جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 6 اردیبهشت ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
استان
سایر
کد پارس نماد
1133476
شماره آگهی
-
تاریخ شروع
1397/02/23
تاریخ درج
1397/02/23
تاریخ خاتمه آگهی
1397/03/12
منبع
سایت 97.2.23
عنوان آگهی
فراخوان شناسایی دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی مایل به واگذاری امکانات ارتباطی مازاد, فراخوان , فراخوان شناسایی دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی مایل به واگذاری امکانات ارتباطی مازاد
شرح آگهی

فراخوان شناسایی دستگاه های اجرایی ونهادهای غیرنظامی مایل به واگذاری امکانات ارتباطی مازاد ؟
کلیات:
نظر به اینکه شبکه های ارتباطی اختصاصی (نظیر شبکه فیبر اختصاصی) از سوی برخی از دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی و تمایل تعدادی از دستگاه ها برای واگذاری مازاد امکانات ارتباطی به متقاضیان آن امکانات، با استناد به بند ب ماده 67 برنامه پنج ساله قانون ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور به منظور توسعه دولت الکترونیک و حفظ و یکپارچگی شبکه ملی اطلاعات و افزایش و بهره وری زیر ساخت های ارتباطی کشور، دستگاه های اجرایی و نهادهای غیر نظامی که دارای شبکه ارتباطی مستقل می باشند ، برای استفاده از قلمرو فعالیت های داخلی دستگاه مربوط مجاز بوده و برای ارائه خدمات زیرساخت ارتباطی و مخابراتی بر بستر شبکه ملی اطلاعات به سایر اشخاص حقیقی و حقوقی وفق قوانین و مقررات مربوط ملزم به اخذ مجوز از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وفق مصوبات شورای عالی فضای مجازی می باشند، در همین راستا این سازمان به عنوان رگولاتوری حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و بازوی اجرایی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات براساس مفاد مصوبه شماره 4 جلسه شماره 271 مورخ 96.11.5 کمیسیون تنظیم مقررت ارتباطات، و با توجه به ماده 6 اساسنامه خود (تصاویر پیوست) به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع و سرمایه های کشور در ایجاد شبکه های موازی، امکانات مدیریت واحد، متمرکز تخصصی و فنی در ایجاد توسعه، نگهداری و ارایه خدمات بر بستر شبکه های ایجاد شده و همچنین در جهت هم افزایی هر چه بیشتر در ایجاد شبکه های زیرساختی، نسبت به ایجاد یک نظام مدون، ساختار یافته و پایا در جهت شناسایی و تخصیص این منابع به متقاضیان واجد شرایط و دارای پروانه از سازمان برای بار دوم نسبت به اجرای فراخوان اقدام نماید.
لذا در این راستا، ضمن دعوت از تمامی دستگاه های مشمول این فراخوان که جزئیات آن به شرح زیر اعلام می گردد تقاضا می شود تا با ارائه اطلاعات دقیق (پیوست شماره 1) نسبت به اعلام جزئیات امکانات ارتباطی ایجاد شده مازاد خود اقدام نمایند.
شرایط و ضوابط واگذاری امکانات ارتباطی مازاد دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی
1- از تاریخ این فراخوان، حداکثر ظرف مدت سه (3) ماه ، دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی که مایل به ارایه امکانات ارتباطی مازاد خود می باشند موظفند به شرح مصوبه فوق الذکر و شرایط این فراخوان اقدام نمایند.
2- تمامی دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی که تا تاریخ مصوبه مذکور و برابر قوانین و مقررات خاص مربوطه، به ایجاد امکانات ارتباطی اقدام نموده اند، در صورتی می توانند نسبت به واگذاری امکانات ارتباطی مازاد خود به شرکت ارتباطات زیرساخت و یاد دارندگان پروانه معتبر ارایه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات از سازمان نظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدام نمایند که در مدت زمان فراخوان و برابر موارد درخواستی در این فراخوان، نسبت به اعلام دقیق امکانات ارتباطی مازاد خود اقدام نمایند.
3- امکانات ارتباطی مازاد، اعلام شده از سوی دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی (در مدت زمان تعیین شده در فراخوان) توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مورد بررسی قرار گرفته و پس از آن، از طریق اجاره به دستگاه مربوطه امکان ارایه امکانات مازاد دستگاه مذکور در قالب قرارداد همکاری، اجاره و یا واگذاری در محدوده غیر شبکه مادر مخابراتی با رعایت قلمرو فعالیت تعیین شده در موافقتنامه پروانه را به دارندگان پروانه معتبر ارایه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فراهم می شود.
4- دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی که از طریق این فراخوان نسبت به دریافت مجوز از سازمان اقدام نکنند، اجاره واگذاری امکانات مازاد ارتباطی را به سایر دستگاه ها نداشته و در صورت واگذاری یا ادامه ارایه خدمت بدون اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برابر قانون پیگیری خواهد شد.
5- تعرفه امکانات ارتباطی مازاد دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی براساس توافق و شرایط رقابتی خواهد بود، لیکن در مواردی که برای امکانات ارتباطی مشمول مصوبه فوق الذکر تعرفه های مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات وجود دارد و یا در صورتیکه در آینده، تعرفه این امکانات توسط کمیسیون تصویب شود، تعرفه ها و چارچوب های تعرفه ای مصوب کمیسیون مذکور ملاک عمل خواهد بود.
6- دستگاه ها می توانند از امکانات ارتباطی ایجاد شده خود، در شبکه های اختصاصی و داخلی صرفا برای ارایه خادماتی که در راستای وظایف سازمانی آنها نیاز به شبکه اختصاصی  دارند استفاده کنند و مجاز به ارایه خدمات ارتباطی و یا فناوری اطالعات به کاربران نهایی و یا سایر اشخاص حقیقی وحقوقی در خارج از ضوابط این مصوبه نمی باشند.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
فراخوان , فراخوان شناسایی دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی مایل به واگذاری امکانات ارتباطی مازاد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

