جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
آگهی مزایده ؟
نوبت دوم
شرکت آب و فاضلاب خوزستان در نظر دارد به استناد ماده 12 آئین نامه خود نسبت به فروش املاک شرح ذیل از طریق مزایده عمومی کتبی اقدام نماید از داوطلبان خرید دعوت به عمل می آید جهت خرید اسناد مزایده ظرف مدت مذکور به ساختمان این شرکت واقع در اهواز اول کیانپارس مراجعه نمایند.
شماره مزایده : 96/1
شرح مختصر کالا : لوله چدن داکتیل سایز 700 م م حدودا 82 شاخه
محل نگهداری کالا : آبادان
مهلت فروش اسناد مزایده: 96.4.21
تاریخ و ساعت بازگشایی پاکات : 96.5.1
مبلغ تضمین به ریال : 100.000.000
جهت خرید اسناد هر یک از مزایده های فوق مبلغ 100.000 ریال باید از طریق دستگاه پوز مستقر در مدیریت امور بازرگانی آبفا خوزستان فلکه اول کیانپارس به نام این شرکتن به صورت حضوری واریز گردد. این مبلغ غیرقابل استرداد می باشد.
آخرین مهلت تحویل اسناد مزایده تا ساعت 10 صبح روز بازگشایی پاکات می باشد محل تحویل پاکات دبیرخانه حراست مزایده گزار است.
به پیشنهاد فاقد امضاء مشروط ، مخدوش فاقد تضمین و پیشنهادهای واصله بعد از انقضاء مدت مقرر مذکور فوق ترتیب اثر داده نمی شود.
پیشنهادهنده موظف است مبلغ تضمین شرکت در مزایده به صورت چک تضمین شده بانکی در وجه این شرکت به مبلغ مذکور تهیه و به شرح مذکور در اسناد مزایده تسلیم نماید.
هزینه نشر آگهی و کارشناسی کالا برعهده برنده مزایده است. سایر اطلاعات و جزئیات در اسناد مزایده مندرج است.
روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.
دانلود تصویر مزایدهکد پارس نماد: 887200
استان/شهر: خوزستان
مهلت آگهی: 1396/04/21
خلاصه آگهی: مزایده لوله چدن داکتیل سایز 700 م م