جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
شماره آگهی: 140234460000073497
شماره پرونده:140034920000840904
تاریخ صدور:1402/04/15
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
( آگهی مزاید اموال منقول - نوبت اول)
بموجب پرونده اجرایی کلاسه 0102053 این اجرا و حسب دادنامه 140034390006449906 مورخه1400.11.20 اصداری از شعبه سوم دادگاه حقوقی لاهیجان و همچنین رای شماره 140134390004464463 مورخه 1401.08.09 صادره از شعبه 5 دادگاه تجدید نظر استان گیلان محکوم علیه بهرام کشالی فرزند ولی محکوم است به پرداخت مبلغ 4.000.000.000ریال بابت اصل خواسته، خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید 1400.01.31لغایت اجرای حکم یا ایفاء تعهد به انضمام هزینه دادرسی به مبلغ 173.000.000 ریال در حق محکوم له خانم آزیتا حسن زاده توستانی فرزند نادر و نیز پرداخت نیم عشر در حق صندوق دولت که به ازای محکومَ به نسبت به معرفی و توقیف اموال متعلق به محکوم ٌ علیه مزبور اتومبیل پژو405که محکومٌ لها در راستای وصول مطالبات موکل خود تقاضای ارزیابی و فروش آن از طریق مزایده و پرداخت محکومٌ به از محل فروش آن را نموده که با این وصف اموال جهت ارزیابی به احدی از کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بررسی و مطالعه پرونده و بازدید از اموال نظر خود را به شرح ذیل اعلام داشته است .
( مشخصات و ارزش ریالی )
در اجرای قرار ارزیابی اتومبیل پژو405 ، صادره از سوی آن مقام محترم قضایی ،در خصوص دعوی سرکار خانم آزیتاحسن زاده توستانی بطرفیت بهرام کشاکی ،اینجانب در مورخه 1402/03/04 با عزیمت بشهرستان لاهیجان در پارکینگ انتظام؛در معیت طرفین دعوی ، از اتومبیل مورد سخن بمشخصات ذیل الذکر:سواری پژو ،تیپ: 405GLXI ،مدل 1389شمسی،دوگانه سوز CNG ،برنگ نقره ایی متالیک،بشماره موتور: 12489001870،وشاسی شماره: NAAM11CA9AK999425 ،بشماره VIN:IRFC891VEU4999425 ، بشماره انتظامی: 114ج 38 ایران-56 بازدید بعمل آوردم.
اتومبیل موصوف فقط از ناحیه جلوکاپوت آثار بازسازی ورنگ آمیزی دارد. بقیه قسمت های بدنه بی رنگ است. درب عقب ودایره گلگیر عقب هر دو طرف مختصر ضرب دیدگی بازسازی نشده دارند. لاستیکهای جلو 100% ولاستیکهای عقب 10% دارای آج بودند.آینه بغل سمت چپ از پایه شکسته وآینه بغل راست فقط قابش شکسته بود. آینه داخل کابین سالم بود.
رادیو پخش در محل استقرارش نصب وسالم بود. موتور وگریبگس سالم بودند. ولی موتور ازناحیه واشر درب سوپاپ کمی روغن ریزی دارد. شیشه ها وچراغها از حیث ظاهری سالم بودند. سیستم روشنایی تست شد. فقط خطری عقب بگاه ترمز روشن نمی شد بقیه چراغها وسیستم گرمایشی وسرمایشی وشیشه شور وبرف پاک کن سالم بودند. اتومبیل از قدرت ایستایی ترمز پایی ودستی نرمال برخوردار بود. ساعت کیلومتر شمار بگاه بازدیدم مسافت 330515 کیلومتر پیمایش را ثبت نموده بود. بیمه ثالث رویت نشد. تودوزی با توجه به سن خدمتی خودرو در حد مطلوب ارزیابی گردید. علی ایحال با توجه به جمیع محاسن ومعایب برشمرده شده خودرو مارالذکر قیمت پایه آن مبلغ: 2.000.000.000 ریال معادل دویست میلیون تومان ارزش گذاری گردید.
خودرو مذکور در روز چهارشنبه مورخه 1402/04/28از ساعت 9 در محل سالن اجتماعات دادگستری شهرستان لاهیجان (طبقه سوم ) با حضور نماینده محترم دادستان شهرستان لاهیجان و رابط حفاظت از طریق مزایده حضوری به فروش می رسد و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل شده و از قیمت پایه شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت کل خریداری شده فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه خریدار نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله (90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید می گردد. شایان ذکر است دستگاه lan pose بانکی ملی در شعبه اجرای احکام مدنی مدنی نصب شده است و متقاضیان گرامی به میزان 10% قیمت پیشنهادی در حساب خود موجودی داشته و کارت بانکی را جهت کارسازی تادیه وجه مذکور به همراه فیش که مبین میزان موجودی باشد به همراه گواهی ثبت نام ثنا قبل از شروع جریان مزایده ارائه نمایند . همچنین بعد از طی شدن فرایند مزایده در صورت عدم تادیه مبلغ 10% ثمن معامله فی المجلس توسط شخص متقاضی، نفرات متقاضی بعدی به ترتیب قیمت پیشنهادی در صورت تمایل می توانند نسبت به واریز مبلغ ایجابی و خرید ملک اقدام نمایند . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از مال صدرالاشاره واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاع بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند این آگهی یک بار در سامانه اگهی الکترونیک قوه قضاییه به آدرس www.agahi.adliran.ir وفق بند ح و بند ز ماده یک و ماده 3 و ماده 4 آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی به شماره 9000/29849/100 مورخه 1395/05/24 موضوع ماده 175 و 176 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و طبق ماده 12 دستور العمل ساماندهی و تسریع در اجرای احکام به شماره 9000/108841/100 مورخه 07/30 /1398 ریاست محترم قوه قضاییه درج و در معابر عمومی و نقاط پرجمعیت شهر الصاق میگردد .
دادورز اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان – علیرضا عاشوری نژاد
مدارک لازم جهت شرکت در مزایده :
1- ارائه اصل و کپی مدرک هویتی 2- ارائه گواهی ثبت نامه ثنا 3- ارائه کارت بانکی و رسید بانکی مبین حداقل موجودی ثمن مال
مقررات مرتبط:
ماده 3آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی - صورت و یا محتوای الکترونیکی اسناد و اوراق قضایی ، ابلاغ ، ارجاع پرونده ، احضار متهم ، نیابت قضایی ، نشر آگهی و... در کلیه مراحل تحقیق ، رسیدگی و اجرا اعم از حقوقی و کیفری ، نمی توان صرفاً به لحاظ شکل و نحوه تبادل اطلاعات الکترونیکی از اعتبار بخشیدن به آثار قانونی آن خودداری کرد .
ماده 4آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های الکترونیکی -در صورت ایجاد و فراهم بودن امکانات لازم ، اقدامات الکترونیکی موضوع این آیین نامه با شرایط مقرر در آیین سامانه رایانه ایی و سامانه مخابراتی ، جایگزین اقدامات غیر الکترونیکی خواهد شد . اقدامات موازی در فضای غیر الکترونیک ممنوع است .
برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.
دانلود تصویر مزایدهکد پارس نماد: 6060093
استان/شهر: گیلان
مهلت آگهی: 1402/04/28
خلاصه آگهی: مزایده فروش اتومبیل پژو405