش نامه های ثبتی پلاک های 143 و 265 فروعات اصلی، تجمیع و بصورت یک واحد در آمده است و طبق بخش نامه استاندارد سازی پلاک مذکور به شماره 3578/1534 تغییر و اصلاح گردید.
3- به استناد تصویر گواهی عدم خلاف ابرازی به شماره 142134535 مورخ 1397/2/17 ساختمان احداثی در پلاک ثبتی 1534 فرعی از 3578 اصلی مفروز و مجزی شده از تجمیعی 143 و 265 فرعی از اصلی مذکور واقع در بخش 7 حوزه ثبت ملک پیروزی تهران به مساحت 329/56 مترمربع، بصورت اسکلت فلزی 7 طبقه ی مشتمل بر طبقات زیرزمین اول و دوم، همکف و 4 طبقه روی همکف بوده که بنای مورد تایید شهرداری عبارتند از: طبقه زیرزمین دوم شامل 7 واحد انبار مسکونی به مساحت 27/52 مترمربع، 8 واحد پارکینگ تجاری به مساحت 284/26 مترمربع و پله و آسانسور مسکونی، طبقه زیرزمین اول شامل 7 واحد پارکینگ مسکونی به مساحت 310/82 مترمربع و پله و آسانسور مسکونی، طبقه همکف شامل 9 واحد تجاری به مساحت 239/06 مترمربع و راهرو تجاری، لابی، پله و آسانسور مسکونی و نیم طبقه تجاری در همکف به مساحت 76/85 مترمربع و طبقات اول، دوم، سوم و چهارم که هر طبقه شامل سه واحد آپارتمان مسکونی مجموعاً در هر طبقه به مساحت 306/21 مترمربع به انضمام لابی و پله آسانسور مسکونی می باشد.
آنچه که مشاهده شد
ملک مورد کارشناسی یک قطعه زمین دو نبش جنوب غربی است که از شمال به گذر 12 متری و از شرق به گذر 20 متری مشرف است و داخل آن یک ساختمان جدید الاحداث 7 طبقه ی مشتمل بر دو طبقه زیرزمین، همکف و 4 طبقه روی همکف رویت می گردد که ظاهراً واحدهای مسکونی و تعدادی از واحدهای تجاری آن در حال بهره برداری می باشد.
نمای ساختمان ترکیب آجرنمای بندکشی شده قرمز رنگ و سنگ سفید بوده که نمای آجری غالب است، واحدهای مسکونی دارای بالکن می باشند. درب پارکینگ دو لنگه آهنی جک و ریموت کنترل دار و درب نفررو دو لنگه آهنی شیشه خور ساختمان مسکونی از سمت شمال یا خیابان حاجیان فرد می باشد و مغازه های تجاری از سمت شمال شرقی و گذر شرقی دسترسی دارند، طبق بازدید صورت گرفته از لای نرده های درب پارکینگ ساختمان، مشاهده می شود که کف و دیوارهای مشاعات زیرزمین سنگ و همچنین ضمن بازدید از طبقه زیرزمین اول، کف پله و دیوار راه پله طبقات نیز سنگ بوده است.
ساختمان دارای آسانسور و دربازکن تصویری است.
جهت بازدید از قسمت واحدهای مسکونی ابتدا ضمن معرفی خودم به تعدادی از واحدهای تجاری، سراغ محکوم علیه را گرفتم که آنان اظهار داشتند نامبرده را نمی شناسند، لذا سراغ مدیر ساختمان را گرفتم که اظهار داشتند آقای ابوالقاسم تیموری مدیر ساختمان و ساکن در واحد 3 آپارتمان های مسکونی می باشد، لذا زنگ واحد 3 را زدم و پس از معرفی خودم، ایشان به دم درب تشریف آوردند امّا به غیر از اجازه ورود به طبقه زیرزمین اول، اجازه بازدید از دیگر قسمت های مشاعی ساختمان و یا اختصاصی واحدهای مسکونی را ندادند و حسب اظهار ایشان، واحدهای مسکونی کلاً دارای کف سرامیک، پنجره های پی وی سی با شیشه دوجداره و بعضاً بصورت 1 خوابه و 2 خوابه با آشپزخانه باز و کابینت ام دی اف و اجاق گاز رومیزی و آشپزخانه ها و سرویس های بهداشتی با دیوارهای کاشی کاری بوده که واحدها دارای سرمایش کولرگازی اسپلیت و گرمایش پکیج و رادیاتور، آب اشتراکی و برق و گاز اختصاصی می باشند.
