جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar سه شنبه، 2 اردیبهشت ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
16676
تاریخ شروع
1404/02/01
تاریخ درج آگهی
1404/02/01
عنوان آگهی
سخنگوی دولت چهاردهم در خصوص ارتباط اقتصادی با امریکا گفت: سرمایه گذاری هیچ کشوری در ایران جز رژیم غاصب ممنوع نیست. البته زیرساخت ها علی الحساب برای سرمایه گذاری امریکایی ها فراهم نیست.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم در نشست خبری هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران اکسپو 2025، با اشاره به راهبرد دولت که توجه به بخش خصوصی است، گفت: چه تولید برای صادرات و چه صادرات به صورت ویژه از جمله توجهات دولت چهاردهم است.


وی افزود: آفریقا ظرفیت های متعددی در حوزه منابع انسانی و معدنی دارد و یکی‌از بازار های بزرگ دنیا برای صادرات است. ما در هفتم اردیبهشت شاهد افتتاح سومین اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا خواهیم بود. وی ادامه داد: ما معتقدیم بخش خصوصی می تواند با تمرکز بر ظرفیت های آفریقا قراردادهای خوبی منعقد کند. مهاجرانی گفت: یکی از وظایف دولت ها کمک به بخش خصوصی و برگزاری نمایشگاه هایی نظیر اکسپو 2025 است.

در این نمایشگاه 3 هزار تاجر حضور دارند که بخش خصوصی می‌تواند ارتباطات موثری با آنها بگیرد. وی ادامه داد: ما در اکسپو 2025، از سطوح دولت با دولت تا سطوح بنگاه با بنگاه باید ارتباط های موثر بگیریم و بتوانیم فعالیت های اقتصادی میان دو کشور را گسترش بدهیم. مهاجرانی در خصوص ارتباط اقتصادی با امریکا گفت: ما امور کشور را به مذاکره گره نمی زنیم اما همانطور که رییس جمهور گفتند سرمایه گذاری هیچ کشوری در ایران جز رژیم غاصب ممنوع نیست. البته زیرساخت ها علی الحساب برای سرمایه گذاری امریکایی ها فراهم نیست و فعلا تمرکز بر پیمان های شانگهای و بریکس و …. به طور خاص همسایگان است. وی تاکید کرد: ما نه ذوق زده مذاکراتیم و نه نسبت به آن گاردی داریم.(تسنیم)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار