جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
شماره آگهی: 9910461411600123
شماره پرونده:9B5A7E9A18E84629B9D3AA70F6747B5E
تاریخ صدور:1399/11/18
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
«آگهی مزایده اموال غیر منقول – نوبت دوم »
بموجب پرونده اجرایی کلاسه 981739 اجرای احکام مدنی دادگستری لاهیجان موضوع دادنامه به شماره 9809971410800761 مورخ 98/08/30 صادره از شعبه چهارم دادگاه عمومی و حقوقی لاهیجان حکم به دستور فروش یک دستگاه منزل مسکونی بشماره پلاک 2245/4 بخش 13 گیلان به نشانی لاهیجان- خیابان کاشف شرقی - کوچه پنجم (گلزار شهدا) - کوچه کوشالی - بن بست صفار - کدپستی 76738-44166 وفق نظریه کارشناس منتخب (98-4-5مورخه 1398/8/9 آقای سید احمد ضیائی )به طریق مزایده و تقسیم بهاء آن به میزان سهم الارث قانونی هر یک از ورثه(محکوم له ومحکوم علیهم) صادر و اعلام گردید.، در راستای اجرای دادنامه مراتب جهت ارزیابی به احدی از کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بررسی و مطالعه پرونده و بازدید از ملک ، نظر خود را به شرح ذیل اعلام داشته است:
مال تعرفه شده عبارت است از :
بنا به مندرجـــات گـزارش وضعیت ثبتی بشماره 139985618005004764 مورخ 99/8/5 مضبوط در پرونده مشخصات ملک شماره 4 فرعی از 2245 اصلی مفروز و مجزی شده از فرعی از اصلی مذکور قطعه 00 واقع در شعربافان بخش 13حوزه ثبت ملک لاهیجان استان گیلان به مساحت232/3 مترمربع به مالکیت اکبر صفار حمیدی با جز سهم 2 از کل 5 سهم بعنوان مالک دو سهم مشاع از 5 سهم عرصه و اعیان ، اصغر صفار حمیدی با جز سهم 2 از کل 5 سهم بعنوان مالک دو سهم مشاع از 5 سهم عرصه و اعیان که هر یک نسبت به دو سهم از 5 سهم بکسر بهای ثمن اعیان ششدانگ و بانو بمانی صفار حمیدی با جز سهم 1 از کل 5 سهم بکسر بهای ثمن اعیان می باشد که طبق گواهی دفتر املاک خانم انیس شنگل نیا فوت نموده است که وراث وی برابر گواهی حصر وراثت غبارت از اکبر ، اصغر و بمانی همگی صفارحمیدی تعرفه گردیده است. گزارش بازدید طبق مشاهدات ملک مورد تعرفه عبارت از یک محوطه محصور بمساحت232/3 مترمربع مشتمل بریک ساختمان یک طبقه و یک سرویس بهداشتی در حیاط می باشد. ساختمان یک طبقه بمساحت زیربنا حدود 145 مترمربع با قدمت بیش از 30 سال ساخته شده از مصالح بنایی مشتمل بـر دو واحد مسکونی هر یک مشتمل بر دو اتاق ، آشپزخــانه ، سرویس بهداشتی و حمام ، کف لیسه ای ، آشپزخانه دارای کابینت گالوانیزه ، سقف لمبه چوبی ، پنجره آلومینیم ،در چوبی وآلومینیم می باشد ساختمان نیاز به مرمت و بازسازی داشته و در زمان بازدید تخلیه شده مشاهده شد . ملک از سمت شمال در طرح تعریض کوچه واقع می باشد.ملک از امتیاز آب ، برق و گاز برخوردار است. نظریه کارشناسی بــر اساس بازدید بعمل آمده و بــا توجه به موقعیت مکانی، مساحت ، قدمت وکیفیت بنا و بررسی های بعمل آمده از معتمدین و مطلعین محلی ودر نظر گرفتن سایر جوانب موثر در قضیه ارزش پایه ششدانگ ملک موصوف با احتساب تاسیسات متعلق و صرفنظر از مبالـــغ رهـــن و بازداشت احتمالی بمبلغ8،000،000،000 ریال معادل هشتصد میلیون تومان تقویم و اعلام می گردد.
مال مذکور در روز یکشنبه مورخه 1399/12/17 از ساعت 9 الی 11 در محل دادگستری شهرستان لاهیجان طبقه سوم سالن اجتماعات دادگستری با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان و رابط حفاظت از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل و از قیمت پایه شروع و کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت خریداری شده را فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله ( 90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی ) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت در خواست مجدد خواهان مزایده تجدید میگردد . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از املاک فوق واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاعات بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند .
دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان – حسین جمشیدی عینی
برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.
دانلود تصویر مزایدهکد پارس نماد: 3152160
استان/شهر: گیلان
مهلت آگهی: 1399/12/17
خلاصه آگهی: مزایده،مزایده فروش یک دستگاه منزل مسکونی بشماره پلاک 2245/4