جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
شرح آگهی
به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان تعاون روستایی، اعلام کرد که امسال اقدام مهمی در حوزه زعفران انجام شده است؛ بهطوریکه برای نخستین بار، وزارت جهاد کشاورزی، زعفران را به عنوان سپرده کالایی در بورس عرضه کرد. او با اشاره به نحوه عملکرد این سیستم گفت: کشاورزان زعفران را بهعنوان امانت در اختیار ما قرار دادند تا پس از ذخیرهسازی و درجهبندی استاندارد، هر زمان که نیاز به نقدینگی داشتند، بتوانند زعفران خود را در بورس عرضه کنند.
طلایی درباره وضعیت عرضه زعفران در بورس کالا گفت: تاکنون نزدیک به ۶ تن زعفران از کشاورزان تحویل گرفتهایم و حدود ۵ تن آن را در بورس عرضه کردهایم. او افزود: قبل از ورود سازمان تعاون روستایی، قیمت هر کیلو زعفران ۷۸ تا ۷۹ میلیون تومان بود، اما با ورود این سازمان، قیمتها از ۸۴ تا ۸۵ میلیون تومان آغاز شد و اکنون به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است. مدیرعامل سازمان تعاون روستایی در پایان گفت: عرضه زعفران در بورس کالا روش جدید و موفقی بوده که رضایتمندی زعفرانکاران را بهدنبال داشته و تنظیم بازار بهصورت مثبت پیش رفته است. ارزآوری صادرات زعفران به ۳۵۰ میلیون دلار میرسد چند روز پیش، محمدرضا اردیخانی، عضو هیئت مدیره توسعه صادرات زعفران نیز، از روند صعودی صادرات زعفران در ماههای آبان تا دیماه خبر داد و پیشبینی کرد که کاهش صادرات در ۸ ماه ابتدایی سال تا پایان سال جبران شود.
بنا به گزارش دانشجو، او قیمت هر کیلو زعفران را ۹۸ تا ۱۱۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود که در حالی که قیمت کالاهای اساسی سبد خانوار ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش داشته، قیمت زعفران تنها ۵ تا ۱۰ درصد رشد کرده است. اردیخانی همچنین پیشبینی کرد که صادرات زعفران امسال به ۲۱۰ تا ۲۲۰ تن برسد و این میزان ارزآوری ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون دلار را به دنبال خواهد داشت. او همچنین به کاهش تولید زعفران به دلیل شرایط اقلیمی و کشاورزی سنتی اشاره کرد و گفت که امسال ۳۰۰ تا ۳۵۰ تن زعفران تولید شده است.(اکوایران)
انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد
خلاصه آگهی | کد پارس نماد | تاریخ شروع | وضعیت | |
---|---|---|---|---|
1 | تصویبنامه درخصوص تعیین نرخ سوخت نیروگاه های تحویل دهنده تمام یا بخشی از برق خود به شبکه برق | 16555 | 1404/01/07 |
![]() |
2 | تصویبنامه درخصوص الحاق عبارتی به تبصره ماده ۶ آیین نامه اجرایی تبصره ۸ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور | 16554 | 1404/01/06 |
![]() |
3 | بخشنامه موضوع اعلام ارزش انواع ماشین آلات راهسازی و کشاورزی (اعم از تولید داخل یا وارداتی) | 16553 | 1404/01/05 |
![]() |
4 | عارف: شرایط کنونی کشور با دهه ۶۰ تفاوتی ندارد/ رشد 8 درصدی ناشدنی است | 16552 | 1403/12/28 |
![]() |
5 | وضعیت ترسناک بازار طلا و سکه / الان طلا بخریم یا صبر کنیم؟ | 16551 | 1403/12/28 |
![]() |
6 | بیثباتی در خاورمیانه قیمت نفت را بالا برد | 16550 | 1403/12/28 |
![]() |
7 | حراج آنلاین شمش طلا در سال ۱۴۰۴ | 16549 | 1403/12/28 |
![]() |
8 | فروش مسکن وارد فاز ترسناک شد! | 16548 | 1403/12/26 |
![]() |
9 | عرضه طلای سرخ بهعنوان سپرده کالایی/ قیمت زعفران به ۱۰۰ میلیون تومان رسید | 16547 | 1403/12/26 |
![]() |
10 | شگفتانه بورس در آخرین روزها | 16546 | 1403/12/26 |
![]() |