تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده ششدانگ یک قطعه زمین

  • آگهی گزار شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کردکوی
    کد پارس نماد: 8634694
    استان: گلستان تاریخ درج آگهی: 1403/11/16
    تاریخ شروع: 1403/11/07 مهلت اسناد: 1403/11/23
    شماره آگهی: 140303460000109809 منبع: سایت 1403.11.16
    عنوان آگهی: مزایده ششدانگ یک قطعه زمین
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140303460000109809
    شماره پرونده:140003920002250547

    تاریخ صدور:1403/11/07

    شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کردکوی

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    بسمه تعالی

    (آگهی مزایده مرحله اول)

    نظربه اینکه در پرونده کلاسه بایگانی 0300666 - شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کردکوی ، به موجب دادنامه و اجرائیه صادره از شعبه دوم شورای حل اختلاف شهرستان کردکوی ، محکوم علیه خانم الهه مازندرانی محکوم است به پرداخت مبلغ چهل و هشت هزار و هشتصد ریال به نرخ روز بابت مهریه مرحوم دده باجی زاهد در حق مورث ایشان ( در حق محکوم لها خانم ها 1- دل آرا و 2-عالیه السادات و3-مریم سادات جملگی فامیلی عقیلی ) و همچنین پرداخت هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل مطابق تعرفه ، که البته می بایست از اموال ما ترک متوفی سید نجیب اله عقیلی محاسبه و اخذ شودو همچنین به پرداخت هزینه نیم عشر اجرایی در حق صندوق دولت مدیون و بدهکار است که در راستای اخذ محکوم به ، وکیل محکوم لها اقدام به توقیف ملک مشاعی محکوم علیه نموده است که بشرح ذیل کارشناسی و ارزیابی گردیده است:

    ملک مورد کارشناسی واقع در شهر کردکوی- خیابان سردار جنگل -کوچه سردار 3- انتهای کوچه - پلاک 329 طبق سند مالکیت رسمی از نوع دفترچه ای که از سوی خواهان ارائه شده، ملک موضوع کارشناسی ششدانگ یک قطعه زمین که در آن احداث بنا شده دارای پلاک ثبتی 5879 فرعی از 2 اصلی واقع در بخش 2 حوزه ثبت کردکوی با مساحت 327 مترمربع (سیصد و بیست و هفت مترمربع) می باشد که به نام آقای نجیب الله عقیلی صادر شده ،در عرصه فوق یک دستگاه ساختمان مسکونی ویلایی قدیمی با عمری بالای 40 سال به مساحت حدود 145 مترمربع (یکصد و چهل و پنج مترمربع) واقع شده و اسکلت آن سازه بنایی با آجر فشاری و بدون کلاف بندی می باشد که دارای دو اتاق خواب،هال، پذیرایی، آشپزخانه، تراس، سرویس بهداشتی و حمام بوده و درب های ورودی و پنجره های ساختمان از جنس چوب و درب های داخلی آن نیز چوبی می باشد. پوشش بدنه دیوار و سقف اتاق ها، هال و پذیرایی اندود گچ، آشپزخانه موزائیک کاری و فاقد کابینت، نمای ساختمان از پودر سنگ و سیمان سفید و راه پله و تراس موزائیک کاری است. سقف ساختمان خرپای چوبی به همراه پوشش نهایی ورق های حلبی بوده و سیستم گرمایشی ساختمان بخاری گازی و ملک فوق دارای امتیازات آب، برق و گاز مستقل می باشد. همچنین در ضلع شرقی عرصه اتاقکی با اسکلت بنایی به مساحت حدود 20 مترمربع احداث شده است. شایان ذکر است فاصله ملک فوق از ابتدای کوچه سردار سه حدود 40 متر و عرض معبر دسترسی آن حدود 4 متر است.لذا بدون در نظر گرفتن دیون و تعهدات حال و آتی و بدون در نظر گرفتن معارض و تعریض، ارزش عرصه 29/500/000/000 ریال وارزش اعیان به مبلغ4/500/000/000 ریال  که  درمجموع به مبلغ 34/000/000/000 ریال برآورد وارزیابی می گردد.که در این پرونده از ملک فوق الذکر صرفاً از قدر السهم خانم الهه مازندرانی بصورت مشاعی با توجه به مهریه مورداجرا گذاشته شده به مبلغ 49/395/923 ریال (به نرخ روز شده به سال وفات)در حق محکوم لها و نیز به مبلغ 2/469/796 ریال بابت نیم عشر اجرایی در حق صندوق دولت به فروش می رسد.

    که با توجه به کارشناسی بعمل آمده به مزایده گذارده می شود و با عنایت به درخواست وکیل محکوم لها آقای حسین غم انگیزنوشری و اقدامات انجام شده از طریق مزایده حضوری به فروش میرسد، طالبین خرید می توانند پیشنهادات خود را در جلسه مزایده ارائه دهند. مکان: اجرای احکام مدنی دادگستری کردکوی زمان: مورخه : 1403/11/23 ساعت 9 الی 10صبح ، 1- مزایده از مبلغی که توسط کارشناس تعیین شده شروع می شود و برنده مزایده کسی خواهد بود که بالاترین مبلغ را درجلسه پیشنهاد دهد. 2- مزایده با حضور نماینده اجرای احکام مدنی و نماینده دادسرای شهرستان کردکوی صورت خواهد گرفت. 3-برنده مزایده میبایست 10% مبلغ مورد خرید را نقداً بشماره حساب سپرده دادگستری کردکوی واریز نماید در صورتیکه الباقی مبلغ به میزان 90% را طی یکماه از تاریخ مزایده پرداخت نکند مبلغ ده درصد پرداختی وی با توجه به ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی به نفع دولت ضبط خواهد شد. 4- طالبین خرید می توانند 5 روز قبل از اجرای مزایده به هماهنگی این اجرا از مال مورد نظر بازدید نمایند. 5- انتقال مال پس از تشریفات قانونی و تائید صحت مزایده از ناحیه دادگاه صادر کننده دادنامه صورت خواهد گرفت.   

    حکیمی راد- مدیر دفتر شعبه اوّل اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کردکوی


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data