تراز کف واحدهای تجاری چندین پله بالاتر از کف پیاده رو قرار دارد که دارای کرکره های برقی، دهنه ها اکثراً شیشه میرال با درب و شیشه ای، کف ها سرامیک و دیوارها تا تراز نیم طبقه سنگ و الباقی تا سقف اندود گچ و رنگ و سقف ها نیز دارای سقف کاذب تایل شبکه ای می باشند، ارتفاع واحدهای تجاری حدود 4/65 متر است.
نظر کارشناسی:
با توجه به مراتب فوق الذکر، در نظر گرفتن شرایط مکانی، زمانی، وقوع طبقه، تعداد واحدهای تجاری و مسکونی، قدمت بنا، کمیت و کیفیت ساختمان، فاقد پایانکار بودن و اسناد تفکیکی برای هر یک از واحدهای تجاری و مسکونی، اظهارات مدیر ساختمان در خصوص وضعیت موجود آپارتمان ها و همچنین سایر عوامل موثر در قضیه، به نظر اینجانب ارزش شش دانگ عرصه و اعیان ساختمان مشاعی مورد کارشناسی براساس کاربری ها و مساحت های اعلامی در تصویر گواهی عدم خلاف ابرازی به شماره 142134535 مورخ 1397/2/17 و بدون در نظر گرفتن ارزش سرقفلی واحدهای تجاری مشخص شده در این گواهی عدم خلاف، در وضعیت موجود و در تاریخ تقدیم گزارش کارشناسی، مبلغ 971،650،000،000 ریال معادل نود و هفت میلیارد یکصد و شصت و پنج میلیون تومان برآورد و اعلام می گردد که در نتیجه ارزش 0/733 دانگ مشاع از 6 دانگ عرصه و اعیان به استثنای بهای ثمن عرصه و اعیان سهم محکوم علیه، مبلغ 103،865،336،400 ریال محاسبه می شود.
بدیهی است ارزیابی صورت گرفته با فرض بلامعارض بودن ملک و ساختمان مشاعی مورد کارشناسی و در صورت اصالت تصاویر اسناد و مدارک مضبوط در پرونده و ابرازی توسط محکوم له و صحت و سقم اظهارات مدیر ساختمان بوده، همچنین به شرطی که انتقال آن از نظر قوانین جاریه منعی نداشته و فارغ از هرگونه مسائل حقوقی، ثبتی، بازداشتی، تخلفات ساختمانی و دیون احتمالی به شهرداری، اشخاص حقیقی و حقوقی، بانک ها، ارگان ها، سازمان ها و غیره انجام گردیده است که اخذ استعلامات در این خصوص در توسط مراجع ذیصلاح صورت می گیرد و در صلاحیت اینجانب نمی باشد.
توضیح: در صورت ارائه هرگونه مدارک جدید و تاثیر گذار از سوی طرفین پرونده و یا مرجع دیگری بعد از اعلام نظرکارشناسی، مسئولیتی متوجه اینجانب نبوده و در صورت ارائه، با تائید و دستور آن مقام محترم، متعاقباً نظر تکمیلی ارائه می گردد.
مقرر گردید
0/229 دانگ از ششدانگ ملک فوق الذکر در روز شنبه مورخه 1402/6/11 از ساعت 9 الی 9/30 از طریق مزایده حضوری در محل اجرای احکام مدنی مجتمع قضائی شهید بهشتی واقع در تهران خیابان سپهبد قرنی بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی 32/450/347/090 ریال شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد. طالبین می توانند پنج روز قبل از مراسم مزایده به اجرای احکام مدنی مراجعت تا ترتیب بازدید از مورد مزایده را فراهم نماید.
اجرای احکام مدنی شعبه 6 مجتمع قضایی شهید بهشتی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|