جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
شماره آگهی: 9810461411600008
شماره پرونده:FE7D094C539746919B65C6E7D22BA6D7
تاریخ صدور:1398/03/28
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیر منقول – نوبت اول
بموجب پرونده اجرایی کلاسه 980205 اجرای احکام مدنی حوزه قضائی شهرستان لاهیجان و نیابت واصله از اجرای احکام شعبه 266 دادگاه خانواده تهران محکوم علیه آقای علیرضا جهانی فرزند سلیمان محکوم است به پرداخت ششصد سکه تمام بهار آزادی بابت اصل خواسته مطالبه مهریه و مبلغ 77،950،000 ریال بابت هزینه دادرسی و همچنین محکوم به پرداخت 5% محکوم به بابت هزینه اجرا در حق دولت است ، علی ایحال با توجه به توقیف مال در پرونده تامین خواسته ، در خواست مزایده و فروش آن به این شعبه واصل گردید ، که مراتب جهت ارزیابی به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بررسی و مطالعه پرونده از ملک مورد نظر بازدید بعمل آورده و سپس نظر خود را به شرح ذیل که مصون از اعتراض طرفین بوده اعلام داشته است.
مشخصات مال و ارزش ریالی
ملک مزبور یک قطعه زمین و منزل مسکونی جمعاً به مساحت 500 متر مربع به و بصورت ششدانگ به آدرس لاهیجان - روستای دانگایه به مختصات جغرافیایی Y=4105572 ، X417145 عملیات نقشه برداری صورت گرفته مشخص گردید که ملک موصوف قطعه زمینی است مشتمل بر یک باب خانه به مساحت 502.33 متر مربع که 39.47 متر مربع آن در حریم واقع گردیده است . کاربری ملک بر اساس طرح هادی مسکونی می باشد و قدمت بنای موجود به مساحت 50.30 متر مبع حدود 15 سال می باشد بنای موجود دارای بام با پوشش حلب و خرپای چوبی می باشد . که حلب موجود نیاز به تعمیرات اساسی دارد . نمای بنای دارای پوشش سیمان سفید ، پنجره ها آلمینیومی با حفاظ آهنی پوشش دیوارهای داخلی گچ سفید ساختمانی که به تازگی مرمت گردیده درب ورودی ساختمان آهنی ، کف ، فضای داخلی ساختمان دارای آشپزخانه ، یک اتاق خواب و سرویس و حمام به صورت یکجا می باشد . درب اتاق خواب چوبی با چارچوب بوده و کابینت موجود در آشپزخانه ، فلزی و بر روی پیشخوان آشپزخانه ، سنگ ساختمانی نصب گردیده است . کف آشپزخانه سرامیک ایرانی و دیوار آشپزخانه به ارتفاع 1.40 متر کاشیکاری شده است . ملک دارای امتیاز آب و برق می باشد . و علمک گاز در مجاروت ملک موجود است ، ساختار بنا، بنایی با دیوارهای بلوکی می باشد و با توجه به توپو گرافی زمین ، انباری کوچکی در ضلع جنوبی ساختمان در قسمت تحتانی موجود می باشد . حدود اربعه : شمالاً به طول 21.90 متر به جاده اسفالت ، غرباً به طور منکسر به طولهای 13.14 متر و 12.99 متر به خانه و محوطه مجاور جنوباً به طول 14.8 متر به زمین مجاور شرقاً بطور منکسر به طول 6.54 متر و 1.36 متر ،3.89 مت مربع ،1.49 متر مربع ، 5.01 متر مربع ، 6.47 متر فنس است به زمین مجاور .که بر اساس بازدید بعمل آمده و با توجه به موقعیت و ارزش اقتصادی ششدانگ آن بدون در نظر گرفتن رهن یا بازداشت احتمالی به مبلغ 972،647،000 ریال تقویم و اعلام می گردد و در روز شنبه مورخه 22/04/1398 از ساعت 10 الی 12 در محل دفتر اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل شده و از قیمت پایه شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت کل خریداری شده فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه خریدار نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله (90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید می گردد. متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از مال صدرالاشاره واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاع بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند. این آگهی یک بار در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار محلی درج و در معابر عمومی و نقاط پرجمعیت شهر الصاق می گردد.
اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان - مهرگان علی نیا
![مزایده، مزایده فروش یک قطعه زمین و منزل مسکونی](/userfile/tender/scan/13980329/1711299_FE7D094C539746919B65C6E7D22BA6D7_2d389cd4-dc24-46a1-a_576x576.jpg)
برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.
دانلود تصویر مزایدهکد پارس نماد: 1711299
استان/شهر: مازندران
مهلت آگهی: 1398/04/22
خلاصه آگهی: مزایده، مزایده فروش یک قطعه زمین و منزل مسکونی