جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
شماره آگهی: 140291460000329203
شماره پرونده:140291920000700195
تاریخ صدور:1402/06/12
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی بخش کهریزک
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
متن مزایده اموال غیر منقول ( نوبت اول)
مطابق پرونده اجرایی حاضر در این اجرا براساس محتویات پرونده ( ورثه مرحوم قاسم امامی آقدوه لو ) ابوالفضل امامی اقدوه لو و ام البنین امامی اقدوه لو و گلچهره اکبری اقدوه لو محکوم به پرداخت 400 عدد سکه تمام بهار ازادی بابت محکوم به ارز ماترک متوفی در حق محکوم له ( زهرا اکبری ) و پرداخت بابت نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت می باشد .
الف – مشخصات کلی ملک
ملک مورد تعرفه با مشخصات مقوّم برابر تصویر 2 برگ سند مالکیت یک واحد آپارتمان واقع در نشانی فوق هر کدام با سهم سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان به شرح زیر می باشد:
سند مالکیت با شماره سریال 497164 سری د سال 1397 مربوط به مالکیت عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص طلق) به شماره 2193 فرعی از 82 اصلی قطعه 14 تفکیکی مفروز و مجزی شده از 1690 فرعی از اصلی مذکور بخش کهریزک حوزه ثبت ملک کهریزک استان تهران به مساحت 68.05 مترمربع واقع در سمت شمال شرقی طبقه چهار که 2.75 مترمربع آن بالکن پیشرفتگی، 7.98 مترمربع آن پیشرفتگی است. بانضمام انباری مسکونی قطعه 3 تفکیکی به مساحت 2.17 مترمربع واقع در سمت مرکزی پشت بام با قدر السهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمانها و آئین نامه اجرایی آن. حدود آپارتمان مسکونی شمالاً؛ در دو قسمت اوّل دیوار و پنجره است بطول 7.48 متر به فضای خیابان به عرض 10 متر دوّم دیواریست پیشرفتگی بطول 3.17 متر به فضای خیابان به عرض 10 متر، شرقاً؛ در دو قسمت اوّل دیوار و پنجره قسمت پیشرفتگی ساختمان بطول 5.02 متر به فضای خیابان به عرض 12 متر دوّم نیم دیوار جلوى بالکن بطول 2.29 متر به فضای خیابان به عرض 12 متر، جنوباً؛ در شش قسمت که قسمت پنجم آن شرقی، قسمت سوّم آن غربی است اوّل دیواریست مشترک بطول 1.20 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 دوم دیواریست مشترک بطول 4.53 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 سوّم دیواریست مشترک بطول 2.03 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 چهارم دیواریست مشترک بطول 2.76 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 پنجم دیواریست مشترک بطول 7 سانتیمتر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 ششم درب و دیوار است بطول 2.17 متر به راه پله و آسانسور مشاعی، غرباً؛ دیواریست مشترک بطول 5.35 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 13، سقف با کف طبقه پنج اشتراکی است کف با سقف طبقه سه اشتراکی است. حدود انباری مسکونی قطعه 3 شمالاً؛ دیواریست مشترک بطول 1.50 متر به انباری مسکونی قطعه 2 شرقاً؛ دیواریست بطول 1.45 متر به راه پله و آسانسور مشاعی، جنوباً؛ در دو قسمت اوّل دیواریست مشترک بطول 11 سانتیمتر به انباری مسکونی قطعه 4 دوّم دیواریست بطول 1.39 متر به پشت بام، غرباً؛ درب و دیوار است بطول 1.45 متر به پشت بام سقف با کف پشت بام مشاعی اشتراکی است کف با سقف طبقه چهار اشتراکی است.
سند مالکیت با شماره سریال 497165 سری د سال 1397 مربوط به مالکیت عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص طلق) به شماره 2193 فرعی از 82 اصلی قطعه 14 تفکیکی مفروز و مجزی شده از 1690 فرعی از اصلی مذکور بخش کهریزک حوزه ثبت ملک کهریزک استان تهران به مساحت 68.05 مترمربع واقع در سمت شمال شرقی طبقه چهار که 2.75 مترمربع آن بالکن پیشرفتگی، 7.98 مترمربع آن پیشرفتگی است. بانضمام انباری مسکونی قطعه 3 تفکیکی به مساحت 2.17 مترمربع واقع در سمت مرکزی پشت بام با قدر السهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمانها و آئین نامه اجرایی آن. حدود آپارتمان مسکونی شمالاً؛ در دو قسمت اوّل دیوار و پنجره است بطول 7.48 متر به فضای خیابان به عرض 10 متر دوّم دیواریست پیشرفتگی بطول 3.17 متر به فضای خیابان به عرض 10 متر، شرقاً؛ در دو قسمت اوّل دیوار و پنجره قسمت پیشرفتگی ساختمان بطول 5.02 متر به فضای خیابان به عرض 12 متر دوّم نیم دیوار جلوى بالکن بطول 2.29 متر به فضای خیابان به عرض 12 متر، جنوباً؛ در شش قسمت که قسمت پنجم آن شرقی، قسمت سوّم آن غربی است اوّل دیواریست مشترک بطول 1.20 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 دوم دیواریست مشترک بطول 4.53 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 سوّم دیواریست مشترک بطول 2.03 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 چهارم دیواریست مشترک بطول 2.76 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 پنجم دیواریست مشترک بطول 7 سانتیمتر به آپارتمان مسکونی قطعه 15 ششم درب و دیوار است بطول 2.17 متر به راه پله و آسانسور مشاعی، غرباً؛ دیواریست مشترک بطول 5.35 متر به آپارتمان مسکونی قطعه 13، سقف با کف طبقه پنج اشتراکی است کف با سقف طبقه سه اشتراکی است. حدود انباری مسکونی قطعه 3 شمالاً؛ دیواریست مشترک بطول 1.50 متر به انباری مسکونی قطعه 2 شرقاً؛ دیواریست بطول 1.45 متر به راه پله و آسانسور مشاعی، جنوباً؛ در دو قسمت اوّل دیواریست مشترک بطول 11 سانتیمتر به انباری مسکونی قطعه 4 دوّم دیواریست بطول 1.39 متر به پشت بام، غرباً؛ درب و دیوار است بطول 1.45 متر به پشت بام سقف با کف پشت بام مشاعی اشتراکی است کف با سقف طبقه چهار اشتراکی است.
