جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar سه شنبه، 21 اسفند ماه 1403
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
16515
تاریخ شروع
1403/12/20
تاریخ درج آگهی
1403/12/20
عنوان آگهی
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: نخستین حلقه چاه از طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی پارس جنوبی با هدف حفظ و نگهداشت تولید گاز از میدان در مدار تولید قرار گرفت.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، تورج دهقانی گفت: با پایان عملیات حفاری و تکمیل چاه شماره ۵ سکوی SPD12B در بلوک فاز ۱۲ میدان گازی پارس جنوبی و اتصال چاه به تأسیسات فرآیندی موجود روی سکو، نخستین حلقه چاه از طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی (Infill) در این میدان مشترک در مدار تولید قرار گرفت.


وی ظرفیت تولید روزانه گاز غنی از این چاه را بیش از ۲ میلیون مترمکعب اعلام و تصریح کرد: این اقدام برای جبران کاهش تولید ناشی از تخلیه طبیعی مخزن در محل سکوی SPD12B و تلاش برای بازگردانی تولید گاز سکو به ظرفیت اولیه طراحی سکوی مذکور انجام شد. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به اجرای طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی میدان مشترک پارس جنوبی در چهار بسته کاری افزود: عملیات حفاری و تکمیل چاه شماره ۵ سکوی SPD12B و اتصال چاه به سکوی بهره‌برداری، پس از چند ماه تلاش بی‌وقفه از سوی متخصصان شرکت نفت و گاز پارس و مشارکت شرکت توسعه پتروایران/ شرکت بین‌المللی حفاری (DCI) در قالب بسته دوم قرارداد یکپارچه مهندسی، تأمین کالا، حفاری (EPD) با استفاده از دستگاه حفاری دریایی DCI-2 انجام شد.

طرح حفاری چاه‌های درون‌میدانی پارس جنوبی در ۱۷ سکوی گازی اجرا می‌شود و با تکمیل و بهره‌برداری کامل از این طرح، ظرفیت تولید گاز میدان پارس جنوبی، روزانه به مقدار ۳۶ میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد.

قرارداد حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی پارس جنوبی، آبان سال ۱۴۰۲ امضا شد و عملیات اجرایی طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی (Infill) در میدان مشترک پارس جنوبی سه‌شنبه، ۱۹ تیر ۱۴۰۳ در موقعیت بلوک مخزنی سکوی SPD12B فاز ۱۲ پارس جنوبی آغاز و بعد از گذشت حدود هشت ماه حفاری و بهره برداری از نخستین چاه در این طرح به اتمام رسیده است.(مهر)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار