جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 11 اسفند ماه 1403
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
استان
تهران
کد پارس نماد
6266309
شماره آگهی
140268460000267028
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/06/01
تاریخ درج
1402/06/04
تاریخ خاتمه آگهی
1402/06/18
منبع
سایت 1402.6.4
عنوان آگهی
مزایده فروش ملک پلاک ثبتی 72 فرعی از 3270 اصلی , مزایده فروش ملک پلاک ثبتی 72 فرعی از 3270 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140268460000267028
شماره پرونده:8809980228000675

تاریخ صدور:1402/06/01

شعبه صادر کننده:شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول

  بموجب دادنامه شماره 89/316  صادره از شعبه 20  دادگاه عمومی تهران و در پرونده اجرایی کلاسه 0201554  له بانک ملی علیه  لاله اسکندری و غیره  که محکوم علیه محکوم است به پرداخت مبلغ 112/364/637/725 ریال  در حق محکوم له و مبلغ 5/606/731/886 ریال بابت نیم عشر اجرایی و در خصوصو پرونده کلاسه اجرایی شعبه ششم اجرای احکام 4/332/515/000 ریال در حق محکوم له و مبلغ 216/625/750 ریال نیم عشر اجرایی و در خصوص پرونده 0200690 شعبه 39 دادگاه عمومی به مبلغ 8/000/000/000 ریال توقیف گردیده که در این خصوص حسب تقاضای محکوم له پلاک ثبتی 72 فرعی از 3270 اصلی بخش 3 تهران  متعلق به محکوم علیه حسب اعلام محکوم له توسط این اجراء توقیف و بوسیله کارشناس رسمی دادگستری بشرح ذیل توصیف و ارزیابی گردیده است.

?ریاست محترم اجرای احکام شعبه 20 دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

موضوع: گزارش کارشناسی در پرونده به شماره بایگانی 930055

احتراماً؛ در اجرای قرار کارشناسی صادره پرونده ی محکوم له: بانک ملی ایران شعبه مستقل سعدی تهران، محکوم علیه: خانم لاله اسکندری و آقایان محمد و فرشاد حبیبی، مبنی بر ارزیابی ملک مورد کارشناسی پلاک ثبتی 72 فرعی از 3270 اصلی بخش 3 تهران به مساحت 397/78 مترمربع به مالکیت خانم لاله اسکندری، اینجانب ضمن مطالعه پرونده و پس از مکاتبات و پیگیری های صورت گرفته در خصوص تعیین وضعیت ملک و آدرس آن و سپس دریافت پاسخ استعلامات و عدم موفقیتم در هماهنگی با محکوم علیه، نهایتاً به علت عدم همکاری محکوم علیه و پس از هماهنگی لازم با محکوم له، سپس به تنهایی از ساعت 12:00 الی 14:00 تاریخ 1401/12/16 از ملک مورد کارشناسی به نشانی تهران- م ولیعصر- خ کریم خان زند- خ شهید حسن عضدی جنوبی (آبان جنوبی سابق)- پلاک 52 (90 قدیم) بازدید و معاینه بعمل آورده که هم اینک متعاقب بررسی ها و تحقیقات معموله، گزارش کارشناسی را طبق 7 برگ پیوست به شرح ذیل، به استحضار می رساند:

مشخصات و مستندات:

1-    مشخصات ملک مورد کارشناسی به استناد تصویر نامه بازداشت ملک صادره از حوزه ثبت ملک ولیعصر تهران مضبوط در پرونده، عبارت است از: مراتب بازداشت پلاک ثبتی 72 فرعی از 3270 اصلی بخش 3 تهران به مساحت 397/78 مترمربع مورد ثبت شماره 147484 در صفحه 482 دفتر 971 دفاتر ولیعصر بخش 3 حوزه ثبت ملک ولیعصر تهران تهران، مالک خانم لاله اسکندری به شماره ملی 1971575666 مالک 6 دانگ عرصه و اعیان دارای سند مالکیت اصلی با شماره چاپی 688491 سری الف سال 80 در دفتر بازداشتی و پرونده ثبتی سند مالکیت قید گردیده است که دارای چندین مورد بازداشت می باشد.

