جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
شماره آگهی: 140368460000606240
شماره پرونده:9909980227600664
تاریخ صدور:1403/10/03
شعبه صادر کننده:شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول
بموجب دادنامه شماره 99/1235 صادره از شعبه 16 دادگاه عمومی تهران و در پرونده اجرایی کلاسه0203858 شعبه 54 متمرکز مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران له معصومه بابایی رضائی و غیره بطرفیت غلامرضا بابایی رضایی و غیره مبنی بر دستور فروش ملک مشاعی به پلاک ثبتی 7112 واقع در بخش 8 ثبتی تهران و مبلغ 1/800/000 ریال بابت نیم عشر اجرایی در حق دولت، که در این خصوص حسب تقاضای خواهان پلاک ثبتی مذکور توسط این اجراء و بوسیله کارشناس رسمی دادگستری بشرح ذیل توصیف و ارزیابی گردیده است.
ریاست محترم شعبه پنجم اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
با سلام و تحیات الهی
احتراماً پیرو ابلاغیه مرتبط با پرونده شماره بایگانی 0203858 دعوی معصومه ، محمدرضا ، زینب شهرت همگی بابایی رضایی بطرفیت سکینه ، علیرضا شهرت هر دو بابایی رضایی ، گوهرتاج مرادی داشلوجه و علی اکبر کوکبی در خصوص قرار صادره ملک مورد ترافع واقع در تهران ، پانزده خرداد ، بازار آهنگران ، کوچه مسجد جامع ، پلاک 3 ، 5 و 7 ، هیأت کارشناسان منتخب ضمن هماهنگی های صورت گرفته از محل ملک مورد نظر بازدید بعمل آورد و مطالب به شرح ذیل تقدیم حضور میگردد:
1) قرار کارشناسی :
مورخ 1403/06/26 مبنی بر... تا کارشناسان منتخب ضمن مطالعه پرونده و در صورت لزوم اخذ توضیح از طرفین دعوی نظریه کتبی و مستدل خویش را در مورد راه و ساختمان به این دادگاه تسلیم نمایند.
2) مدارک و مستندات ابرازی و مضبوط در پرونده:
1-2: مطابق تصویر از جوابیه استعلام شهر داری آمده است : بازگشت به نامه شماره 140368990034523052 مورخ 1403/07/08 ، موضوع پرونده کلاسه 9909980227600664، به شماره بایگانی 0203858 ، در خصوص ملک به پلاک ثبتی 7112 واقع در بخش 8 ثبتی به نشانی : خیابان 15 خرداد بازار آهنگران کوچه مسجد جامع پلاکهای 3 ، 5 و 7 باستحضار می رساند: با عنایت به پیگیریهای بعمل آمده و حسب اعلام حوزه معاونت شهرسازی و معماری این منطقه ، ملک مذکور دارای گواهی بهره برداری به شماره 531/34930 مورخ 1364/10/22 و رأى ماده صد شماره 2078 ک 3 مورخ 1368/08/15 می باشد. ضمناً با عنایت به گزارش ناحیه مربوطه موارد تخلفات ساختمانی ملک به شرح ذیل می باشد :- تبدیل 3 واحد تجاری به 1 واحد تجاری - تبدیل مسکونی طبقه همکف و اول به انبار تجاری - احداث دیوار در وسط ملک و تقسیم به دو - مسقف نمودن حیاط با مصالح غیر اساسی و استفاده بصورت انبار تجاری در سنوات گذشته به متراژ 70/64 متر مربع و پهنه ملک S111 می باشد. لازم به ذکر است حد غربی ملک در حال حاضر به علت تخلیه بودن فاقد بهره برداری می باشد.
