جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 9 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مناقصه مناقصه عمومی یک مرحله ای تامین آب روستای مورز از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 10403871 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1404/12/23 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1404/12/28 میباشد.
این مناقصه در استان مناقصات استان چهارمحال و بختیاری با دسته بندی های صنفی و تخصصی پیمانکاری آب و فاضلاب برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت آب و فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری
کد پارس نماد
10403871
شماره آگهی
2004005088000060
تاریخ شروع
1404/12/23
تاریخ درج
1404/12/23
تاریخ خاتمه آگهی
1404/12/28
منبع
سایت
عنوان آگهی
مناقصه مناقصه عمومی یک مرحله ای تامین آب روستای مورز, مناقصه، مناقصه عمومی یک مرحله ای تامین آب روستای مورز
شرح آگهی

جهت دریافت اطلاعات کامل این آگهی به سامانه ستاد مراجعه نمایید.

مشخصات مناقصه عمومی

شماره مناقصه2004005088000060
نوع برگزارییک مرحله ایکلید واژهتامین آب روستای مورز
عنوان/موضوع مناقصهمناقصه عمومی یک مرحله ای تامین آب روستای مورز
شرح مناقصهتامین و انتقال آب آشامیدنی روستای مورز- شهرستان کوهرنگ
استان محل اجراچهار محال و بختیاریشهر محل اجراکوهرنگ
طبقه بندی موضوعیخدمات با فهرست بهاشرح کلی حوزه فعالیتتامین آب روستای مورز
حداقل امتیاز قابل قبول ارزیابی کیفیحداقل امتیاز قابل قبول ارزیابی فنی/بازرگانی
ردیفطبقه بندی موضوعیحوزه فعالیت
1خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهفصل سوم . عملیات خاکی با ماشین - تهیه مصالح خاکریزی، بارگیری و حمل تا ۱ کیلومتر برای استفاده در سازه های خاک مسلح مطابق با مشخصات فنی فصل ۲۲ ضابطه شماره ۱۰۱.
2خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهفصل چهارم . عملیات لوله گذاری با لوله های فولادی اتصال جوشی - لوله گذاری با لوله فولادی اتصال جوشی، به قطر۹۰۰ میلی متر (معادل ۳۶ اینچ)، به ضخامت جدار ۸ میلی متر، و عمق ترانشه تا ۲٫۲۵ متر.
3خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهفصل یازدهم . عملیات خاکی و مرمت نوار حفاری - اضافه بها به ردیف های ۱۱۰۱۰۱ تا ۱۱۰۱۰۳، هرگاه عمق ترانشه یا گود بیش از ۲ متر باشد، برای حجم واقع بین ۲ تا ۴ متر یک بار و برای حجم واقع بین ۴ تا ۶ متر دو بار و به همین ترتیب، برای عمقهای بیشتر.
4خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهفصل شانزدهم. تهیه لوله های فولادی، اتصالی ها و متعلقات - لوله فولادی از قطر ۱۶۰۰ تا ۲۴۰۰ میلی متر.
5خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهفصل چهارم. شیرها - دریچه تخلیه، به قطر ۶۵ میلی متر.
6خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهفصل یازدهم . عملیات خاکی و مرمت نوار حفاری - اضافه بها به ردیف های فصل های لوله گذاری و احداث حوضچه ها، در صورتی که برای حفرترانشه و گودبرداری در زمین های سخت و خاکریزی، استفاده از وسایل مکانیکی به علت موقعیت مکانی مقدور نباشد و عملیات خاکی با دست و حداکثر تا عمق ۲ متر انجام شود، بر حسب حجم محل حفاری.


اطلاعات مناقصه گزار

نام دستگاه اجرایی مناقصه گزارشرکت آب و فاضلاب استان چهارمحال و بختیاریمسئول ثبت مناقصهکیانوش برخورداری
مرجع پاسخگوییکد پستی8814649913
آدرسمیدان قدس - روبروی پارک لاله


اطلاعات مالی/تامین اعتبار

هزینه خرید اسناد2,000,000ریال
مبلغ تضمین2,790,000,000واحد پولریال
توضیحات


اطلاعات زمانی

مهلت دریافت اسناد1404/12/28ساعت19:00مهلت ارسال پاکتهای پیشنهاد1405/01/22ساعت19:00
زمان بازگشایی پاکت ها1405/01/23تا تاریخ09:00زمان اعتبار پیشنهاد1405/04/22تا ساعت19:00


برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، مناقصه مناقصه عمومی یک مرحله ای تامین آب روستای مورز با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی