جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 11 اسفند ماه 1403
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه سوم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
استان
تهران
کد پارس نماد
6184867
شماره آگهی
140268460000230635
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/05/15
تاریخ درج
1402/05/16
تاریخ خاتمه آگهی
1402/06/12
منبع
سایت 1402.5.16
عنوان آگهی
مزایده فروش چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ یک باب خانه به شماره 1 فرعی از 4131 اصلی , مزایده فروش چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ یک باب خانه به شماره 1 فرعی از 4131 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140268460000230635
شماره پرونده:140168920004654819

تاریخ صدور:1402/05/15

شعبه صادر کننده:شعبه سوم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول

  بموجب پرونده اجرایی کلاسه 0200255 /ج3 موضوع دعوی خانم زهرا عسگری به طرفیت آقایان قاسم و احسان و محمد و خانم ها لیلا و خدیجه شهرت همگی عسگری مبنی بر تقسیم ترکه و ارزیابی چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ یک باب خانه به شماره 1 فرعی از 4131 اصلی واقع در بخش 5 تهران و تقسیم بهای آن بین وراث ، که حسب دستور قاضی اجرای احکام پلاک ثبتی مذکور توسط کارشناس رسمی دادگستری به نشانی ملک واقع در نشانی تهران خیابان وحدت اسلامی پایین تر از تقاطع مولوی خیابان شهید پهلوان حسن کوچه شهید یحیوی پلاک 27 . به شرح ذیل ارزیابی گردیده است.

ریاست محترم شعبه سوم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

سلام علیکم

موضوع: نظریه کارشناسی پرونده شماره 140168920004654819 به شماره بایگانی 0200255

با احترام بازگشت به ابلاغ الکترونیکی اجرای قرار کارشناسی شماره 140268440000512096 مورخ 1402/03/10 آن شعبه محترم در خصوص دعوی خانم زهرا عسگری به طرفیت آقایان قاسم و احسان و محمد و خانم ها لیلا و خدیجه شهرت همگی عسگری مبنی بر تقسیم ترکه و قرار کارشناسی جهت کارشناسی و ارزیابی چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ یک باب خانه به شماره 1 فرعی از 4131 اصلی واقع در بخش 5 تهران به نشانی تهران خیابان وحدت اسلامی پایین تر از تقاطع مولوی خیابان شهید پهلوان حسن کوچه شهید یحیوی پلاک 27 پس از مطالعه و اخذ تصویر اسناد و مدارک مربوطه در تاریخ 1402/03/19 در معیت و راهنمایی خواهان و نماینده خواندگان از محل ملک به پلاک ثبتی مذکور بازدید نمودم که پس از بررسی ها و تحقیقات میدانی گزارش ارزیابی به شرح ذیل تقدیم می گردد:

پیوست 1- تصویر کروکی و مختصات جغرافیایی محل وقوع ملک

الف- قرار کارشناسی:

کارشناسی و ارزیابی چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ یک باب خانه به شماره 1 فرعی از 4131 اصلی واقع در بخش 5 تهران

ب- مشخصات ثبتی ملک و اسناد ارائه شده:

ب-1 مشخصات ثبتی ملک

مطابق تصویر سند مالکیت دفترچه ای به شماره چاپی 295654 سری الف شش دانگ یک باب خانه به شماره 1 فرعی از 4131 اصلی بخش 5 تهران مفروز و مجزی شده از شش دانگ یک باب خانه و یک باب دکان دو دهنه به شماره 4131 و 4132 واقع در بخش 5 ثبت تهران از اراضی قنات آباد با حدود به شرح این سند که به مستند مالکیت انتقالی از ورثه مرحوم خدیجه نقد نیا به شماره 9241 مورخ 78/03/22 دفترخانه 357 تهران ثبت و ذیل شماره ثبت 6485 صفحه 271 دفتر 56 اداره ثبت اسناد و املاک جنوب تهران به مالکیت آقای ارسلان عسگری فرزند غلام حسین در تاریخ 1378/05/21 صادر شده است سپس تمامی شش دانگ مورد ثبت به مستند مالکیت انتقال قطعی به شماره 22587 مورخ 1380/10/02 دفترخانه 357 تهران به نام خانم ها زهرا عسگری و ام لیلا عسگری و مرجان قاسمی به میزان مالکیت 3 و 1.5 و 1.5 دانگ مشاع انتقال یافته و سپس 4.5 دانگ مشاع از شش دانگ سهم مالکیت خانم ها زهرا و ام لیلا عسگری به مستند مالکیت انتقال قطعی شماره 33823 مورخ 1386/03/01 دفترخانه 357 تهران به نام آقای ارسلان عسگری منتقل شده است در نهایت 1.5 دانگ مشاع از شش دانگ سهم مالکیت خانم مرجان قاسمی به مستند مالکیت انتقال قطعی شماره 207773 مورخ 1398/09/30 دفترخانه 21 تهران به نام خانم ام لیلا عسگری منتقل شده است.

ب-2 مشخصات تصویر گواهی انحصار وراثت

مطابق تصویر گواهی انحصار وراثت به شماره دادنامه 140191390003705801 مورخ 1401/03/29 شعبه 633 مجتمع شماره 13 شورای حل اختلاف شهر تهران شادروان ارسلان عسگری در تاریخ 1398/02/27 در اقامتگاه دائمی خود درگذشته و ورثه حین الفوت وی عبارتند از 1-قاسم عسگری 2-محمد عسگری 3-احسان عسگری هر سه پسر متوفی و 4-خدیجه عسگری 5-ام لیلا عسگری 6-زهرا عسگری هر سه دختر متوفی و 7- مرجان قاسمی همسر متوفی که خانم مرجان قاسمی طبق گواهی فوت به شماره چاپی 976457 سری ف 25 در تاریخ 1400/07/26 فوت نموده است. بنابراین ماترک متوفی به نسبت سهم ذکور دو برابر سهم اناث بین فرزندان متوفی قابل تقسیم می باشد.

ب-3 مشخصات طرح تفصیلی و تصویر پایان کار ساختمان

مطابق استعلام طرح تفصیلی از سایت شهرداری تهران ملک با شماره شناسایی 13483011 در زیر پهنه R251 و در بافت فرسوده و ناپایدار قرار دارد ومجاور به گذر 12 متری شهید یحیوی واقع شده است. همچنین پایان کار ساختمان قبل از سال 49 به شماره 26487 مورخ 1380/09/13 شهرداری منطقه 12 تهران برای ساختمان سه طبقه مشتمل بر یک طبقه زیرزمین با کاربری انباری مسکونی و طبقه همکف و یک طبقه روی همکف هر دو با کاربری مسکونی با مساحت هر طبقه 94 متر مربع و مساحت کل زیربنا 282 متر مربع با اسکلت آجری بر روی زمین به پلاک ثبتی 1 فرعی از 4131 اصلی با مساحت زمین پس از اصلاحی 202 متر مربع  با کاربری زمین مسکونی به نام مالک ارسلان عسگری صادر شده است.

ج- مشخصات ملک:

ملک موضوع کارشناسی قطعه زمینی همراه با بنای احداثی در آن و در شرایط موجود با بر حدودا 12 متر با موقعیت شرقی مجاور به گذر به عرض 12 متری و آدرس صدرالاشاره است. بر روی این زمین یک ساختمان 3 طبقه با نمای سنگ و مشتمل بر یک طبقه زیرزمین و یک طبقه همکف و یک طبقه روی همکف هر کدام با بهره برداری به صورت یک واحد مسکونی مجموعا دارای 3 واحد با سازه اسکلت نیمه فلزی و سقف طاق ضربی و پنجره های فلزی احداث شده است. ساختمان در وضعیت موجود حدود یک متر از ملک مجاور جنوبی جلوتر احداث شده و به جهت رعایت عرض گذر اصلاحی در زمان نوسازی دارای حدود یک متر عقب نشینی خواهد بود. قدمت ساختمان حدودا 43 ساله بوده و از سمت معبر مجاور دارای یک درب نفر رو فلزی با درب باز کن تصویری جهت ورود به راه پله و یک درب ماشین رو فلزی جهت ورود به حیاط می باشد. کف حیاط موزاییک و راه پله دسترسی به طبقات ساختمان دارای نرده حفاظ فلزی با کف و نصف ارتفاع دیوار آن سنگ و مابقی دیوار رنگ آمیزی شده است. ساختمان در طبقه  زیرزمین دارای یک سالن است که نصف ارتفاع  دیوار آن سنگ و مابقی به صورت رنگ آمیزی شده با دسترسی به راه پله و حیاط به صورت مسکونی مورد استفاده است که حمام و توالت آن در گوشه حیاط با کف و دیوار کاشی و سنگ قرار دارد. طبقه همکف و اول با دسترسی از راه پله و هر کدام با بهره برداری مسکونی دارای یک اتاق با کمد دیواری و یک سالن و آشپزخانه اپن با کابینت و بالکن سه طرف بسته است. دیوار این طبقات رنگ آمیزی شده و دارای سرویس توالت و حمام مجزا با کف و دیوار کاشی در طبقات است. ساختمان در طبقات دارای سرمایش کولر آبی و گرمایش بخاری و آبگرمکن گازی است. طبقات ساختمان دارای کنتور برق مستقل و کنتور آب و گاز مشترک است. در زمان بازدید طبقه زیرزمین و همکف مورد استفاده به صورت مسکونی توسط خانم لیلا عسگری و طبقه اول مورد بهره برداری مسکونی توسط مستاجر بود.

پیوست 2- تصاویر ملک

د-توضیحات :

د-1 لازم به ذکر است با افزایش غیر متعارف و نوسانات شدید قیمت ها از جمله مسکن و مستغلات و عدم ثبات قیمت ها ارزیابی انجام شده بر اساس نرخ رایج در منطقه و بررسی های کارشناسانه در مقطع زمانی حال انجام گرفته است. آثار مالی ناشی از مسائل قضایی و حقوقی و مالی از جمله ترهین توثیق و یا توقیف در این گزارش ملحوظ نگردیده است.

د-2 ارزیابی فوق با فرض عدم وجود موانع قضایی و حقوقی و قانونی جهت انتقال اسناد مالکیت به نام شخص ثالث حقیقی و حقوقی انجام پذیرفته است. این ارزیابی با فرض عدم وجود بدهی مالک و یا مالکین به اشخاص حقیقی و حقوقی ثالث تهیه گردیده است.

د-3  قبل از انجام هر گونه عملیات حقوقی و مالی و قانونی اخذ استعلام از ارگان ها و سازمان های ذیربط از جمله شهرداری و ثبت الزامیست. چنانچه بعد از ارائه این نظریه اسناد و اطلاعات قابل اتکای دیگری ارائه گردد یا در صورت تغییر شرایط یا مشخصات و مساحت های مندرج در این نظریه  به نحوی که در نتیجه گیری حاصله موثر واقع گردد نیاز به تجدید نظر در نظریه کارشناسی خواهد بود.

 هـ - نظریه کارشناسی

ارزش کل چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان یک قطعه زمین با بنای احداثی در آن به مساحت زمین پس از اصلاحی 202 متر مربع و مساحت کل زیربنا 282 متر مربع طبق گواهی پایان کار ساختمان به پلاک ثبتی شماره 1 فرعی از 4131 اصلی بخش 5 تهران به آدرس صدرالاشاره با در نظر گرفتن مفروضات مندرج و تصویر اسناد و با توجه به موقعّیت و منطقه وقوع و قدمت و کیفیت بنا و صرف نظر از احراز مالکیت و اصالت اسناد ابرازی و انتساب آن به اشخاص حقیقی و حقوقی و بدون در نظر گرفتن سوابق ثبتی مانند مصادره ای بودن و تعهدات و دیونی که ممکن است وجود داشته باشد و  با فرض اینکه خریدار در زمان تحویل این پلاک ثبتی در وضع موجود نیاز به پرداخت دیگری به اشخاص حقیقی و حقوقی ثالث نداشته باشد جمعاٌ به نظر اینجانب به قیمت پایه مزایده مبلغ  103.500.000.000 ریال معادل ده میلیارد و سیصد و پنجاه میلیون تومان برآورد و اعلام می‎گردد.

مقرر گردید چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان یک قطعه زمین با بنای احداثی به پلاک ثبتی فوق الذکر در مورخه   1402/06/12     از  ساعت  9    صبح      لغایت    9/30    از طریق مزایده حضوری در محل مزایده واقع در تهران خیابان سپهبد قرنی مجتمع قضایی شهید بهشتی بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی به به قیمت پایه مزایده مبلغ  103/500/000/000 ریال شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد. ضمنا" هزینه انتقال سند رسمی بعهده خریدار میباشد و این شعبه هیچ تعهدی در این خصوص ندارد.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ یک باب خانه به شماره 1 فرعی از 4131 اصلی
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

دانلود تصویر مزایده

کد پارس نماد: 6184867

استان/شهر: تهران

مهلت آگهی: 1402/06/12

خلاصه آگهی: مزایده فروش چهار و نیم دانگ مشاع از شش دانگ یک باب خانه به شماره 1 فرعی از 4131 اصلی

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 چاپ دوم مزایده عمومی و فروش 5 پلاک با کاربری مسکونی مرحله دوم 8743985 1403/12/11 new not special not payed اصفهان
2 مزایده ساختمان دنیای نور ، کاربری تجاری به مساحت 19 مترمربع 8743981 1403/12/11 new not special not payed تهران
3 مزایده ساختمان دنیای نور ، کاربری تجاری 8743980 1403/12/11 new not special not payed تهران
4 مزایده ساختمان دنیای نور ، کاربری تجاری ، مساحت 40 مترمربع 8743972 1403/12/11 new not special not payed تهران
5 مزایده یک باب خانه پلاک 735.3484  8743923 1403/12/11 new not special not payed بوشهر
6 مزایده فروش ملک تجاری مسکونی 8743921 1403/12/11 new not special not payed گیلان
7 مزایده فروش منزل مسکونی 8743920 1403/12/11 new not special not payed گیلان
8 مزایده یک قطعه زمین کشاورزی قطعه دوم واقع درانتهای کوچه شهیدشریفی12بیرون ازبافت روستایی قطعه ماقبل آخرسمت ر 8743919 1403/12/11 new not special not payed خراسان رضوی
9 مزایده فروش سهم الارث محمود محودی قطعه 4 8743915 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان غربی
10 مزایده فروش سهم الارث محمود محودی قطعه سه 8743913 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان غربی
11 مزایده فروش قطعه دو سهم الارث محمود محمودی 8743912 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان غربی
12 مزایده فروش سهم الارث محمود محودی قطعه یک 8743911 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان غربی
13 مزایده اموال غیر منقول در پرونده 0300184 8743909 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان شرقی
14 مزایده اموال غیر منقول در پرونده 0300184 8743904 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان شرقی
15 مزایده اموال غیر منقول در پرونده 0300184 8743903 1403/12/11 new not special not payed آذربایجان شرقی
برای تبلیغ به صورت رایگان ، کسب و کار خودتان را در اینجا معرفی کنید
کد امنیتی