جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
شماره آگهی: 9910461411600008
شماره پرونده:D3473AAC7490417DAE4BCD32B0D8F142
تاریخ صدور:1399/02/08
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیر منقول - نوبت اول
بموجب پرونده اجرایی کلاسه ۹۸۰۵۹۳ شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان و حسب دادنامه شماره ۹۷۰۹۹۷۱۴۱۰۲۰۱۲۶۲ از شعبه دوم دادگاه عمومی حقوقی لاهیجان حکم به تقسیم ترکه از طریق فروش ملک مشاع مشخصات ترکه مرحوم حسین قربانی صادر گردیده و شهربانو خادم (سه دانگ مرحومه شهربانو خادم و سه دانگ مرحوم حسین قربانی) تا ماحصل فروش نسبت به قدرالسهم بین شرکاء تقسیم گردد که با این وصف و حسب درخواست وراث مراتب جهت ارزیابی به احدی از کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بازدید از ملک و مطالعه پرونده و با در نظر گرفتن تمامی عوامل موثر در قیمت گذاری نظر به خود را به شرح ذیل اعلام داشته اند :
( مشخصات ملک و ارزش ریالی)
ششدانگ قطعه زمین بشماره پلاک ثبتی ۱۱/ 1573 مجزی 1573/2 مشتمل بر یک باب خانه با ابعاد مندرج در سند مالکیت و با حق عبور از کوچه ۴ متری واقع در لاهیجان - کاشف غربی ۱۶ - اولین بن بست سمت راست - کدپستی ۴۴۱۸۸۸۴۱۹۹ به مساحت ۱۸۸ متر مربع می باشد اعیانی موجود بنایی است قدیمی به مساحت تقریبی ۸۰ متر مربع بصورت یک طبقه دارای درب و پنجره آلومینیومی پوشش سقف لمبه ، کف حیاط موزاییک سیمانی ، پوشش دیوارهای نما سیمان سفید که به لحاظ معماری دارای دو اتاق خواب هال و آشپزخانه میباشد ملک دارای امتیازات آب و برق و گاز بوده و به وسیله یک درب آهنی به فضای کوچه ارتباط دارد. در ضمن حسب مرقومه 139804918590002004 اداره ثبت لاهیجان حسب درخواست رقیه خادم احدی از وراث مرحومه شهربانو خادم اقدام به صدور اجراییه نسبت به قدر السهم خود از مهریه آن مرحومه به میزان 7 عدد سکه تمام بهار آزادی علیه وراث مرحوم قربانی به میزان ریالی 252،000،000 ریال مربوط به سه دانگ مرحوم حسین قربانی صادر شده است که ملک اخیر الذکر به همان میزان در توقیف می باشد .
ملک مذکور در روز یکشنبه 99/2/21 ارزش ملک سه دانگ و سه دانگ جمعاً ششدانگ 3/000/000/000 ریال از ساعت ۱۰ الى ۱۲ در محل دادگستری لاهیجان شعبه اجرای احکام مدنی دادگاه عمومی حقوقی لاهیجان با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده شروع و از قیمت پایه شروع و کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت خریداری شده فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آن را به اجرا تسلیم نماید و چنانچه خریدار نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله (۹۰ درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید سپرده او (وجه ۱۰ درصد واریزی) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید میگردد متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از ملک فوق واقع در آدرس فوق الذکر در طبقه سوم بازدید و جهت کسب اطلاعات بیشتر به این اجراء مراجعه فرمایند . این این آگهی یک بار در سامانه اگهی الکترونیک قوه قضاییه به آدرس www.agahi.adliran.ir وفق تبصره 2 ماده 16 آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی موضوع ماده 175 و 176 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 درج و در معابر عمومی و نقاط پرجمعیت شهر الصاق میگردد .
دادورز شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان – مهرگان علی نیا
![مزایده، مزایده فروش ششدانگ قطعه زمین بشماره پلاک ثبتی ۱۱/ 1573 مجزی 1573/2 مشتمل بر یک باب خانه](/userfile/tender/scan/13990209/2357557_D3473AAC7490417DAE4BCD32B0D8F142_6421bab3-c670-4b1b-b_576x576.jpg)
برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.
دانلود تصویر مزایدهکد پارس نماد: 2357557
استان/شهر: گیلان
مهلت آگهی: 1399/02/21
خلاصه آگهی: مزایده، مزایده فروش ششدانگ قطعه زمین بشماره پلاک ثبتی ۱۱/ 1573 مجزی 1573/2 مشتمل بر یک باب خانه