مناقصه امور مربوط به خدمات شهری
-
آگهی گزار شهرداری چوبر تالش
|
کد پارس نماد: 870225 |
استان: گیلان |
تاریخ درج آگهی: 1396/03/24 |
تاریخ شروع: 1396/03/24 |
مهلت اسناد:
1396/03/31 |
شماره آگهی: _ |
منبع: محلی مازندران 96.3.24 |
عنوان آگهی: مناقصه امور مربوط به خدمات شهری |
شرح آگهی:
آگهی مناقصه؟
شهرداری چوبر تالش به استناد بند 1 مصوبه شماره 48 مورخه 96.3.9 شورای اسلامی شهر چوبر در نظر دارد به امور مربوط به خدمات شهری (جمع آوری زباله - رفت و روب شهری و...) را به صورت حجمی از طریق مناقصه محدود به پیمانکار واجد الشرایط با نازلترین قیمت به شرح ذیل واگذار نماید.
1- شرکت کنندگان در مناقصه می بایست مبلغ 10.000.000 ریال بابت سپرده شرکت در مناقصه به حساب 13/52258667 این شهرداری نزد بانک ملت شعبه چوبر واریز و یا شمانت نامه شرکت در مناقصه به مبلغ فوق ارائه و پیشنهادات خود را در پاکت در بسته حداکثر تا ساعت 13 روز چهارشنبه مورخه 96.3.31 به دبیرخانه شهرداری چوبر تسلیم و رسید دریافت نمایند.
2- برنده مناقصه حق انصراف ندارد و غیر این صورت سپرده وی به نفع شهرداری ضبط و نفرات دوم و سوم با همان نحو برخورد خواهد شد.
3- شهرداری بر رد یا قبول پیشنهاد مختار است.
4- مدت قرارداد یکسال تمام می باشد که از اول فروردین سال 96 شروع و تا تاریخ 96.12.29 خاتمه می یابد.
5- دارا بودن سابقه کار مرتبط با شهرداری ها و اخذ تاییدیه از اداره کار برای برنده مناقصه الزامی است.
6- پیمانکار موظف است با نظارت شهرداری ضمن نظافت، کلیه خیابان ها و کوچه ها و کانال ها سطح شهر و جمع آوری زباله از خیابانها و کوچه اعم از آسفالت و خاکی زباله های جمع آوری شده را به محل دفن زباله حمل نماید.
7- در صورت قصور در انجام وظایف و نظافت سطح شهر و قصور در نگهداری فضای سبز شهری یا شکایات مردمی و نیز گزارش ناظر دال بر تایید موضوع به پیمانکار موظف به پرداخت جریمه مقرر توسط شهرداری بوده و پیمانکار حق اعتراض به تشخیص مبلغ جریمه مقرر از طرف شهرداری را نخواهد داشت و در صورت تکرار بیش از ده مورد شهردار مختار به لغو یک جانبه قرارداد خواهد بود.
8- تامین پرسنل مورد نیاز جهت انجام کارهای خدماتی به عهده پیمانکار می باشد.
9- مسئولیت وقوع هرگونه حوادث در حین کار نیروهای به کارگیری شده توسط پیمانکار و پاسخگویی به مراجع قانونی برعهده پیمانکار است.
10- رعایت مقررات قانونی کار و آیین نامه های ایمنی و بهداشتی کار و ضوابط و غیره کلا به عهده پیمانکار است و شهرداری هیچگونه مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.
11- پیمانکار موظف است نیروهای کار مور نیاز را روزانه تامین نماید و استفاده از مرخصی های استحقاقی و استعلاجی و غیره نیز توسط نیروهای به کار گرفته پس از موافقت کارفرما خواهد بود و در صورت مرخصی بودن افراد قرار دادن افراد جانشین در اسرع وقت توسط پیمانکار الزامی است.
12- تامین جارو، لباس، کار، چکمه، کفش و بارانی به عهده پیمانکار می باشد.
13- تامین وسیله نقلیه حمل زباله به عهده شهرداری می باشد.
14- شهرداری در رد یا قبول پیشنهادات پیمانکاران مختار است.
15- هزینه آگهی مناقصه به عهده برنده مناقصه است.
لذا بدینوسیله از شرکتهای واجد شرایط دعوت می شود در صورت تمایل به شرکت در مناقصه پیشنهادات خود را در مهلت مقرر به دبیرخانه شهرداری ارائه نمایند ضمنا کلیه پیشنهادات واصله راس ساعت 12 ظهر روز 96.4.1 بررسی و نتیجه آن اعلام خواهد شد.
محمد تقی نظیری - شهردار چوبر
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: گیلان, _ |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۶/۰۳/۲۴ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|