2-    حدود اربعه ملک مورد کارشناسی به استناد تصویر سند مالکیت دفترچه ای ارسالی از حوزه ثبت ملک ولیعصر تهران مضبوط در پرونده، عبارت است از:

شمالاً بطول 26/15 متر به قطعه مجاور.

شرقاً بطول 15/20 متر به گذر بهجت آباد.

جنوباً بطول 26/20 متر به باقیمانده زمین و .... .

غرباً بطول 15/20 متر به باقیمانده زمین و .... .

3-    به استناد تصویر گواهی پایان ساختمانی قبل از سال 1349 به شماره 1509/98/12 تاریخ صدور 59/5/29 صادره از شهرداری تهران مضبوط در پرونده، ملک مورد کارشناسی دارای ساختمان 4 طبقه و زیرزمین به مساحت 15 مترمربع اطاق جنب خرپشته بوده که قبل از سال 49 احداث شده است.

4-    به استناد تصویر وضعیت خلاف ساختمان به شماره نامه 687018806 تاریخ نامه 1387/10/22 به شماره پرونده 60001323 صادره از شهرداری منطقه 6 تهران ابرازی احدی از ساکنین ساختمان، ملک مورد کارشناسی دارای سازه اسکلت فلزی، کدنوسازی 0-33-14567-6 و مساحت زیربنای بنای مجاز 1485/60 مترمربع بوده که مشتمل بر 3 واحد اداری در طبقه همکف جمعاً به مساحت 282/50 مترمربع، 2 واحد اداری در هر یک از طبقات اول، دوم و سوم هر طبقه جمعاً به مساحت 320/50 مترمربع، راه پله در کل طبقات به مساحت 67/60 مترمربع، پارکینگ اداری در طبقه همکف به مساحت 27 مترمربع، سرایداری اداری در سایر طبقات به مساحت 61 مترمربع و 1 واحد تجاری در زیرزمین به مساحت 86 مترمربع است و دارای خلاف های مازاد بر تراکم، جمعاً به مساحت 286 مترمربع شامل احداث بنای اداری در پشت بام بصورت ساندویچ پانل به مساحت 200 مترمربع و تبدیل 86 مترمربع تجاری در زیرزمین به رستوران می باشد.

5-    به استناد تصویر رای های ماده 100، بدوی و تجدید نظر صادره مضبوط در پرونده، ملک مورد کارشناسی دارای خلاف های ساختمانی از قبیل: حذف پارکینگ، مسقف کردن حیاط، احداث آسانسور، توسعه و بنا در طبقات و زیرزمین بصورت تجاری به مساحت 51 مترمربع و اداری و راه پله اداری و آسانسور اداری جمعاً به مساحت 567/50 مترمربع و ایجاد دسترسی های غیرمجاز که بدون مجوز و بدون رعایت اصول فنی و شهرسازی و بهداشتی است، می باشد که کمسیون مستند به تبصره ذیل بند 24 از ماده 55 و نیز تبصره 1 ماده 100 قانون شهرداری رای به تعطیل محل و قلع و جمع آوری مستحدثات زائد و احداثی و اعاده به وضعیت مجاز را صادر و اعلام نموده که سپس این رای در تجدید نظر نیز عیناً تائید و استوار شده است.

آنچه که مشاهده شد

ملک مورد کارشناسی در موقعیت غربی گذر قرار دارد که در حال حاضر داخل آن یک ساختمان اسکلت فلزی تجاری و اداری قدمت دار حداقل 50 ساله ی 6 طبقه ی دارای آسانسور مشتمل بر طبقات زیرزمین، همکف، اول، دوم، سوم و چهارم با نمای کامپوزیت رویت می گردد که فاقد حیاط، پارکینگ و موتورخانه مرکزی می باشد.

طبقه زیرزمین در موقعیت جنوب شرقی ساختمان قرار دارد که دارای یک واحد تجاری کاملاً تعطیل و فاقد فعالیت کسبی با درب دو لنگه شیشه میرال و حفاظ آهنی اکاردئونی بوده و از پشت شیشه اش مشاهده می شود در حال تعمیرات و بازسازی رها شده است.

طبقه همکف دارای یک واحد داروخانه، یک واحد اداری در مجاورت داروخانه و یک واحد اداری دیگر در مجاورت آسانسور است.