2-2: مطابق تصویر از اسناد مالکیت ابرازی و مندرج در پرونده ملک عبارت است از شش دانگ یک باب خانه نمره 7112 واقع در ناحیه 8 بازار سه راه آهنگری اول کوچه مسجد جامع درب اول سمت راست با حدود و مشخصات شمالا دیواریست به دیوار خانه آقای عبدالهی جنوبا به شارع عام ، شرقا دیواریست به دیوار خانه حسین خان غربا دیواریست به دیوار ملک همجوار اعلام شده است
3-2: مطابق تصویر از گزاش کارشناسی رسمی دادگستری در رشته نقشه برداری و ثبتی آمده است : مساحت ملک مذکور 167.17 متر مربع ، ملک به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم گردیده است ، طبق مفاصا حساب شهرداری مساحت زمین 168.15 متر مربع اعلام شده است ، طبق مندرجات سند قطعی غیر منقول که در صفحه 16 دفتر جلد 86 تحت شماره 76299 مورخ 5/4/67 در دفتر خانه 153 تهران به ثبت رسیده و بر اساس گواهی شماره 521/34920 مورخ 21/10/64 شهرداری منطقه 12 تهران ، مورد معامله به مساحت عرصه قدرالسهم 168.15 متر مربع و اعیان 238 متر مربع است و ..
4-2: مطابق رونوشت نامه وزارت امور اقتصادی و دارایی به شماره 2088/65 مورخ 26/9/1364 که در پاسخ به نامه شماره 16434/530 مورخ 10/6/64 بوده اعلام نموده که وضعیت ملک پلاک ثبتی 7112 بخش 8 واقع در 15 خرداد بازار آهنگرها اول موچه مسجد جامع پلاک 97 11- برابر پرونده شغلی موجود از سال 1351 ملک فوق به صورت تجاری بوده است.
3) تشریح وضع موجود:
با توجه به هماهنگی های صورت گرفته از محل ملک مورد ترافع بازدید بعمل آمد و مشاهده گردید: مطابق برداشت کارشناس رسمی دادگستری مساحت وضع موجود 17/ 167 مترمربع که در زمان بازدید به دو قطعه تفکیک (قطعه شرقی به مساحت 97/ 76 مترمربع و قطعه غربی به مساحت 20/ 90 مترمربع) برداشت و اعلام شده است. ساختمان موجود قدیمی و ملک قبل از سال 1349 به صورت دو طبقه در شمال و یک طبقه هم در جنوب احداث شده است. در زمان بازدید با استفاده انباری تجاری رویت گردید ، سازه ساختمان دیوار باربر با سقفهای شیروانی با زیرسازی پروفیل فلزی و پشم شیشه و توری و ورق گالوانیزه کفسازی ، سیمان ، نما آجر ، پنجره ها چوبی قدیمی و درهای ورودی به صورت کرکره ای گالوانیزه و دارای انشعابات ، برق و انشعاب آب است.ملک از سمت جنوب مشرف به معبر و دارای سه دهنه مغازه قدیمی که دو دهنه با استفاده انبار تجاری و در تصرف آقای کوکبی و یک دهنه بصورت تخلیه و در ید خواهان ها اظهار شده است . با عنایت به استعلام ماخوذه از شهرداری حیاط توسط مالکین مسقف و از وسط به دو قسمت تقسیم شده است و در زمان بازدید تغییرات مذکور رویت گردید.
4) توضیحات تکمیلی کارشناس :
1-4: این گزارش یک کلیت بهم پیوسته است و بهره برداری از جزء یا بخشی از آن ممکن است گمراه کننده باشد.
2-4: نظریه حاضر فارغ از اظهار نظر حقوقی و قضایی می باشد و چنانچه اینچنین مفهومی از متن نظریه مستفاد گردد قابل استناد نمی باشد و اظهار نظر قضایی در صلاحیت مقام محترم قضایی می باشد .
3-4: این گزارش بر اساس مستندات و مندرج در متن تنظیم شده است بدیهی است هر گونه تغییر در اسناد یا ارائه مدارک جدید این گزارش تغییر خواهد یافت.
4-4: شایان ذکر است که با توجه به نوسانات قیمت ها و تلاطم و ناپایداری بازار و عدم قطعیت قیمت ها در حال حاضر ارزیابی اعلام شده به قیمت روز و فی الحال بوده و با عنایت به اینکه قیمت ها تابع شرایط روز می باشد ، قطعا هر شوک مرتبط با بازار در آینده دور و نزدیک بر عدم قطعیت قیمت اعلام شده موثر بوده و انتظار تغییر قیمت کاملا اجتناب ناپذیر خواهد بود لذا با توجه به توضیحات فوق ارزیابی انجام شده بر اساس شرایط حاکم بر بازار ارزش املاک در منطقه استقرار مورد ارزیابی می باشد.
