جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 10 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

تجدید مناقصه خرید سکسیونر 72.5 کیلوولت جهت شارژ انبار از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 10530780 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1405/02/13 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1405/02/19 میباشد.
این مناقصه در استان مناقصات استان هرمزگان با دسته بندی های صنفی و تخصصی انواع کلید و پریزهای برقی و صنعتی, تجهیزات برق و الکترونیک برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت سهامی برق منطقه ای هرمزگان
کد پارس نماد
10530780
شماره آگهی
شماره 1/042 - 1404 
تاریخ شروع
1405/02/13
تاریخ درج
1405/02/10
تاریخ خاتمه آگهی
1405/02/19
منبع
محلی هرمزگان 1405.2.13
عنوان آگهی
تجدید مناقصه خرید سکسیونر 72.5 کیلوولت جهت شارژ انبار , تجدید مناقصه خرید سکسیونر 72.5 کیلوولت جهت شارژ انبار
شرح آگهی

آگهی تجدید مناقصه عمومی یک مرحله ای شماره 1/042 - 1404 
شرکت سهامی برق منطقه ای هرمزگان در نظر دارد از طریق برگزاری مناقصه عمومی 1 مرحله ای ،نسبت به «خرید سکسیونر 72.5 کیلوولت جهت شارژ انبار » اقدام نماید. لذا از متقاضیان شرکت در این مناقصه دعوت بعمل می آید جهت دریافت اسناد مناقصه از تاریخ 1405.2.15 لغایت 1405.2.19 به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به آدرس ستاد ایران مراجعه و نسبت به واریز مبلغ 5.000.000 ریال بصورت الکترونیکی به شماره حساب 4001103104025187 بنام تمرکز وجوه درآمد حق انشعاب و سایر درآمدهای شرکت سهامی برق منطقه ای هرمزگان اقدام و یک نسخه از اسناد مناقصه را دریافت نمایند. با توجه به اینکه کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد تا ارائه پیشنهاد از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار میگردد لازم است در صورت عدم عضویت قبلی شرکتها در سامانه فوق مراحل ثبت نام در سایت مذکور انجام و نسبت به دریافت گواهی امضاء الکترونیکی اقدام نمایند . شرکت کنندگان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای : 33313776- 33313774- 33313752  -  076 و داخلی 2045 ، و در خصوص سامانه با داخلی 3000 تماس حاصل فرمایند، ثبت شماره تلفن، فکس وایمیل -از سوی شرکت کنندگان در سامانه الزامی میباشد . ضمنا" ارائه پاکت الف (ضمانتنامه) بصورت فیزیکی الزامیست.
توضیحات: 
1 - الزامات:
1-1 تکمیل نمودن جدول پیشنهاد قیمت
1-2 ارائه گارانتی محصول به مدت 12 ماه پس از شروع بهره برداری و یا 18 ماه پس از تحویل آخرین محموله به انبار خریدار
2 - مبلغ تضمین شرکت در فرایند ارجاع کار 3.245.148.223 ریال به صورت تضمین معتبر بانکی و یا واریز نقدی
3- پیش پرداخت : طبق آئین نامه تضمین معاملات دولتی و با ارائه ضمانتنامه معتبر بانکی قابل پرداخت می باشد
4- مدت انجام پروژه: هشت ماه ماه شمسی
5- دستگاه نظارت : معاونت بهره برداری شرکت سهامی برق منطقه ای هرمزگان میباشد و شرکتهای متقاضی می توانند در خصوص سوالات فنی خود با تلفن 09900482852 (آقای مهندس آذرمهر) تماس حاصل فرمایند.
6- حداکثر مهلت تحویل اسناد به دبیرخانه این شرکت تا ساعت 9 صبح روز چهارشنبه مورخ 1405.2.30 و زمان بازگشایی پاکات راس ساعت 9 صبح همان روز در دفتر امور تدارکات و قراردادهای این شرکت می باشد.
7- به پیشنهادات مشروط مبهم ، مخدوش و فاقد سپرده و پیشنهاداتی که بعد از موعد مقرر به دبیرخانه این شرکت ارسال گردد مطلقاً ترتیب اثر داده نخواهد شد.
8- آگهی ما در سایت سامانه (ستاد ایران) بخش ثبت نام پروفایل تامین کننده / مناقصه گر قابل مشاهده می باشد.
روابط عمومی شرکت سهامی برق منطقه ای هرمزگان

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، تجدید مناقصه خرید سکسیونر 72.5 کیلوولت جهت شارژ انبار با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.

مناقصات و مناقصه تجهیزات برق, مناقصه و مناقصات تجهیزات الکتریکی, مناقصات و مناقصه قطعات الکتریکی, مناقصه و مناقصات ملزومات برقی, مناقصات و مناقصه خرید کنتور برق, مناقصه و مناقصات خرید رله, مناقصات و مناقصه خرید کلید و پریز, مناقصه و مناقصات توربین, مناقصات و مناقصه ترانسفورماتور, مناقصه و مناقصات دیزل, مناقصات و مناقصه PLC, مناقصه و مناقصات UPS, مناقصات و مناقصه تجهیزات نیروگاهی, مناقصه و مناقصات انرژی خورشیدی, مناقصات و مناقصه یراق آلات شبکه, مناقصه و مناقصات خرید تجهیزات برقی, مناقصات و مناقصه تجهیزات نیروگاهی

اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
شهرابی  
12:16 1405/02/10

در صورتی که برنده مناقصه نتواند قرارداد را امضا کند، آیا پیشنهادات دیگر بازگشایی خواهند شد؟

پاسخ: بله در صورت انصراف یا عدم حضور برنده اول، قرارداد با برنده دوم منعقد می گردد.

کد امنیتی