طبقات 1- 2 و 3 هر یک بصورت 2 واحد اداری و طبقه 4 نیز بصورت 3 واحد اداری رویت می گردد.

اکثر واحدهای ساختمان در اختیار افرادی است که ادعای خرید واحدها را بصورت مبایعه نامه ای از محکوم علیه یا وکیل ایشان دارند و اظهار می دارند در این خصوص دارای پرونده ای با محکوم علیه در دادگاه هستند که منتظر تصمیم دادگاه و نهایتاً انتقال سند رسمی به نام شان می باشند.

به غیر از واحد طبقه زیرزمین که تعطیل بوده و در حال تعمیرات رها شده است از دیگر واحدهای ساختمان بصورت ادارای و تجاری بهره می گردد.

واحدهای شماره 1-2-3-4 و 5 واقع در طبقات 1- 2 و 3 بازسازی شده اند که دارای درب های ورودی ضدسرقت، کف های سرامیکی، سنگ و یا لمینت بوده و واحد 5 تقریباً همان حالت اولیه احداث بنا را دارد که شامل 4 اتاق و یک هال با کف پارکت، آشپزخانه یا آبدارخانه بسته و دو سرویس بهداشتی می باشد.

در حال حاضر واحد های 3 و 4 در طبقه 2 با یکدیگر ادغام شده و بصورت یک واحد در آمده است.

بنای احداثی در طبقه 4 بعداً با سازه ساندویچ پانل ساخته شده است که دارای 3 واحد اداری به شماره های 7- 9 و 11 با درب های چوبی و حفاظ آهنی می باشند.

ملک دارای امتیازات و انشعابات آب، برق و گاز شهری اشتراکی و اختصاصی است.

مصالح بکار رفته در واحدهای بازسازی شده و بازسازی نشده ساختمان از نوع مصالح روز و عرف منطقه است.

طبق استعلام از سامانه شهرداری تهران، ملک مورد کارشناسی در پهنه M112 و در بافت ناپایدار و معبر با عرض 24 متری خیابان عضدی قرار دارد.

نظر کارشناسی

با توجه به مراتب فوق الذکر، بررسی های صورت گرفته، شرایط مکانی، زمانی، عرض گذر، حدود اربعه و مساحت عرصه سند، مساحت اعیانی های مجاز (بدون لحاظ نمودن مساحت اعیانی و کاربری های غیرمجاز موجود) مندرج در تصویر وضعیت خلاف ساختمان ابرازی به شماره نامه 687018806 تاریخ نامه 1387/10/22 به شماره پرونده 60001323 صادره از شهرداری منطقه 6 تهران، قدمت بنا، کمیت و کیفیت بنا، فاقد قطعات تفکیکی و سند مجزا برای هر یک از واحدهای مجاز آن و در نظر گرفتن سایر عوامل موثر در قضیه، به نظر اینجانب ارزش شش دانگ عرصه و اعیان مجاز ملک مشاعی مورد کارشناسی به انضمام سرقفلی واحد تجاری زیرزمین آن به صورت تخلیه جهت اجرای احکام، مبلغ 683،000،000،000 ریال معادل شصت و هشت میلیارد و سیصد میلیون تومان برآورد و اعلام می گردد.

بدیهی است ارزیابی صورت گرفته با فرض بلامعارض بودن ملک مورد کارشناسی و در صورت اصالت تصاویر مدارک ابرازی و مضبوط در پرونده بوده و به شرطی که انتقال آن از نظر قوانین جاریه منعی نداشته و فارغ از هرگونه مسائل حقوقی، ثبتی، بازداشتی، تخلفات ساختمانی و دیون احتمالی به شهرداری، اشخاص حقیقی و حقوقی، بانک ها، ارگان ها، سازمان ها و غیره و همچنین عدم واگذاری سرقفلی و حق کسب و پیشه تجارت واحد تجاری زیرزمین آن به غیر انجام گردیده است که اخذ استعلامات در این خصوص، توسط مراجع ذیصلاح صورت می گیرد و در صلاحیت اینجانب نمی باشد.