دانلود تصویر مناقصه

کد پارس نماد: 1133476

استان/شهر: سایر

مهلت آگهی: 1397/03/12

خلاصه آگهی: فراخوان , فراخوان شناسایی دستگاه های اجرایی و نهادهای غیرنظامی مایل به واگذاری امکانات ارتباطی مازاد

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 استعلام تعیین پیمانکار درآپ کشی و اجرای فیوژن سرویس های FTTH 8929163 1404/02/06 new not special not payed لرستان
2 استعلام اجرای فیبر نوری زون 12 ... 8929159 1404/02/06 new not special not payed لرستان
3 استعلام اجرای فیبر نوری پاسگاه های کاکارضا 8929157 1404/02/06 new not special not payed لرستان
4 استعلام اجرای فیبر نوری پایگاه مقاومت امام حسین شهرستان دورود 8929151 1404/02/06 new not special not payed لرستان
5 استعلام اجرای فیبر نوری زون 9... 8929143 1404/02/06 new not special not payed لرستان
6 استعلام جمع آوری صورت شناور 8929140 1404/02/06 new not special not payed خراسان شمالی
7 استعلام جمع آوری کابل های تت در سطح استان 8929131 1404/02/06 new not special not payed خراسان شمالی
8 استعلام اجرای فیبر نوری پاسگاه ... 8929119 1404/02/06 new not special not payed لرستان
9 تجدید استعلام نگهداری دوربین های مدار بسته و سیستمهای اعلام حریق 8929115 1404/02/06 new not special not payed زنجان
10 استعلام اجرای عملیات فیبر اختصاصی کمیته امداد امام خمینی تجدید 8929106 1404/02/06 new not special not payed تهران
11 استعلام تامین اینترنت با سرعت 744 Mbpsدریافت و 694 Mbpsارسال به صورت اختصاصی ) (Dedicatedبه همراه 479عدد IPمعتبر مطابق قرارداد پیوست . 8928891 1404/02/06 new not special not payed تهران
12 استعلام استعلام پشتیبانی شبکه بی سیم دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز طبق مشخصات پیوستی 8928434 1404/02/06 new not special not payed خوزستان
13 مناقصه عمومی تامین تجهیزات و اجرای شیلد الکترومغناطیسی مرکز داده ...- نوبت دوم 8928215 1404/02/06 new not special not payed فارس
14 مناقصه عمومی خرید لوله فولادی 2 اینچ درزدار گرید B... - نوبت دوم 8927713 1404/02/06 new not special not payed قزوین
15 استعلام راه اندازی بستر ارتباطی فیبر تاریک بین ساختمانهای ستاد و مرکز داده تبیان طبق مشخصات پیوست 8927646 1404/02/06 new not special not payed تهران
برای تبلیغ به صورت رایگان ، کسب و کار خودتان را در اینجا معرفی کنید
کد امنیتی