تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش ششدانگ یک واحد آپارتمان به پلاک ثبتی 193 فرعی از 3 اصلی مفروز و مجزی از 171 فرعی از اصلی

  • آگهی گزار شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
    کد پارس نماد: 7224950
    استان: گیلان تاریخ درج آگهی: 1403/01/09
    تاریخ شروع: 1403/01/08 مهلت اسناد: 1403/01/21
    شماره آگهی: 140334460000002805 منبع: سایت 1403.1.9
    عنوان آگهی: مزایده فروش ششدانگ یک واحد آپارتمان به پلاک ثبتی 193 فرعی از 3 اصلی مفروز و مجزی از 171 فرعی از اصلی
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140334460000002805
    شماره پرونده:140034920000592425

    تاریخ صدور:1403/01/08

    شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    ( آگهی مزایده اموال غیر منقول - نوبت اول )

    بموجب پرونده اجرایی کلاسه 0100845این اجرا و حسب دادنامه شماره140134390000912726 و اجرائیه شماره 140134420000117929 صادره از شعبه چهارم دادگاه عمومی حقوقی لاهیجان موضوع فروش ششدانگ یک واحد آپارتمان به پلاک ثبتی 193 فرعی از 3 اصلی مفروز و مجزی از 171 فرعی از اصلی مذکور در طبقه اول واقع در بخش 13 حوزه ثبت ملک لاهیجان استان گیلان به مساحت 132.41 مترمربع، (پس از پرداخت و تسویه ی مهریه ی خانم معصومه علی نژادی در پرونده اجرایی ثبتی 9800231 بعنوان دین متوفی- که باقیمانده ی وجه حاصل از فروش بین وراث وفق سهام ایشان تقسیم خواهد شد) واقع در لاهیجان خیابان آزادگان یکم پلاک آب 2218 کد پستی 4415614899 وفق نظریه کارشناس به طریق مزایده و تقسیم بهاء آن به میزان سهم الارث قانونی هر یک از ورثه(محکوم له وعلیهم) صادر گردیده که با این وصف جهت ارزیابی اموال به کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بازدید از ملک و مطالعه پرونده و با در نظر گرفتن تمامی عوامل موثر در قیمت گذاری نظریه خود را به شرح ذیل اعلام داشته اند :

    ( مشخصات ملک و ارزش ریالی )

    مشخصات ثبتی ملک به شماره 3/193 احداثی در 3/171 به شماره ثبت 10768 بخش 13 گیلان شش دانگ  یک واحد آپارتمان به مساحت 132.41 متر مربع که به مساحت 6.12 متر مربع آن بالکن است واقع در طبقه اول به شماره پلاک 193 /3 احداثی در 3/171 واقع در کوی امیر شهید شهرستان لاهیجان بخش 13 گیلان به انضمام پارکینگ اختصاصی در همکف به مساحت 24.82 متر مربع و راه پله اختصاصی در طبقه همکف به مساحت 7.03 متر مربع و در طبقه اول به مساحت 8.03مترمربع. مشخصات اعیانی ملک ، ساختمان مورد تعرفه ساختمانی است با قدمت بیش از 20سال ،دارای ساختار  بتنی ،نمای ساختمان سنگ، پوشش کف پارکینگ موزاییک سیمانی ،پوشش دیوارهای پارکینگ سیمان سفید ،پوشش کف پله سنگ و پوشش دیوارهای پله سیمان سفید می باشد. آپارتمان مشتمل بر سه اتاق ،فضای پذیرایی، آشپزخانه باز ،سرویس بهداشتی و حمام است.پوشش کف سرامیک، پوشش دیوارها و سقف گچ، درب ورودی و درب اتاق ها چوبی  و جنس کابینت آشپزخانه فلزی می باشد ملک دارای انشعابات آب ،برق و گاز است .آپارتمان در حال حاضر در اختیار خانم معصومه علی نژادی قرار دارد. با عنایت به قرار کارشناسی صادره ،اسناد و مدارک و توضیحات مذکور و با توجه به موقعیت ملک و بافت محلی ،نوع و سطح مرغوبیت ملک از نظر نوع ، کیفیت و قدمت بنا و مساحت مورد انتفاع، عرض معبرمجاور ،بادرنظر گرفتن سایر عوامل موثر فارغ از موارد ثبتی و حقوقی مرتبط بر ملک و دیون احتمالی ملک به اشخاص حقیقی و حقوقی (مانند شهرداری ها ،بانک ها موسسات،ارگان ها،نهادها و...)منع معاملاتی،بدون احراز مالکیت و انتساب به اشخاص حقیقی و حقوقی صرف نظر از احراز صحت اصالت اسناد و مدارک با بررسی های به عمل آمده ودر نظر گرفتن جمیع جوانب موثر، ارزش شش دانگ عرصه و اعیان ملک به شماره 3/193 احداثی در 3/171 به شماره ثبت 10768 بخش 13 گیلان بدون درنظر گرفتن رهن و بازداشت احتمالی و در حالت تخلیه 36/000/000/000ریال(سی و شش میلیارد ریال)معادل سه میلیارد و شش صد میلیون تومان اعلام و تقویم گردید.