5)حدود صلاحیت و دامنه کاربرد آن :
1-5: رسیدگی های به عمل آمده در محدوده قرار کارشناسی صادره بر اساس تصویر مدارک مضبوط در پرونده و مستندات ابرازی و در چهارچوب قوانین و مقررات حاکم و عرف جاری طرح ریزی گردیده است بدیهی است چنانچه پس از تقدیم نظریه هرگونه مدرک جدیدی از سوی طرفین یا هر مقام رسمی ذیصلاح ارائه گردد که در نتیجه گیری تأثیر بسزایی داشته باشد ، مسئولیتی از بابت آن متوجه هیات کارشناسان منتخب نمی گردد در صورت لزوم با درخواست طرفین پرونده و دستور مقام قضایی در خصوص آن ، نیز بررسی و اظهارنظر مجدد در قالب نظر تکمیلی صورت خواهد پذیرفت .
2-5: مسئولیت ناشی از هرگونه ادعای جعل یا مخدوش بودن یا مغایرت تصاویر مدارک ابرازی از سوی متقاضی با نسخ اصلی آنها و انکار و یا تردید به دلایل یا اصول اسناد ارائه شده متوجه ابراز کننده یا ارائه دهنده آن اسناد و مدارک می باشد و از این بابت مسئولیتی متوجه هیات کارشناسان منتخب نمی گردد.
3-5: به استفاده کنندگان از گزارش حاضر توجه داده میشود که این گزارش صرفاً در جهت قرار ارجاع امر کارشناسی صادره از جانب شعبه پنجم اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران با شماره بایگانی 0203858 موضوعیت دارد.
6) نظر هیات کارشناسان :
با عنایت به توضیحات فوق و موقعیت مکانی تعرفه شده ، نوع کاربری اعلامی ، فارغ از احراز اصالت اسناد و اثبات هر گونه مالکیت و انتساب آن به هر شخص حقیقی و حقوقی و بدون در نظر گرفتن بازداشت های احتمالی (اصل و فرع) ، هر گونه مغایرت جانمایی ثبتی و نداشتن هر گونه منع قانونی و شرعی معاملاتی و یا موقوفه عام و یا خاص بودن آن و عدم حضور در طرحهای عمرانی شهرداری و فاقد هرگونه معارض و بدهی ها یا ادعاهای احتمالی بابت بدهی مالیاتی ، عوارض شهرداری بانکها و کلیه اشخاص حقیقی یا حقوقی و سایر بدهی های ممکن و تعهدات و دیونی که ممکن است وجود داشته باشد ، بنظر هیات کارشناسان ارزش ششدانگ عرصه و اعیان و کلیه حقوق صنفی ائم از حق سرقفلی و حق کسب و پیشه پلاک ثبتی فوق الذکر به مبلغ 2/340/000/000/000 ریال معادل دویست و و سی و چهار میلیارد تومان برآورد و اعلام میگردد.
ششدانگ ملک فوق الذکر در روز چهار شنبه مورخه 1403/10/26 از ساعت 8 الی 11 به نشانی (سامانه تدارکات الکترونیک ستاد ) https://سایت ستاد ایران از طریق مزایده الکترونیکی بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی 2/340/000/00/000 ریال شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد. طالبین می توانند پنج روز قبل از مراسم مزایده به اجرای احکام مدنی مراجعت تا ترتیب بازدید از مورد مزایده را فراهم نماید.
اجرای احکام مدنی شعبه 5 مجتمع قضایی شهید بهشتی
![مزایده فروش ملک مشاعی به پلاک ثبتی 7112](/userfile/tender/scan-1401/14031004/8435957_94D5957674854EB78016DEE2C8F5BB6C_6ad86390-6647-4c7b-8_576x576.jpg)
برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.
دانلود تصویر مزایدهکد پارس نماد: 8435957
استان/شهر: تهران
مهلت آگهی: 1403/10/26
خلاصه آگهی: مزایده فروش ملک مشاعی به پلاک ثبتی 7112