شرح آگهی:
شماره آگهی: 140333460000027205
شماره پرونده:140133920000016639
تاریخ صدور:1403/08/20
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان نهبندان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
(( آگهی مزایده ))
نظر به اینکه در پرونده کلاسه0100129 اجرایی محکوم علیه محکوم است به پرداخت تعداد صد و چهارده قطعه سکه طلای کامل بهار آزادی طرح جدید بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ 2.083.000ریال بابت هزینه دادرسی در حق محکوم لها وپرداخت مبلغ 684،285،000ریال حق الاجرا در حق صندوق دولت ، که اموال معرفی شده به شرح ذیل توسط کارشناس ارزیابی گردیده است .
ارزیابی و قیمت گذاری 1- دو دانگ مشاع از ششدانگ پلاک 2571فرعی از 12 اصلی بخش 5 نهبندان و 2- سه دانگ مشاع از ششدانگ پلاک 65فرعی از 783اصلی بخش 5 نهبندان
گردشکار سند مالکیت سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان یک قطعه محوطه به مساحت 300 متر مربع پلاک 65 فرعی از 783 اصلی بخش 5 نهبندان در تاریخ 16 مرداد 1403 واقع در کلاته ملا حسن با کاربی مسکونی بنام اقای ابوالفضل یعقوبی فرزند قدرت الله صادر و تسلیم گردیده است . ملک مذکور فاقد مستحدثات می باشد و فقط دارای دیوار بلوکه ای سیمانی است. ارزش هر متر مربع از ملک مذکور با کاربری مسکونی {{{{{{{{{{{{{{{ ششدانگ }}}}}}}به ارزش نه میلیون ریال معادل نهصد هزار تومان جمعا دویست و هفتاد میلیون تومان تعیین و بر آورد می گردد .
2- سند مالکیت دو دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان پلاک 2571 فرعی از 12 اصلی بخش 5 نهبندان واقع در روستای خوانشرف و به مساحت کل 150 متر مربع بنام آقای ابوالفضل یعقوبی فرزند قدرت الله در تاریخ 16 مرداد 1403 صادر گردیده است . ملک مذکور به صورت ساختمان مسکونی و دارای 120 متر مربع اعیان با بنای بیست سال ساخت می باشد . دارای امتیاز آب و برق و گاز شهری است .
ارزش هر متر مربع از عرصه ملک مذکور با عنایت به کاربری ، موقعیت مکانی و سایر عوامل موثر در ارزیابی به ارزش ده میلیون ریال معادل یک میلیون تومان جمعا یکصد و پنجاه میلیون تومان و ارزش هر متر مربع اعیان پنجاه میلیون ریال معادل پنج میلیون تومان جمعا به ارزش ششصد میلیون تومان تعیین و بر آورد می گردد . لذا با عنایت به موارد فوق ارزش ششدانگ پلاک مذکور هفتصد و پنجاه میلیون تومان تعیین و بر آورد می گردد .
مقرر گردید درتاریخ 1403/09/05ساعت 7:30 تا 11:30 صبح از طریق مزایده غیر حضوری از طریق سامانه ستاد به صورت الکترونیکی( به آدرس سایت ستاد ایران/setad/cms) به فروش می رسد مزایده از قیمت پایه شروع و به کسانیکه بالاترین قیمت را پیشنهاد نمایند واگذار خواهد شد طالبین به خرید می توانند ظرف مدت 5 روز قبل از مزایده به واحد اجرای احکام مدنی نهبندان مراجعه تا ترتیب بازدید از ملک توقیفی داده شود ضمناً حداقل 10 درصد از بهای فروش مزایده نقداً و فی المجلسین ازبرنده وصول خواهد شد و الباقی آن حداکثر ظرف مدت یک ماه وصول خواهد شد .
علی اکبر هاشم زهی - دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان نهبندان
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|