تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش ملک شش دانگ یک قطعه مسکونی نوع ملک طلق با کاربری به پلاک ثبتی 201 فرعی از 5 اصلی مفروز و مجزا شده از 2 فرعی از اصلی

  • آگهی گزار شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
    کد پارس نماد: 6816498
    استان: گیلان تاریخ درج آگهی: 1402/10/05
    تاریخ شروع: 1402/09/25 مهلت اسناد: 1402/10/24
    شماره آگهی: 140234460000219758 منبع: سایت 1402.10.5
    عنوان آگهی: مزایده فروش ملک شش دانگ یک قطعه مسکونی نوع ملک طلق با کاربری به پلاک ثبتی 201 فرعی از 5 اصلی مفروز و مجزا شده از 2 فرعی از اصلی
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140234460000219758
    شماره پرونده:140034920000607848

    تاریخ صدور:1402/09/25

    شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    ( آگهی مزایده اموال غیر منقول - نوبت دوم)

    بموجب پرونده اجرایی کلاسه 0200500این اجرا حسب دادنامه و اجرائیه صادره از شعبه چهارم دادگاه عمومی حقوقی لاهیجان موضوع  فروش عرصه و اعیان یک باب خانه و محوطه به پلاک ثبتی 201 فرعی باقیمانده از 5 اصلی مفروز و مجزی شده از 2 فرعی از 5 اصلی بمساحت حدود 188  مترمربع با مشخصات  و مختصات و خصوصیات و نیز وفق نقشه ترسیمی کارشناس و نیز ارزیابی صورت گرفته وفق نظریه کارشناس منتخب ، به میزان سهم الارث قانونی هر یک از ورثه صادر گردیده که با این وصف جهت ارزیابی اموال به کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بازدید از اموال و مطالعه پرونده و با در نظر گرفتن تمامی عوامل موثر در قیمت گذاری نظریه خود را به شرح ذیل اعلام داشته اند.

    ( مشخصات ملک و ارزش ریالی آن )