توضیح: در صورت ارائه هرگونه مدارک جدید و تاثیر گذار از سوی ذینفعان پرونده و یا مرجع دیگری بعد از اعلام نظرکارشناسی، مسئولیتی متوجه اینجانب نبوده و در صورت ارائه با تائید و دستور آن مقام محترم، قابل بررسی مجدد خواهد بوده و متعاقباً نظر تکمیلی تقدیم می گردد.

بازدید خریدار از ملک مورد کارشناسی، پیشنهاد می گردد.

مقرر گردید

1/147 دانگ از ششدانگ ملک فوق الذکر در روزشنبه مورخه 1402/6/18  از ساعت 10/30 الی 11  از طریق مزایده حضوری در محل اجرای احکام مدنی مجتمع قضائی شهید بهشتی واقع در تهران خیابان سپهبد قرنی بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی 130/520/510/361 ریال شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد. طالبین می توانند پنج روز قبل از مراسم مزایده به اجرای احکام مدنی مراجعت تا ترتیب بازدید از مورد مزایده را فراهم نماید.

                                              اجرای احکام مدنی شعبه 5 مجتمع قضایی شهید بهشتی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش ملک پلاک ثبتی 72 فرعی از 3270 اصلی
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

دانلود تصویر مزایده

کد پارس نماد: 6266309

استان/شهر: تهران

مهلت آگهی: 1402/06/18

خلاصه آگهی: مزایده فروش ملک پلاک ثبتی 72 فرعی از 3270 اصلی

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده املاک بانک سینا 8742349 1403/12/11 new not special not payed سایر
2 مزایده فروش واحدهای مسکونی نوبت دوم 8742300 1403/12/11 new not special not payed تهران
3 مزایده فروش چهار قطعه زمین شهرداری رودبنه -مزایده زمین - استان گیلان 8742182 1403/12/11 new not special not payed گیلان
4 مزایده فروش 80 قطعه از اراضی شهرداری شهرباک واقع در پارک صنعت فاز 3 -مزایده زمین - استان کرمان 8742142 1403/12/11 new not special not payed کرمان
5 مزایده تجدید مزایده فروش 10 واحد اداری طبقه چهارم مجتمع تجاری اداری نور -مزایده مجتمع ساختمانی - استان تهران 8742121 1403/12/11 new not special not payed تهران
6 مزایده تجدید مزایده فروش 10 واحد اداری طبقه چهارم مجتمع تجاری اداری نور -مزایده مجتمع ساختمانی - استان تهران 8742090 1403/12/11 new not special not payed تهران
7 مزایده واگذاری یک قطعه زمین G215 دارای پروانه شهرداری - نوبت دوم 8742087 1403/12/11 new not special not payed خراسان رضوی
8 مزایده فروش تعدادی از املاک شرکت عمران و توسعه آذربایجان اسفند ماه 1403 -مزایده مجتمع ساختمانی - استان آذربایجان شرقی 8742081 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان شرقی
9 مزایده فروش زمین و مغازه تحت مالکیت شهرداری آستانه اشرفیه -مزایده مغازه - استان گیلان 8742061 1403/12/11 new not special not payed گیلان
10 مزایده فروش یک قطعه زمین مسکونی 8742050 1403/12/11 new not special not payed سایر
11 مزایده سراسری املاک تملیکی و مازاد بر نیاز - نوبت دوم 8742044 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان شرقی
12 مزایده فروش زمین و مغازه تحت مالکیت شهرداری آستانه اشرفیه -مزایده مغازه - استان گیلان 8742041 1403/12/11 new not special not payed گیلان
13 مزایده ششدانگ پلاک 107 فرعی از 1097 اصلی مفروز از پلاک 97 فرعی از اصلی مذکور  8742030 1403/12/11 new not special not payed هرمزگان
14 مزایده فروش زمین و مغازه تحت مالکیت شهرداری آستانه اشرفیه -مزایده مغازه - استان گیلان 8742020 1403/12/11 new not special not payed گیلان
15 مزایده فروش 3 قطعه زمین مسکونی -مزایده زمین - استان همدان 8742011 1403/12/11 new not special not payed همدان
برای تبلیغ به صورت رایگان ، کسب و کار خودتان را در اینجا معرفی کنید
کد امنیتی