    ملک مذکور در روز سه شنبه مورخه 1403/01/21از ساعت 10 در محل سالن اجتماعات دادگستری شهرستان لاهیجان (طبقه سوم ) با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان و رابط حفاظت از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل شده و از قیمت پایه شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت کل خریداری شده فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه خریدار نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله (90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید می گردد. شایان ذکر است دستگاه lan pose  بانکی ملی در شعبه اجرای احکام مدنی مدنی نصب شده است و متقاضیان گرامی به میزان 10% قیمت پیشنهادی در حساب خود موجودی داشته و کارت بانکی را جهت کارسازی تادیه وجه مذکور به همراه فیش که مبین میزان موجودی باشد به همراه گواهی ثبت نام ثنا قبل از شروع جریان مزایده ارائه نمایند  . همچنین بعد از طی شدن فرایند مزایده در صورت عدم تادیه مبلغ 10% ثمن معامله فی المجلس  توسط شخص متقاضی، نفرات متقاضی بعدی به ترتیب قیمت پیشنهادی در صورت تمایل می توانند نسبت به واریز مبلغ ایجابی و خرید ملک اقدام نمایند . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از مال صدرالاشاره واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاع بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند این آگهی یک بار در سامانه اگهی الکترونیک قوه قضاییه به آدرس www.agahi.adliran.ir  وفق بند ح  و بند ز ماده یک و ماده 3 و ماده 4  آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی به شماره 9000/29849/100 مورخه 1395/05/24 موضوع ماده 175 و 176 قانون آیین دادرسی  کیفری مصوب 1392 و طبق ماده 12 دستور العمل ساماندهی و تسریع در اجرای احکام  به شماره 9000/108841/100 مورخه 07/30 /1398 ریاست محترم قوه قضاییه درج و در معابر عمومی و نقاط  پرجمعیت  شهر الصاق  میگردد  .

    دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان – حسین جمشیدی عینی

    مدارک لازم جهت شرکت در مزایده :

    1- ارائه اصل و کپی مدرک هویتی 2- ارائه گواهی ثبت نامه ثنا 3- ارائه کارت بانکی و رسید بانکی مبین حداقل موجودی ثمن مال

    مقررات مرتبط:

    ماده 3آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی - صورت و یا محتوای الکترونیکی اسناد و اوراق قضایی ، ابلاغ ، ارجاع پرونده ، احضار متهم ، نیابت قضایی ، نشر آگهی و... در کلیه مراحل تحقیق ، رسیدگی و اجرا اعم از حقوقی و کیفری ، نمی توان صرفاً به لحاظ شکل و نحوه تبادل اطلاعات الکترونیکی از اعتبار بخشیدن به آثار قانونی آن خودداری کرد .

    ماده 4آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی  -در صورت ایجاد و فراهم بودن امکانات لازم ، اقدامات الکترونیکی موضوع این آیین نامه با شرایط مقرر در آیین سامانه رایانه ایی و سامانه مخابراتی ، جایگزین اقدامات غیر الکترونیکی خواهد شد . اقدامات موازی در فضای غیر الکترونیک ممنوع است .


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۹ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data