شرح بازدید:
آپارتمان مورد تعرفه واقع در سمت شمال شرقی طبقه چهارم یک ساختمان 5 طبقه که همکف به عنوان پارکینگ و انباری مربوط به واحدهای آپارتمانی طبقات فوقانی و ورودی ساختمان است. طبقات اوّل تا چهارم در هر طبقه 4 واحد مسکونی مستقل است. متریال نمای ساختمان و ورودی راه پله ها از نوع سنگ و کف واحدهای آپارتمانی ساختمان از نوع سرامیک بوده و دارای یک دستگاه آسانسور است و آپارتمان مورد تعرفه دارای سرویس بهداشتی ایرانی و حماّم با درب چوبی و پنجره های دوجداره از نوع UPVC به همراه آشپزخانه اوپن مبله با کابینت از نوع ام دی اف است. آپارتمان دارای انشعاب برق و گاز مستقل و آب اشتراکی با دیگر واحدهای ساختمان می باشد. سیستم سرمایش از نوع کولر آبی و گرمایش پکیج بوده و دارای انباری و فاقد پارکینگ است. ساختمان و آپارتمان مذکور به استناد مشاهدات و اسناد و مدارک ابرازی و معاینه محلّی دارای قدمت در حدود 10 سال می باشد.ضمنا اپارتمان مذکور در رهن بانک مسکن می باشد .
حدود رسیدگی و مسئولیت کارشناس:
گزارش کارشناسی ارائه شده صرفاً بر اساس اسناد و مدارک مندرج در گزارش که جز جداناپذیر گزارش بوده، تنظیم و تقدیم گردیده است. مسئولیت اصالت اسناد و مدارک و هرگونه جعل، مخدوش بودن یا مغایرت تصاویر و روگرفتهای ابرازی متوجه ابرازکنندگان بوده و متوجه کارشناس نمی باشد. بدیهی است مسئولیت هرگونه مدرک و مستندی که بعد از ارائه گزارش کشف شود و در مفاد گزارش و محاسبات و نتیجه گیری موثر باشد بعهده اینجانب نبوده و گزارش تکمیلی مرتبط قابل تحریر خواهد بود.
.براساس نظریه کارشناسی رسمی دادگستری ارزش سهم مالکیت متوفی ( سه دانگ از ششدانگ )به مبلغ 7،485،000،000 ریال برآورد قیمت می شود که قیمت پایه برای مزایده است تقاضای محکوم له برای مزایده اموال معرفی شده مقرر شده در روز 1402/07/03 از ساعت 10/00 الی 11/00 از طریق مزایده در دفتر شعبه اجرای احکام مدنی دادگاه عمومی بخش کهریزک واقع در بلوار شهید بهشتی جنب شهرداری بفروش برسد قیمت پایه از بهای ارزیابی شده شروع و به کسانی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نمایند فروخته خواهد شد ، 10 درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از برنده مزایده دریافت و نامبرده مکلف است تا یک ماه نسبت به پرداخت الباقی ثمن معامله اقدام نماید ،در غیر این صورت 10 درصد اولیه با هزینه های اجرایی به نفع صندوق دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد .
امیرعباس رفیعی -دادورز اجرای احکام مدنی دادگاه کهریزک
![مزایده فروش عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص طلق) به شماره 2193 فرعی از 82 اصلی قطعه 14 تفکیکی مفروز و مجزی شده از 1690 فرعی از اصلی](/userfile/tender/scan-1401/14020616/6321288_A4F9797C2338458CAFF9FCB4F32BC4CD_ecc53944-dbfd-4a55-8_576x576.jpg)
برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.
دانلود تصویر مزایدهکد پارس نماد: 6321288
استان/شهر: تهران
مهلت آگهی: 1402/07/03
خلاصه آگهی: مزایده فروش عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص طلق) به شماره 2193 فرعی از 82 اصلی قطعه 14 تفکیکی مفروز و مجزی شده از 1690 فرعی از اصلی