جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 8 اردیبهشت ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
16709
تاریخ شروع
1404/02/08
تاریخ درج آگهی
1404/02/08
عنوان آگهی
در 90 دقیقه ابتدایی بازار امروز؛ 57 درصد نمادها مثبت هستند و 43 درصد مابقی منفی معامله شدند

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، بازارسرمایه در روز دوشنبه، مورخ 8 اردیبهشت ماه1404 با رشد همراه بود؛ به نحوی که شاخص کل بورس صعود 15 هزار واحدی را تجربه کرد. در 90 دقیقه ابتدایی بازار امروز؛ 57 درصد نمادها مثبت هستند و 43 درصد مابقی منفی معامله شدند؛ به عبارتی 491 نماد مثبت و 374 نماد دیگر منفی بودند.


در این بین؛ نقدینگی از صندوق بادرآمد ثابت در حال خروج است، ولی در مقابل شاهد ورود پول حقیقی به بازار سهام و صندوق کالایی هستیم . شدت عرضه ها همچنان بالا بهناز اکبرپور – کارشناس بازار سهام در گفت و گو با اکوایران گفت: بازار امروز را در حالی شروع کردیم که وضعیت تقاضا در بازار به نسبت روز گذشته کمی بهبود پیدا کرده است، اما همچنان شدت عرضه‌ها در بازار بالا است؛ به‌طوری که قیمت نمادهای بزرگی همچون وبملت و شستا با عرضه‌های حقوقی به سمت منفی حرکت کرد و تعدادی از صندوق‌های اهرمی نیز صف فروش شدند. اخبار تاثیرگذار بر بازار امروز وی در ادامه افزود: در روز جاری نرخ ارز توافقی 69 هزار و 172 تومان قیمت خورد.

همچنین رییس سازمان بورس با اعلام دستاوردها و اولویت ها از تصمیم به حفظ دامنه نوسان سهام در سطح فعلی مثبت و منفی ۳ درصد خبر داد. این فعال بازارسرمایه تصریح کرد: ترامپ با ارزیابی بسیار مثبت عملکرد نمایندگان ایران در مذاکرات، وعده داد توافق با ایران بزودی حاصل خواهد شد! وی در ادامه خاطرنشان کرد: معاون سیاسی وزارت خارجه گفت: موضوع مذاکرات میان ایران و آمریکا هسته‌ ای و ادعای برخی رسانه‌های غربی صرفا گمانه‌ زنی است.

همچنین انجمن سازندگان قطعات خودرو در نامه‌ای به وزیر صنعت به توقف کامل خطوط تولید هشدار داد و خواهان ۴ اقدام فوری شد. صنایع سیمانی، زراعتی و بانکی در مرکز توجه اکبرپور در پایان گفت: در ادامه بازار می‌توان پیش‌بینی کرد که همچنان روز پرعرضه‌ای در بازار داشته باشیم، اما همچنان قیمت‌های کنونی بسیاری از نمادهای بازار خریدار قوی دارد و روند عرضه و تقاضا به یکدیگر نزدیک باشد. همچنین می‌توان انتظار داشت که همچون روزهای گذشته تک سهم‌هایی از صنایع سیمانی، زراعتی، بانکی، دارویی و غذایی در مرکز توجه سرمایه‌گذاران باشند و این نمادها پرتقاضا معامله شوند.(اکوایران)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار