مناقصه خرید مولد برق برند بادیوم
-
آگهی گزار شرکت توربین های گازی صنعتی خاورمیانه
|
کد پارس نماد: 7601948 |
استان: تهران |
تاریخ درج آگهی: 1403/03/27 |
تاریخ شروع: 1403/03/27 |
مهلت اسناد:
1403/03/28 |
شماره آگهی: - |
منبع: سیماتندر 1403.3.27 |
عنوان آگهی: مناقصه خرید مولد برق برند بادیوم |
شرح آگهی:
تلفن : 5-88601650
نمابر : 588601649
تارنما: www.migtco.com
تهران، میدان شیخ بهایی، خیابان ونک غربی، پلاک 61 کدپستی : 1994833454 سهامی خاص 306230
شماره ثبت: 306230
شماره : 27100815
شروع : 1403.3.8
پایان : 1403.3.12
اسناد مناقصه عمومی
این شرکت در نظر دارد نسبت به خرید کالا / خدمات با مشخصات ذیل اقدام نماید ، لذا درخواست میگردد نسبت به اعلام بهترین پیشنهاد خود فقط در همین برگ اقدام نمایید ، ارائه قیمت طی پیش فاکتور به تنهائی مورد قبول نمی باشد.
ردیف |
مشخصات و نوع کالا / خدمات مورد استعلام |
تعداد / مقدار |
واحد |
1 |
مولد برق برند بادیوم مدل 6M16G350/5 به ظرفیت KVA350 به همراه تابلو CHANGE OVER |
1 |
دستگاه |
توضیحات :
1- جمع كل مبلغ مناقصه بدون احتساب ارزش افزوده لحاظ و درج گردد.
2- اسکن تکمیل شده این فرم و مشخصات کامل موضوع مناقصه به همراه عکس ، کاتالوگ و اطلاعات کامل فنی ممهور به مهر فروشنده پیوست شود و (بصورت یک فایل PDF) در پاکت در بسته به آدرس دفتر مرکزی شرکت ارسال و یا در سامانه مناقصه الکترونیکی شرکت توربین های گازیصنعتی خاورمیانه (www.simatender.ir) بارگذاری گردد.
3- کل بهای کالا خدمات پس از تحویل و تأئید فنی توسط کارشناس ذی صلاح این شرکت و صدور رسید انبار و نیز دریافت اصل صورتحساب فروشنده و کسر کلیه کسورات قانونی پرداخت می شود.
4- لازم به ذکر است اجناس تحویلی در صورت داشتن ضمانت نامه و اصل بودن کالا مورد تأیید قرار خواهد گرفت و در صورت نقصان و داشتن هرگونه اشکال ، کالا عودت داده خواهد شد و همچنین خسارت ایجاد شده به تجهیزات این شرکت و هزینه حمل بر عهده تأمین کننده کالا خواهد بود.
5- کلیه کسورات قانونی به عهده فروشنده می باشد.
نام کارشناس مهندس حمید امینی
شماره تماس 09226395734
شرکت توربین های گازی صنعتی خاورمیانه
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: تهران, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۷ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|