    مشخصات ثبتی: مطابق استعلام ثبتی به عمل آمده مضبوط در پرونده وضعیت ثبتی پلاک 21 فرعی از 5 اصلی بخش 14 ناحیه 55  مشخصات ملک شش دانگ یک قطعه مسکونی نوع ملک طلق با کاربری به پلاک ثبتی 201 فرعی از 5 اصلی مفروز و مجزا شده از 2 فرعی از اصلی مذکور واقع در بخش 14 ناحیه 55حوزه ثبت ملک لاهیجان استان گیلان به مساحت318.16 متر مربع به  نشانی: لاهیجان بلوار امام رضا (ع) گلستان 39 پلاک 32 به نام آقای محمد آزاد شیخانی ذیل ثبت18955 صفحه 353 دفتر14/128 املاک سابقه ثبت داشته سپس مورد ثبت به موجب صورت مجلس تفکیکی شماره1/14057 مورخ73.7.2به دو قطعه تحت پلاک های فرعی5/1008و5/210 باقیمانده منفک گردیده است که طبق سوابق دفتر املاک پلاک5/1008 به آقای تقی آزاد شیخانی منتقل گردیده و پلاک ثبتی5/201 باقیمانده طبق سوابق پرونده و دفتر املاک در مالکیت محمد آزاد شیخانی می باشد که به صورت شش دانگ یک باب خانه به مساحت188.16مترمربع مطابق با صورت مجلس تفکیکی مذکور می باشد. مشخصات اعیانی: در بازدید به عمل آمده از ملک موضوع پرونده مشخص گردید که ملک به صورت خانه مشتمل بر محوطه می باشد که ملک مورد تعرفه محصور بوده و دارای یک درب آهنی در ضلع شرقی است یک باب انباری قدیمی با دیوارهایی از جنس بلوک سیمانی دارای پوشش بام آزبست سیمانی با زیرسازی چوب به مساحت تقریبی13 متر مربع در ضلع شرقی محوطه موجود است یک باب سرویس بهداشتی در محوطه و در مجاورت انباری موجود در ضلع شرقی به مساحت تقریبی2.5 متر مربع موجود است. ساختمان موجود قدیمی به صورت یک طبقه در همکف به مساحت تقریبی 100 متر مربع  شامل هال ورودی ، سالن، آشپزخانه یک اتاق، حمام که پوشش کف سیمانی پوشش دیوارها گچ درب ورودی و پنجره ها آلومینیومی درب اتاق ها چوبی پوشش سقف لمبه پوشش بام ساختمان حلب با زیرسازی چوب نمای سیمانی می باشد ملک دارای انشعابات آب برق و گاز است. مطابق استعلام به عمل آمده از شهرداری لاهیجان، بر اساس بررسی به عمل آمده پلاک ثبتی 201فرعی از 5اصلی باقی مانده بوده که مساحت عرصه در حد سند مالکیت 188.16مترمربع و طبق نقشه ارائه شده وضع موجود 191.42مترمربع می باشد عرصه و اعیان در ضلع شرقی جهت رعایت کوچه 8متری به عمق 1.70متر مشمول عقب نشینی می گردد عرصه موجود به کسر عقب نشینی 171.85مترمربع باقی مانده دارد که با رعایت ضوابط معماری و شهرسازی سطح اشغال 60درصد و تراکم 180درصد به صورت سه طبقه بر روی پیلوت مجاز خواهد بود.. ملک به صورت مشاعی و متعلق به وراث مرحوم محمد آزاد شیخانی می باشد. با عنایت ،اسناد و مدارک و توضیحات مذکور و با توجه به موقعیت ملک و بافت محلی ،نوع و سطح مرغوبیت ملک از نظر نوع و کیفیت و مساحت مورد انتفاع، قدمت بنا ،عرض معبرمجاور ،بادرنظر گرفتن سایر عوامل موثر فارغ از موارد ثبتی و حقوقی مرتبط بر ملک و دیون احتمالی ملک به اشخاص حقیقی و حقوقی (مانند شهرداری ها ،بانک ها موسسات،ارگان ها،نهادها و...)منع معاملاتی،بدون احراز مالکیت و انتساب به اشخاص حقیقی و حقوقی صرف نظر از احراز صحت اصالت اسناد و مدارک با بررسی های به عمل آمده ،ارزش شش دانگ عرصه و اعیان ملک به پلاک ثبتی5/201 باقیمانده ، بدون درنظر گرفتن رهن و بازداشت احتمالی و در حالت تخلیه 43/000/000/000 ریال (چهل و سه میلیارد ریال)معادل چهارمیلیارد و سی صد میلیون تومان تعیین و بر آورد و اعلام گردید.

    ملک مذکور در روز یکشنبه مورخه 1402/10/24از ساعت 10 در محل سالن اجتماعات دادگستری شهرستان لاهیجان (طبقه سوم ) با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان و رابط حفاظت از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل شده و از قیمت پایه شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت کل خریداری شده فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه خریدار نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله (90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید می گردد. شایان ذکر است دستگاه lan pose  بانکی ملی در شعبه اجرای احکام مدنی مدنی نصب شده است و متقاضیان گرامی به میزان 10% قیمت پیشنهادی در حساب خود موجودی داشته و کارت بانکی را جهت کارسازی تادیه وجه مذکور به همراه فیش که مبین میزان موجودی باشد به همراه گواهی ثبت نام ثنا قبل از شروع جریان مزایده ارائه نمایند  . همچنین بعد از طی شدن فرایند مزایده در صورت عدم تادیه مبلغ 10% ثمن معامله فی المجلس  توسط شخص متقاضی، نفرات متقاضی بعدی به ترتیب قیمت پیشنهادی در صورت تمایل می توانند نسبت به واریز مبلغ ایجابی و خرید ملک اقدام نمایند . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از مال صدرالاشاره واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاع بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند این آگهی یک بار در سامانه اگهی الکترونیک قوه قضاییه به آدرس www.agahi.adliran.ir  وفق بند ح  و بند ز ماده یک و ماده 3 و ماده 4  آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی به شماره 9000/29849/100 مورخه 1395/05/24 موضوع ماده 175 و 176 قانون آیین دادرسی  کیفری مصوب 1392 و طبق ماده 12 دستور العمل ساماندهی و تسریع در اجرای احکام  به شماره 9000/108841/100 مورخه 07/30 /1398 ریاست محترم قوه قضاییه درج و در معابر عمومی و نقاط  پرجمعیت  شهر الصاق  میگردد  .

    دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان – حسین جمشیدی عینی


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۵ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data